Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

honajz 

všechny recenze uživatele

Nějaká Amanda Bynes chce do fotbalového školního mužstva, jenže tam berou jen kluky. A tak se vydává za svého bráchu Sebastiana, tedy za kluka, což přináší určité problémy, zvláště pokud jde o společné sprchy. Nebo i v tom, že Amanda je do jednoho fotbalisty zamilovaná. A k tomu přijede skutečný Sebastian a zamiluje se do holky ze školy. ()

HonzaSim 

všechny recenze uživatele

Už jsem v něco takového ani nedoufal. Po řadě primitivních komedií, nebo spíš parodií, jsem si konečně spravil chuť. Film, který sice patří mezi teenagerovské, ale jinak je někde jinde. Komedie, která nebyla trapná, nechutná a ani nudná. Naopak jsem se skvěle bavil od začátku do konce a zasmál se mnohokrát. Tohle byl můj šálek kávy. Od příchodu Chaninga Tatuma na scénu jsem si říkal, sakra on by přece nehrál v nějakém odpadu. Samotné převlečení Amandy Bynes za kluka přinášelo řadu logických problémů a hlavně kopu vtipných situací. Její snaha chovat se a přemýšlet jako kluk, to bylo hodně zábavné. Samozřejmě, že pár detailů bylo trochu nedomyšlených, ale v této hodně dobré komedii se to naprosto ztratilo. Jsem rád také za fotbalové prostředí, po tunách rugby a baseballu konečně změna. Plusové body si zaslouží i několik plakátů Chelsea v čele s legendou Frankem Lampardem. Takhle nějak si představuji povedenou americkou komedii pro mladé. Příběh mě naprosto vtáhl do děje, obě hlavní postavy mi byly sympatické a na slečny se také pěkně dívalo. Samozřejmě, že nejde o nic světového, ale po delší době mě zase něco rozesmálo a to je přece účel. 85% ()

Reklama

carly 

všechny recenze uživatele

nie že by sa mi ten film nepáčil, ale mám z neho zmiešané pocity. bol zábavný, aj keď niektoré situácie mi pripadali vyslovene trápne. aj dobre zahraný - Amanda má veľký komediálny talent. zvlášť pre fyzickú komiku. Channing je na zjedenie, čo trochu zakrýva fakt, že vie hrať a IMHO by mohol v podobnom žánri hrať častejšie. úžasný bol aj Violin "maskérsky" team, hlavne Paul. a tiež rodičia. tlieskam aj Emily Perkins a riaditeľovi školy. ale najlepší bol jednoznačne Vinnie Jones. z nejakého dôvodu mal falošný Sebastian s Dukom oveľa väčšiu chémiu ako Viola, ale možno to bol zámer. ak bol, tak som ho nepochopila. a záverečné odhalenie bolo patetické. prvá časť so Sebastianom bola super, ale Viola - škoda reči. ako hovorím, s takou predlohou a takými hercami to mohlo dopadnúť podstatne lepšie. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Niektorých chvílach zábavne ale zas inokedy trápne.Je to taká priemerná teen komédia bez originality ale dosť svižným dejom.Prezliekacia komédia v ktorej ústrednú postavu si zahrala A.Bynes,kto by jej uveril že je chlap iba magor a s tými debilnými dialógmi,keď bola prevlečená tak mi to pripadalo strašne trápne a naivné.Ale keď bola sama sebou zas sa dalo nato pozerať aj na ňu.A ten koniec ani horšie dopadnúť nemohol.Tak to zhrniem 1* za humor,2*za scénku v umyvárke,kde sa Viola aj s dvoma holkami bili,to som sa nasmial a 3* za vždy skvelého a s každou rolou pripraveného V.Jonesa. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Škoda, že sa nám tá Amanda Bynes zbláznila a namiesto točenia ďalších skvelých komédií svoj čas trávi radšej na psychiatrii. Toto je práve typ filmu, ktorý môžem. Ľahký žáner, veľa zábavy, trošku romantiky, školské prostredie, všetko dokopy dokonale funguje. Teenagereský žáner, ktorý nie je zbytočne presexualizovaný ani fekálny. Amanda so svojimi kukadlami je úplne skvelá a herecky ju dobieha len jej futbalový tréner. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Ve scéně s koupelnou, kdy Duke (Channing Tatum) trefí Malcolma (James Snyder) ručníkem, ho opravdu zasáhl do oka. Jamesova reakce je tedy skutečná reakce na bolest. (ČSFD)
  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama