Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

novoten 

všechny recenze uživatele

Jednou mě ty středoškolské příběhy omrzí - ale ještě ne. A ani nechci, aby se to stalo. Roztomilá holka přece pro svůj sen udělá cokoli a když se na ni navíc i pěkně dívá (protože Amanda Bynes byla tehdy ještě holka k pohledání), tak jí odpustím nějaký ten škleb navíc nebo přehnanou gestikulaci při vtipných dialozích. Několikanásobné zamilování, zklamání, opětovné zalíbení a nad tím vším dokonale hláškující pan ředitel. Jen ten fotbal mohl být uvěřitelnější. Na tréninku se mělo trénovat něco smysluplnějšího než nadhazování míčů a kopy z otočky a při zápase by se neměl dvakrát zastavovat čas a trhat pravidla. Ale i proto je Super náhradník tak oddechovou podívanou, právě díky té nutné dávce nadhledu. Jednou mě to sice omrzí - ale ještě ne. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prezliekaciu zápletku sme videli už miliónkrát (posledný raz v Pánovi prsteňov: Návrate kráľa). Dievča má rado chlapca, dievča sa prezlečie za chlapca a votrie sa do futbalového tímu, dievča prezlečené za chlapca zažije fúru komických vecí (prezliekanie v chlapčenskej šatni), dievča sa odmaskuje a získa srdce chlapca. Občas sa niektorý vtip vydarí a Amanda Bynes je fajn, ale inak ma to príliš neoslovilo. Nenáročné komediálne béčko. ()

Reklama

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Presne ten typ filmu, pri ktorom si poviem, že asi nemám nadhľad a krivdím jeho tvorcom. Ale keď ono je to tak bezbreho priehľadné a predvídateľné, že vydržať celú stopáž sa javí ako pretrpieť celú kvalifikáciu slovenských futbalistov na MS ( aktuálne by sa patrilo napísať CZ fotbalistov :-))) ). Za mňa nie, nie, nie. Odpískané. ()

LoLaa 

všechny recenze uživatele

Kolik podobných filmů existuje? Bohužel tolik, že mě Super náhradník ničím nezaujal a nudil. Jednou to stačilo a znovu už to vidět nepotřebuji. Možná mi dojem kazil český dabing, avšak ani děj a kostýmy nebyly reálné. Úplný odpad to ale zase není, své diváky si jistě najde a jednu hvězdičku si zaslouží. ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tato role Amande sedla a ukazala co umi. V celku netradicni namet. Misty jsem se smichy za bricho popadal. Nebyla tam zadna vylozene trapna situace ci pokus o vtip. Filmy podobneho zanru jich obcas obsahuji vic nez je zdravo. Za skvelou podivanou u ktere jsem vydrzel od pul jedne do ctvrt na tri v noci davam 5*. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Vinnie Jones, herec, který ztvárnil trenéra Dinklage, je ve skutečnosti profesionální fotbalový hráč (ČSFD)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)
  • Hádka v autě mezi Violou a Paulem, když Viola přijíždí první den do školy, byla celá improvizovaná herci. (Dlee)

Reklama

Reklama