Reklama

Reklama

Středoškolačka Viola (Amanda Bynes) je nadšená hráčka fotbalu a udělá pro něj cokoliv! Dokáže využít i toho, že její dvojče, bratr Sebastian, nenastoupí do školy a nemůže se tak zúčastnit očekávaného fotbalového turnaje. Neváhá ani minutu a rozhodne se za něj přestrojit. Tato hra se jí daří až do okamžiku, kdy se zamiluje do spolubydlícího Duka (Channing Tatum). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (283)

Shit 

všechny recenze uživatele

Tak zrovna od týhle romantický komedie sem nic nečekal a ono to bylo fakt dobrý, samozřejmě, že příběh je trapně ohranej a mega giga ultra předvídatelnej, naprosto hladce sem uhod někdy na začátku, jak bude vypadat asi posledních 20 minut a fakt sem se v ničem nezmýlil, ale o to tady moc nejde. Zápletka s převleky je dostatečná pro posun v příběhu a vytváří docela dost prostoru pro vtipný situace, což je jenom dobře a Amanda Bynes je ve svý roli dost dobrá, ale jako kluk fakt nevypadá. Škoda jen toho trapnýho konce a nemyslim tim ten happy-end na to už sem si zvyknul ()

lucinkapes 

všechny recenze uživatele

Tato role Amande sedla a ukazala co umi. V celku netradicni namet. Misty jsem se smichy za bricho popadal. Nebyla tam zadna vylozene trapna situace ci pokus o vtip. Filmy podobneho zanru jich obcas obsahuji vic nez je zdravo. Za skvelou podivanou u ktere jsem vydrzel od pul jedne do ctvrt na tri v noci davam 5*. ()

Reklama

Anakinekcz 

všechny recenze uživatele

Ikdyž zrovna nemusím filmy tohoto žánru , ale po dlouhé době jsem se na jeden podíval a celkem jsem se i pobavil.Sem tam šlo opravdu poznat , že je to komedie a někdy dokázal tento snímek na mých rtech vykouzlit úsměv , ale také šlo poznat že je to romantický film a tak nemohl na konci chybět happyend kdy se dal dohromady snad každý s každým. Takový lehčí filmek nad odreagováni a na vypuštění všeho kolem co vás trápí ()

Ollie235 

všechny recenze uživatele

Nevím, zda někdy přijde den, kdy si Amanda Bynes zahraje v normálním filmu. Tady se to každopádně ještě nestalo. Jednou by si to zasloužila, není sice jako herečka nic extra, ale hrát pořád v takových blbostech nemůže dělat člověku dobře. Příběh už klasicky středoškolsky zoufalý, ale za pár úsměvných situací si to 2* zaslouží. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Mimo obvyklý strašně trapný konec jsem se u tohohle filmu válel smíchy, aniž bych to čekal. Skoda toho obsazení, Amandu Bynes nemám rád a ostatní byli taktéž trošku prkenní,ale rozhodně si nenechte ujít držitele rekordu Premier League Vinnieho Jonese jako trenéra fotbalového týmu. Já stále jen čekal, že ze saka vytáhne Desert Eagle. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (8)

  • Během fotbalových scén Amandu Bynes zastupovala dablérka Shannon McDonald. (Dlee)
  • Amanda Bynes byla kvůli roli Violy v tomto fimu poslána na dva měsíce na intenzivní kurz fotbalu, aby se naučila základy tohoto sportu. (ČSFD)
  • Scéna, kde Viola (Amanda Bynes) chodí po ulici a napodobuje chůzi mužů, byla natočená na skutečné ulici bez herců. (ČSFD)

Reklama

Reklama