Reklama

Reklama

VOD (1)

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

S pravdou se má jít okamžitě na povrch, takže se nebudu tajit tím, že jsem na tenhle film čekal hlavně kvůli Nickovi Frostovi, protože díky Soumraku mrtvých a Hot Fuzz jsem si ho upřímně zamiloval. Jenže já jsem si ho za celý film nevšiml a to mě docela zarazilo, ale nesnažil jsem se vnímat jenom jeho, chtěl jsem se pobavit u americkoanglické komedie, a to řek bych, se vcelku vydařilo. Puberťačka je přesně ten typ filmu, který očekáváte, jestli se na něj chystáte koukat. Z mladého rozmazleného fracka se stává příjemná holka, náprava dokonána, scénář nemá nic originálního, ale docela příjemně se na to kouká. Emma Roberts hrát docela umí, takže jsem schválně zvědavý co předvede příště. Puberťačka je přesně ten typ komedie, který překvapí, neurazí, zabaví a určitě si ho ještě v budoucnu rád zopakuji. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Zábavná jízda nejenom pro -náctileté o tom, kterak jednu rozmazlenou bohatou dívku Poppy ( Emma Roberts) pošle její táta do přísné dívčí internátní školy v Anglii a jak se po počátečních obtížích z ní...ale co, stručně a jasně: stokrát viděné a přece zase (alespoň pro mě) zábavné. Vděčné téma o napraveném jedinci a životních hodnotách funguje a tvůrci dokazují, že i dneska lze komedii pro mladé natočit vkusně. ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ne, tohle opravdu neni lepší, než co se dá vidět v každý jiný teen komedii. Opakujou se tu stejný dějový principy, problémy hlavní postavy, úspěchy, napravení a oblíbenost hlavní postavy na konci, prostě úplně ten nejjednodušší příběh, co se dá vidět se všema záporama, co s tim bývaj spojený a některý scény jsou fakt na pokraji trapnosti, ale musí se tomu nechat, že to na těch 90 minut umí zabavit a i když Emma Roberts měla v začátcích asi solidní tlačenku tětičky Julie, tak tady to zvládla dobře ()

Lewisek 

všechny recenze uživatele

Tohle schéma filmů opravdu nemám moc rád, ale musím uznat že po několika minutách jsem se do toho zadíval a film docela utíkal. Navíc poté co Emma Roberts "vyrostla" z hloupé blonďaté holky se zdála být i sympatická... No, jakmile jsem uviděl její jméno v závěrečných titulcích, tak mi došlo že bude mít spojitost s Julii Roberts a taky, že jako její neteř má. Režie je docela povedená, na soudtracku se nešetřilo, ale na 4* to vážně není. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná a docela svěží komedie, u které sice přesně víte co bude za 10 minut následovat, ale přesto vám to bude jedno, protože se solidně bavíte. Střet americké fifleny s britskou kulturou sice mohl být místy i ostřejší a Nick Frost se tam zdrží bohužel jenom na moment, i tak to ale solidně uteče a člověk u toho může pěkně vypnout. Navíc Emma Roberts je fakt cute a doufám, že o ní ještě uslyšíme. Prostě dobrej komediální výplach u kterého se zasmějou nejen puberťačky. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

Reklama

Reklama