Reklama

Reklama

Tři

  • USA Three (více)

Obsahy(1)

Plavba na luxusní jachtě se mění v drama o základních instinktech a sexu a touze přežít. Po ztroskotání luxusní jachty se životy neomaleného a žárlivého texaského obchodníka JACKA MATSONA a jeho krásné manželky JENNIFER ocitají v rukou pohledného latinskoamerického lodního kapitána MANUELA. K tomu se ale manželé během plavby vůbec nechovali hezky. Když se Jackovo přezíravé chování nemění ani na odlehlém ostrově, Manuel jim odmítá dál lovit potravu a oba opouští. Život na maličkém ostrově se mění v primitivní a záludný boj o všechno Tedy i o Jennifer, která cítí, že Manuelovy zkušenosti jí dávají větší šanci na záchranu. Ale jejich únik na opravené lodi se nadaří, musí se z otevřeného moře vrátit zpět na ostrov, kde už je očekává Jack. Ten uvězní Jennifer a pokusí se zabít Manuela. Krvavá ostrovní válka právě vypukla (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (167)

wosho 

všechny recenze uživatele

Film měl docela potenciál na dobré drama, hlavně co se týka dokonale zvolených charakterů ústřední trojice postav (jsou to svině, ale takové lidské svině). Bohužel tvůrci nevěděli co chtějí sami natočit, tak nej kladem je to, že Kelly Brook tam skoro celý film líta v bikinách a občas i bez nich. A to, že i po asi roce na pustém roce je dokonale vydepilovaná vůbec nevadí:-). ()

Jerryy 

všechny recenze uživatele

Vidím v programu film tří , pouštím si film tři . Vůbec nic od něj nečekám , spíš podle obsahuju hádám , že se bude jednat o pěknou blbost , ale nic lepšího mi program nenabízí. Příbě tří lidí na opuštěném ostrově se rychle rozjíždí , má spád , ani chvíli nelituju toho času , který jsem tomu filmu obětoval. Něž začne posledních 10 minut filmu mé hodnocení se motá kolem 4 hvězd , ale ta prkotina ktereé jsem byl v závěru svědkem , to teda bylo něco . Hrdiny filmu na opuštěném ostrově začne ovlivňovat čarodějnice prostřednictvím woodoo figurky a celou zápletku vyřeší za ně. Jestli měl závěr filmu šokovat , tak se mu to podařilo. Já by opravdu šokován. Nejdřív jsem myslel , že dám odpad , ale pak 2 hvězdy za příběh bez závěru si to určitě zaslouží , no a jednu hvězdu za nádherné křivky Kelly Brook. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Slušnej thriller zasazenej do příběhu o ztroskotání na pustým ostrově, sice postavy nejsou zrovna věrohodný a scénář nutí dělat postavy nesmyslný věci a Kelly Brook by ty její citový zvraty neuvěřila ani cvičená opice v cirkuse a celej závěr filmu byl dost zbytečnej, ale mezi Billy Zanem a Juanem Pablem Di Pacem je to fakt parádně na nože a hlavně jejich nenávist drží celej tenhle film nad vodou. No ale zase nemůžu ani říct, že sem nebyl rád, když tam chodila Kelly Brook v bikinách, ale to na kvalitu filmu moc vliv nemělo, ale zpestření to bylo pěkný, to zase jo ()

MeaCulpa 

všechny recenze uživatele

Variace na Modrou Lagunu, kterou táhne řádně nesympatický Billy Zane a v bílých plavkách oděná Kelly Brook (a hádáte správně v několika scénách se obejde i bez nich). Bohužel film mě hodně pokazila závěrečná pětiminutovka, která naprosto nesmyslně začala prostřihávat do závěrečného souboje hlavních rivalů voodů motivy, který byly WTF v tom nejhorším slova smyslu. 5/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Zdejší obsah je téměř vše vypovídající, a tak jen pár slov. Čekal jsem ostrovní survival na život a na smrt, v žánrech je dokonce příslib hororu. Tedy ne že by chvílemi a ke konci o život nešlo, ale celé to vypadá jako kříženec Modré laguny (o níž se tu i vtipkuje) a Robinsona. Přitom téma manželského páru a singl mladíka nabízelo mrazivou podívanou. Alespoň že došlo na podmořské záběry, kterých mohlo být rozhodně více. Osobně jsem čekal, že Jacka trochu pocuchá žralok a že tak dostane film větší grády. Tak nic. Co ovšem ta voodoo děvečka? Naprostá zbytečnost. A protože jsou všechny postavy nesympatické, Jack samozřejmě vede, anžto Zaneovi padouši vždycky šli, konec je vcelku přijatelný. Za mé několikeré nutkání film vypnout dávám dvě umolousané hvězdičky...rybám a žralokům a Kelly Brooksové. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Billy Zane a Kelly Brook se do sebe v průběhu natáčení zamilovali. Později jejich vztah vyústil až v zásnuby. (Terva)
  • Jennifer (Kelly Brook) se jde v úvodu filmu koupat nahá, při vylezání z vody je však možné vidět, že má spodní díl plavek. (šerminator)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na bahamskom ostrove Eleuthera a tiež v luxemburskom mestečku Dudelange. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama