Reklama

Reklama

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevíte jak vyplnit nudné a pochmurné sobotní odpoledne? Koukněte se na Wild Child. Emma Roberts hraje rozmazlenou a zlobivou holku, takovou kopii Paris Hilton. Jednoho krásného dne rupnou jejímu otci nervy, proto ji pošle na převýchovu do anglického internátu pro dívky. Svým příjezdem způsobí ve škole hotové pozdvižení. Narazí na přísný školní řád a upjatou sokyni Harriet. Z rozmazlené Barbie se stane normální holka, s takovými scénáři se snad roztrhl pytel. Nápad je sice ohraný, ale film je to velmi příjemný. Film můžu doporučit. ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Ten film je po většinu času poměrně hodně fajn, Emma Roberts mi byla vždycky sympatická a její parta střelenkyn jí dobře sekundovala. Je to milé, oddechové a v něčem jako Harry Potter v mudlovském světě. Výhrady mám ke konci - mám pocit, že si všechny hlavní kladné postavy společně zašly na řádnou lobotomii mozku, jinak nechápu, proč jednaly tak jak jednaly. Scénáristka zjevně nebyla geniální... ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Hlavní hrdinku měly spolužačky hned první den v britském internátu umlátit kriketovou pálkou. Nesympatický fracek, který ostentativně dává najevo své pohrdání vším neamerickým, si ale nesmyslně získá jejich náklonost. A tak začnou pomáhat holce, která se jich očividně štítí. Připadá vám, že to dává smysl? Nedává. ()

atmen 

všechny recenze uživatele

Docela mě překvapuje zdejší vysoké hodnocení. To že já vysoko hodnotím chápu, ale i vy ostatní. Vždyť je to klasický teen film jako spousta ostatních. Hlavní hrdinka (pokud je právě blondýnkou, připomíná českou tenistku Vaidišovou) je rozmazlená děvčica, která kupí průser za průserem, proto je svým otcem poslána do Anglie na převýchovu do internátní školy. Cesta za nápravou charakteru je odstartována... Film příjemně ubíhá, slušně se pobavíte, především v první polovině, ale je škoda určitých zažitých stereotypů např. meziškolní turnaj v lakrosu zakončen spanilou jízdou až do finále, tato linie byla neuvěřitelná ( a to ne v kladném slova smyslu)... ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Wild child je typickým příkladem podobných teen komedií. První půlka je naprosto nesnesitelná, ale během proměny hlavní hrdinky (která je mimochodem neteří Julie Roberts a taky důvodem, proč hodnocení není ještě o jeden stupeň níže) už se na to dá dívat. Navíc celkem příjemný soundtrack zachraňuje film ode dna. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Vo filme odznie niekoľko referencií na knihu "Alica v krajine zázrakov" od Lewisa Carrolla z roku 1865. (Mandragor)
  • Vo filme zaznie pieseň „Roadkill Morning“ od fínskej metalovej skupiny Children of Bodom. Hlavný spevák skupiny Children of Bodom Alexi Laiho je známy aj ako 'Wildchild', čo je zhodou náhod aj názov filmu. (Arsenal83)
  • Natáčení probíhalo v Kalifornii v Los Angeles a Malibu a v Anglii na místech Robin Hood's Bay, Whitby a v Harrogate v Severním Yorkshiru, na Cobham Hall School v Kentu, v Balls Park, Hertford v hrabství Hertfordshire, v Západním Yorkshiru na místech Haworth, Keighley, Bradford a v Elstree Film Studios. Natáčelo se od června do září 2007. (noelcoward73)

Reklama

Reklama