Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Film režiséra Lasse Hallströma Psí poslání vypráví cituplný a překvapivý příběh jednoho věrného psa (namluvil Josh Gad), který nachází smysl své existence prostřednictvím životů lidí, které učí smát se a milovat. Během pěti desetiletí nás jeden hlas, hlas neúnavného psa, zavede na strhující a povznášející cestu, na které promlouvá k srdci všech lidí, kteří kdy milovali nějaké zvíře. Přestože se během těch let postupně reinkarnuje do několika psů různých ras, je to jeho pevné pouto se spřízněnou duší jménem Ethan, které přenáší a inspiruje jednoho psa na jeho cestě za nalezením vlastního poslání a skutečného smyslu existence a pro svého chlapce. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (447)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $22miliónovTržby USA $64,508,620 Tržby Celosvetovo $205,736,628Tržby za predaj Blu-ray v USA $6,429,890Tržby za predaj DVD v USA $11,767,443║ Film má veľmi pekný námet, na rodinný film ako stvorený. Troška horšie to je ale z výsledným spracovaním, ktoré sa 2/3 filmu drží v nejakej ako keby nevtieravej úrovni, postavy sú len zľahka nastrelené nestrhnú, psíci sú fajn, aj z daného uhľa psieho rozprávania to nie je zlé tam to v celku funguje. Občas príde aj na nejaké hravé či zábavné scény. Našťastie posledná etapa to akosi všetko zachráni a necháva o dosť lepší dojem než by divák očakával, takže záver boduje a takmer dojme. /70%/ ()

troufalka 

všechny recenze uživatele

Lasseho Hallströma tak trochu podezírám, že je zakuklený romatik. Nemá potřebu diváka zabavit, jako spíš rozbrečet. Ty dojemné příběhy jsou ovšem tak líbivé, až jsou na hrně kýče. Rpzdělení do pěti příběhů by mohlo fungovat, ovšem neúměrné délka jednotlivých epizod tento nápad trošku shazuje. Nenabízí žádnou převratnou hloubku. Jako příběh pro deštivé odpoledne to nemusí být špatné, hlavně pro ty, co mají chuť si pobrečet. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Na mňa skrátka tento námet funguje a je mi jedno, či v tom niekto vidí lacné citové vydieranie a pod. Neexistuje nič čistejšieho ako nezištná láska zvieraťa k človeku, tak úprimné, tak od srdca... Film je nielen plný skvelých, dojemných momentov, ale miestami aj roztomilého humoru, hlavne v podobe vtipného vnútorného monológu psíka. Konštrukcia dejovej linky bola tiež zaujímavá, s potupnou gradáciou emócií a s pútavým vykreslením rôznych psích životov, pričom sa nezabudlo ani na tie ľudské. A ten záver... niečo neskutočne krásne, príjemné a hrejivé, či už z pohľadu psíka alebo ľudí okolo. Nádherná vec! ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Pro mě obrovské zklamáni a jde vidět že trailer věděl jak navnadit, strašná dramatická hudba, totálně soundtrack hrozný až na jednu písničku, příběh se snažil udělat obrovský dojem na diváka až to na plné čáře kazil, kde se dalo, jo místy je to pěkné a už ta představa jestli pes tak uvažuje a podobně, je super ale to asi vše, co se týče herců, už že tam hrála Britt Robertson sem se těšil a ono to stejně nepomohlo, jako by se ji ani nechtělo hrát, ani konec dojemnějšího stylu to bohužel nezachránil což je škoda ale filmů bude ještě fůra tak snad příště. ()

dom156 

všechny recenze uživatele

Nejhezčí z celého díla jsou krásní psi. Nejsem vystříkaný z každého živého tvora na planetě, ale zde jsou krásně nasnímaní, což je nejen díky výcviku psů, aby zůstali na místě, případně udělali daný pokyn, ale také díky dobré práci štábu kameramanů. Dlouho jsem čekal, co z toho bude a konec mě chytl za srdíčko. Příjemné překvapení a doporučuji. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (12)

  • Bryce Gheisar, který hraje mladého Ethana, má v reálném životě kočku se jménem Bailey. (BMW12)

Související novinky

PF 2018

PF 2018

24.12.2017

Začíná se nám finalizovat žebříček TOP 10 nejlepších celovečerních filmů, uvedených v české a slovenské distribuci v roce 2017: 1. Thor: Ragnarok, 2. Wind River, 3. Logan, 4. Paddington 2, 5. Dunkirk… (více)

Reklama

Reklama