Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jako žák základní školy měl John Farley nadváhu a byl pravidelným terčem posměchu a šikany svého tělocvikáře, pana Woodcocka. O třináct let později z něj je štíhlý muž, který právě s úspěchem vydal knihu o hubnutí. Proto ho pozve starosta jeho rodného města, aby mu předal symbolický klíč od města jako poctu. S hrůzou však zjišťuje, že se jeho ovdovělá matka Beverly hodlá znovu provdat - za toho sadistu Woodcocka! John se jí snaží vysvětlit, že ho tělocvikář v mládí šikanoval a že je to zlý člověk. Matka nad tím jen mávne rukou. To už je na něj moc a vymýšlí plán, jak se Woodcocka zbavit. Odmítá přijmout fakt, že s člověkem, který mu zničil celé dětství, by mohl trávit rodinné Vánoce. Nezbývá mu než napnout všechny síly, aby ji od tak neuváženého kroku odradil a vyrovnal si s učitelem své vlastní účty... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Mr. Woodcock (vzhledem k sexuálním dovednostem nomen omen) je tělocvikář, pod jehož vedením pochopíte, že astma je jen stav mysli. Jeho slova jsou bičem, teplákovka uniformou, hrazda mučícím nástrojem, míč gumovým projektilem. Mírně sadistická kombinace Mike Keenana a Josefa Mengeleho odhaluje skryté rezervy žáků, kteří pak své ponížení (pravda jen někteří) přetransformují na motivaci. A teď ke všemu na Stiflerově mámě procvičuje své staré kyčle.. Bezesporu hovadina, ale v pláštíku nonšalantního cynismu. Sípavý dvouhvězdičkáři nechť si dají trestné kolo, ono je to pustí.. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Celý námět a průběh filmu je už tak moc v komediích ohraný, že se dostal i do pěkné řádky hororů a dokonce i v nich už je ohraný, takže originalita je tu až na jednu věc naprosto nulová. Tou jednou originální věcí je role S. W. Scotta, jenž tu hraje snad největšího slušňáka ze všech jeho dosavadních rolí. Naopak role Woodcocka se povedla nehorázným způsobem a nebýt takového suchara, celý film by s jinak minimální vtipností (až na ten běžící pás nebo díru v silnici) byl úplně o ničem. Celkově tedy průměrná komedie, ale do nudného dne slušná oddychovka. ()

Reklama

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Herecký potenciál byl umlčen již daleko předem kvůli špatnému scénáři. Woodcock (B.B. Thornton) jako postava má nad Farleyem (S.W. Scott) až příliš navrch. Scott zklamal, a marně bychom čekali na víc pošťuchování a adrenalinovější soupeření, které by se přelejvalo z jedné strany na druhou. 40% ()

bloodvomit 

všechny recenze uživatele

Klasická průměrná americká komedie, která nepřináší naprosto nic nového ale taky se u ní docela pobavíte. Ale to už člověk zhruba tuší, sálá to odevšaď, fotky, hodnocení... prostě průměr. Film podle mě vyzdrivhuje Billy B. Thorton, který je na podobné role prostě stavěný, výraz jeho tváře často mluví sám za sebe a budete se smát čistě jen kvůli němu ;-) ()

ladko 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ podpriemerná komédia. Námet je neoriginálny, čo by však nemuselo vadiť - stačí sa pozrieť na veľmi podobnú komédiu School for scoundrels, kde to dopadlo oveľa lepšie. Tu sa však veľmi nie je čomu smiať. Potešili aspoň vedľajšie postavy(asistentka alkoholička a Nedderman v podaní Ethana Supleeho -alias Randyho zo seriálu My name is Earl). ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Skupina "The Ramona Dynasty" z Riverside v Kalifornii si ve filmu zahrála místní školní kapelu. (HappySmile)
  • Producent David Dobkin režíroval některé scény, které se musely natáčet znovu, což trvalo 3 týdny. (HappySmile)
  • Billy Bob Thornton si počas filmovania scény wrestlingu so Seannom Williamom Scottom zlomil nohu. (ladko)

Reklama

Reklama