Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jejich inteligence vzroste díky marihuaně natolik, že se dostanou na Harward. Kuřivo však dojde a tak si musí nějak pomoci, neboť zde se "bylinné terapie" nevedou...  Dva obyčejní chlapíci hulí marihuanu, což má neobvyklý efekt na jejich mozkový potenciál. Jejich inteligenční kvocient vzroste natolik, že jsou schopni zvládnout Harvardskou univerzitu. Jenže když jim kuřivo dojde, jsou odkázáni sami na sebe a musí si v této prestižní instituci, kde se "bylinné terapie" nevedou, nějak pomoci. A věřte, že zkoušejí kouřit opravdu ledacos... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (372)

Sany33 

všechny recenze uživatele

To bola mega chujovina, ostatne aj čo by som od podobnej trávičkárskej propagandy čakal. Všetko je tam tak pritiahnuté za vlasy až mi to vadilo. Mám rád všetky typy humoru ale toto išlo absolútne mimo mňa a to sa radím medzi ľudí, čo vedia dať 5 hviezd aj paródií. Za pár dobrých hlášok som sa zľutoval a dal aspoň tú jednu. Nedávno bolo ohlásené pokračovanie a dúfam že sa mu dokážem vyhnúť míľovými krokmi. 20% ()

Freefinger odpad!

všechny recenze uživatele

Po brku se zdá vše veselejší a kdybych si pozval pár kámošů, vytáhli jsme vodnici a pustili si toto, zřejmě bychom se občas zasmáli, ale co si budeme povídat, po dobrém modelu dostanete záchvat smíchu i z radiátoru. Chápu, že hodnocení tady spíše vystihuje vztah recenzentů k trávě jako takové a ne k filmu samotnému. Ano, zřejmě existuje 'americký sen', v němž chovanci z americké pobočky Jedličkova ústavu s koním ksichtem, kteří hulí jedno brko za druhým, balí prezidentské dcerušky na neuvěřitelně trapné a oplzlé hlášky, do toho levou zadní studují na Harvardu a pak třeba ještě natočí 'cool kultovní' komedii. Tohle však rozhodně není ten případ. Pokud opravdu platí, že kdo hulí, ten umí, pak tvůrci této rádoby taškařice kouřili zřejmě technické konopí nebo místo vdechování jen vyfukovali... ()

Reklama

necisty 

všechny recenze uživatele

Poprvé se mi to určitě líbilo víc, ale když jsem se díval podruhé, tak už mi to nepřišlo nějak extra. Asi bych musel být taky zhulený, abych si to užil. Námět to má určitě dobrý, ale i když se jedná o zábavný film, tak jsem se teď podruhé už určitě nezasmál a to jaksi od komedie požaduji. Borci to ale dejme tomu zahráli dobře a přizvali i své kámoše Cypress Hill, které mám moc rád. Je pravda, že se konečně jedná o něco jiného než klasický teen movie, ale ty krásné ženy mi tu vážně chyběly. Nezapomenutelné hlášky: Kde sou mý děvky? Buy Us Fuck U. ()

Elementál odpad!

všechny recenze uživatele

Já, jakožto hulič, se cítím tímhle filmem upřímně znechucen a uražen. Naprosté zesměšnění poměrně kultivované společnosti milců trávy je skoro až k pláči. Když k tomu připočteme, o jak "úžasné" fóry se jedná, ohodnotíme "příběh" a vůbec vše co k filmu patří, nemůžeme se dostat k lepšímu hodnocení, než je odpad!. Chápu, že tahle "komedie" byla natočena asi pro jinou cílovou skupinu a taky se bojím, źe taková cílová skupina existuje, ale o to je to akorát smutnější. Ach jo. ()

MARTIN*I 

všechny recenze uživatele

Výborej film!!!! Fakt úžasná komedie, která stojí za to, aby jste si jí pustili!!! Kdo řiká, že se nezasmějete tak mi věřte, že kecá!!! Protože kdo má aspoň malinko vyvinutej smysl pro humor tak se u toho bude lámat jako debil :-)!! Skvělý herci i hudba + skvělý fórky a scény, navíc tohle téma mě neomrzí... Sklánim poklonu tomuhle filmu a moje bránice taky... Škoda jen tohohle mizernýho hodnocení tady... Ale doufam, že vás to neodradí od shlédnutí tohohle filmu .-) ()

Galerie (14)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy se strhne hromadná rvačka na večírku v kostýmech, lze vidět prát se i bývalého šampiona organizace UFC, Chucka Liddella. (The Viper)
  • Ve filmu se vedle hip-hopových ikon Method Mana a Redmana, objevila taky populární hiphopová kapela Cypress Hill. (Pumiiix)
  • Scény odehrávající se na "Harvardu" se ve skutečnosti točily na UCLA (Kalifornská univerzita v Los Angeles). (ČSFD)

Reklama

Reklama