Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (209)

majklfly 

všechny recenze uživatele

"Ok, budu váš myšfión" Nevím proč...ale ikdyž jsem si od druhého pokračování moc nesliboval, Garfield mě v mnoha odhledech příjemně překvapil. Škoda, že se ke mně dostal až ted. Pořád mu zůstal onen typický otravný humor. V teleizi sympaticky, ale v reálném životě na zabití. Celý film je orientován na zvířátka a podle toho taky vypadá "milostná" zápletka. Nijak excelentní herecké výkony, ale tento film vlastní něco, díky čemu si zaslouží 50% Rodinna komedie, která opravdu osloví celou rodinu. ()

Šmoula 

všechny recenze uživatele

Tak po prvním díle přišlo i druhé zklamaní. Dvojka se sice od jedničky liší dějem, ale to je tak vším. Myslím, že jsem se skoro nezasmál, což bych asi u tohoto filmu měl. Celou dobu jsem fandil záporným postavám, což je asi taky špatně ?. Jediné na co se dalo koukat, byla krásná přítelkyně Garfieldova páníčka (ani si nepamatuji jméno, což bych asi taky měl ?). Usuzuju, že tento film si nebudu dlouho pamatovat, jelikož mě nějak moc nezaujal. ()

Reklama

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Hrozný scénář, otřesný Garfield v podání Billa Murraye a absolutní neschopnost vzpomenout si na první díl (byť alespoň minutu) dokazuje, že jde o opravdu zbytečné filmy. Pozitivem jsou ostatní skutečná zvířata a jejich namluvení. Skvělý je zejména anglický buldog, pro kterého mám slabost neboť mám dva doma... :-) ()

verbst odpad!

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že jsem tohle dílko neviděl. Jak tak sleduju ani jsem o nic nepřišel, co? Ale můj bráška přijde z kina a říká : "Štěpo, ( to jsem já ) sem byl na Garfieldovi a bylo to uplně drsný. Prostě krutý, a bum, bžum, bác, klep, nalhgal + všelijaké další citoslovce a řekl jsem si: Tak to přece jenom ohodnotím, protože tohle bylo strašný a věřím, že bráška spoustu scén a citoslovců vynechal... ()

Durdas 

všechny recenze uživatele

Druhý hraný film s tlustým nenažraným vtipným oranžovým kocourem. Garfielda zbožňuji a tak jsem si tento film, nemohl nechat ujít. Zápletka je zajímavá, pro mě byla překvapivá. Zasazením druhého oranžového kocoura, mě trochu rozladilo, pro film byl ale důležitý. Rozhodilo mě to proto, protože podle mého názoru, Garfield byl, je a bude pouze jeden! Navíc mi připadá, že dvojka nemá takový vtipný šmrnc, jako měla jednička. Proto ode mě 2 dostává o jednu hvězdičku méně než jednička. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy John (Breckin Meyer) na konci žádá Lis (Jennifer Love Hewitt) o ruku, nemůže najít snubní prsten, načež mu jej Garfield donese. Když ho Garfield nese, má krabička fialovou barvu. Když ho však John předává Lis, je krabička modrá. (Mr.Hudson)
  • Scenáristi sa inšpirovali skutočným príbehom, keď po nebohých milionároch dedili pes so slúžkou. (Greenpeacak)
  • Původní komiks Jima Davise vychází od 19. června 1978 a je zapsaný v Guinnesově knize rekordů jako nejpublikovanější strip. Pravidelně se totiž objevuje v 2570 denících a magazínech. (imro)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama