Reklama

Reklama

Poppy Moorová, puberťačka z Malibu, se pomstí svému ovdovělému otci, když zničí veškerou garderobu jeho přítelkyně, která se k němu má nastěhovat. Otec ji za to pošle do přísné internátní školy Abbey Mount na zapadlém anglickém venkově. Tam se Popy nesetká s právě vlídným přijetím. Ve škole vládnou přísné mravy, ostatní dívky ji považují za rozmazlenou káču (což taky je), a Harriet, která tu udává tón, zaujme k Poppy vysloveně nepřátelský postoj. Poppy se rozhodně udělat vše pro to, aby ji ze školy vyloučili a mohla se vrátit domů. Postupně se ale sbližuje se svými spolubydlícími, upoutá pozornost Freddieho, syna ředitelky školy, kterého všechny dívky tajně milují, a nakonec v sobě objeví talent pro lakros. Stává se kapitánkou školního týmu a nahradí Harriet v roli uznávané vůdkyně... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (246)

Guzo 

všechny recenze uživatele

Nemůžu se rozhodnout mezi 3 a 4 *.. Na jednu stranu klišé na každym rohu, ale když si vzpomenu, jak jsem se smál, když "služka" jela v autě za autobusem.. ;-) Navíc mi Emma Roberts připomíná S.M. Gellar zamlada, jsem hodně zvědavej na její další filmy. Díky lakrosovému finále ale dávam jen 3, to se tam absolutně nehodilo a kazilo dojem :-( ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nevíte jak vyplnit nudné a pochmurné sobotní odpoledne? Koukněte se na Wild Child. Emma Roberts hraje rozmazlenou a zlobivou holku, takovou kopii Paris Hilton. Jednoho krásného dne rupnou jejímu otci nervy, proto ji pošle na převýchovu do anglického internátu pro dívky. Svým příjezdem způsobí ve škole hotové pozdvižení. Narazí na přísný školní řád a upjatou sokyni Harriet. Z rozmazlené Barbie se stane normální holka, s takovými scénáři se snad roztrhl pytel. Nápad je sice ohraný, ale film je to velmi příjemný. Film můžu doporučit. ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nad tímhle filmem jsem dlouhou dobu váhal a to i přestože tam hraje Emma Roberts a sympaťák Nick Frost. Nick k mému zklamání dostal jen malé, ale dost vtipné cameo. Škoda, že tak vtipný nebyl celý film, který často sklouzával k trapnosti. Scénář na bázi osvědčené šablony, kdy se z mrchy stává klaďaska + nějaká ta love story + zaškobrtnutí těsně před koncem a následné usmiřování. Šablona tedy viděná snad 100x a šablona která neomrzí, ale Wild Child tuhle šablonu nezpracovává nijak zajímavě a jednoduše nebýt Emmy, asi bych to ani nedokoukal. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Klišovitá „převýchova“ rozmazleného amerického fracka / fifleny (ovšem od začátku víme, že s dobrým srdcem) na venkovské anglické internátní škole, kde po prvotním odporu nachází skutečné přátele, kluka i samu sebe, brousí kromě výchovné lekce pro puberťačky také, snad vědomě, hranici parodie (mj. i sportovního filmu). Sympatické holky kolem rozkošné Emmy Roberts vytvořily energickou partu. ()

Elyssea 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná blbinka s milým obsazením. Emma je sympatická a nebýt dabingu nezněla by ani nijak přiblble. Pro Alexe mám slabost už nějakou chvíli a Natasha Richardson i na malém prostoru ukázala, o kolik je bez ní filmový svět chudší. Příběh je jak vystřižený z knížek Enid Blyton (až tedy na Alexe), ale to nijak nevadí. Holčičí parta je správňácká, záporačka dokonce ani příliš nepřehrává a výsledkem je vybalancovaná podívaná. Jediný moment trapnosti jsem zažila při jedné svět übersuperspráňáckých hlášek Alexe. Naštěstí pro vás už jsem ji zapomněla. P.S: A tmavé vlasy Emmě rozhodně sluší víc, jako blondýnka je příliš prvoplánová a vypadá uměle. ()

Galerie (78)

Zajímavosti (18)

  • Keď Poppy (Emma Roberts) nájde svoju matku na fotografii lakrosového tímu, mená pod fotografiou sú mená rôznych členov filmového štábu. (Arsenal83)
  • Keď pani Kinsleyová spovedá po príchode Poppy v aute, karhá ju prostredníkom ľavej ruky. Hneď v ďalšom zábere však na Poppy mieri rukou pravou. (martin1m2)

Reklama

Reklama