Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady...

Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu. (havLord)

(více)

Recenze (334)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Naprosto jednoznacne 5*. Sice se film v podstate od serialu vubec nelisi, narozdil od Simpsons, nicmene tvurci prisli s naprosto dokonalym pribehem, kterej tech 90 minut skvele zabavi. Navic se objevi spousta znamejch postav ze serialu a na spoustu veci se tu odkazuje, takze je dobry znat serial. Taky jsou tvurci jeste krapet drsnejsi oproti serialu co se tyce sprostejch vyrazu. Proste jsem se tech 90 minut perfektne bavil. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Osobne som veľmi prekvapený. Futurama nadobúda nový rozmer, odhaľuje nám veci, ktoré boli v seriály len načrtnuté, pritom nezabúda na patričný vývoj hrdinov. Je omnoho otvorenejšia, plná zadkov a cestovania časom, plná romanitky, stratených existencií, hláv, terminátora a hviezdych vojen. Čo viac si môže fanúšik sci-fi a seriálu priať? Prvy z plánovanej štvorice filmov sa nesie v uvoľnenom duchu. Výraznejšiu chybu som nájsť nevedel. Je to skrátka film pre fanúšikov a už tak je obdivuhodné, že film, určený pre video má všetky kvaliti kino filmu. Jednoducho skvelé. Zbožňujem to. ()

Reklama

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Pred Bender's Big Score som si dal rekapituláciu všetkých epizód pôvodného seriálu a hoci som trošičku sklamaný, stále je to tá istá Futurama. Bez otravných pesničiek a s konzistentnejším príbehom (občas som súvis niektorých strihnutých scén nechápal) by som s hodnotením vôbec neváhal, takto je to na síce slabších, ale ešte stále päť hviezdičiek. Najmä ak to porovnám so Simpsonovcami vo filme, ktorým som dal štyri hviezdičky, tak Bender's Big Score udeliť nižšie hodnotenie fakt nemôžem. EDIT: Nakoniec môžem, po treťej filmovej Futurame som si totiž uvedomil, že ani jedno z jej filmových spracovaní nebolo (zatiaľ) žiadne terno. ()

kombajn 

všechny recenze uživatele

Ano i já byl nadšen, že Futuráma je zpět. No a pak jsem si ten film pustil. Tak jako jo, je to delší, má to stejný humor. Nebo spíš má to stejný styl humoru, akorát se skoro vždy trefí tvůrci vedle. Chápu, komplikovanost příběhu, ve kterém se cestuje časem hned několikrát je obrovská, ale u Futuramy to nesmí být na úkor vtipů a to se stalo. Takže sorry a do dalšího dílu se polepšete... ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Futuramu (serial) povazuji za pravdepodobne nejlepsi animovany TV pocin, takze jsem od Bendera mel nemale ocekavani, ktere ovsem zustalo z casti nenaplneno. Filmovy format Futurame sedne, scenar je skvely a co se propracovani detailu tyce odvedli tvurci skvelou praci. Nicmene tomu celemu chybi pro Futuramu naprosto klicovy element a sice vtipnost. Byl kladen prilis velky duraz na vsechno ostatni, ale na to hlavni se jaksi pozapomelo. Je to lepsi nez Simpsonovi ve filmu, nicmene to nedosahuje typickeho Futurama standardu. 6/10 ()

Galerie (9)

Zajímavosti (11)

  • E-mailová adresa Amy Wong je 'awong@marslink.web', Zoidbergova 'Zoidberg@freemail.web' a Benderova 'Bender@Ilovebender.com'. Adresy Amy a Zoidberga jsou smyšlené, ale www.ilovebender.com je skutečná stránka o Futuramě. (ČSFD)
  • Mezi nejcenějšími objekty historie můžeme vidět slavnou kytaru Eddieho Van Halena. (HellFire)

Reklama

Reklama