Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Pro mě celkem nesympatická komedie s překvapivě slabým Scottem ( tahle postava dospělého dítěte stále se držícího máminy sukně asi nebyla to pravé - potřebuje hláškovat a tady se k tomu moc nedostával) , která je postavená na jednoduchém a podivném nápadu - vzájemném soupeření s Thorntonem o jednu ženu. No prostě to moc nefunguje. 2/10 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Asi bylo zaděláno na víc, ale vlivem nenápaditého scénáře se film postupně rozpadá na jednotlivé, více či méně komické sekvence a v závěru se zcela položí. Herci byli výborní, ale scénář potřeboval notně dopilovat a z daného tématu se dalo jistě vytěžit víc. V jednotlivostech tahle komedie funguje dobře, ale jako celek je poměrně nevýrazná. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Oatesi, tvé sípání slyším až sem. Trestné kolo, ono tě to pustí." Pan Woodcock, s kamenným výrazem v obličeji, vždy rád mučil otylé či jinak hendikepované studenty a já jsem si jist, že kdybych měl učitele s takovým zájmem o mou tělesnou připravenost, tak by mne reprezentační dres jistě neminul. Navíc mám podezření, že zdejší nízké hodnocení spíše než o podprůměrnosti tohoto snímku vypovídá něco o tom, že zdejší osazenstvo nikdy v tělocvičně nepatřilo k mistrům skoku přes vyděšeného koně nadél. Kdo však má rád ve zdravém těle zdravý vzduch, ten by si tuto podařenou komedii neměl nechat ujít. ()

Tomik. 

všechny recenze uživatele

Možná až moc průměrný film, ehm, podprůměrný. Ale s tím do toho vlastně jdete. Jediné, na co jsem se já těšil, byl "Stifler". Čekal jsem, že jeho šarm opět zapůsobí a on mě svým pověstným humorem strhne. Bohužel, nestalo se. Děj byl strašně jednoduchý, 90% lidí bude schopno po prvotním seznámení s příběhem předpovědět, jak to dopadne. A to určitě není dobře. Vtipy vázly, atmosféra houstla, nebavil jsem se. Hudba nula. Jedna hvězda za pokus udělat oddechový snímek na téma "nenáviděný učitel tělocviku", takového jsme ve svém životě zažili asi všichni. Ale je to vážně škoda, potenciál zde zajisté byl. Mr. Woodcock byl protivný až hrůza, stejně tak jako tento film. Nedoporučuji, ztráta času. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak vcelku to byla docela prima komedie, i když z námětu a obsazení se dalo udělat víc. Zvláště z toho obsazení. Sean William Scott je tady celkem snesitelnej, ale Thornton už mě v té samé poloze od Bad Santy docela štve. Jasně, v Santovi to bylo bezva, ale časem se to omrzí a tady už je to chvilkama trapné. No a ani Susan Sarandon se sem moc nehodila. Několik vtipných scének tu ale je, příjemně to uteče a nebejt toho Thorntona a klasickýho morálního poselství na závěr, mohlo to být ještě víc fajn.50% ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)
  • Při rozhovoru na začátku filmu v restauraci, kdy si hlavní hrdina Farley (Seann William Scott) stěžuje kamarádovi, že mu tělocvikář spí s mámou, má na sobě Farley částečně propocené triko, na němž se v jednotlivých záběrech mění množství potu. Chvílemi zasahuje až do textu, jindy zase pouze nad písmena. (snikrs)

Reklama

Reklama