Reklama

Reklama

Breckin Meyer, Jennifer Love Hewitt a Bill Murray se vrací v dalším dobrodružství nejoblíbenějšího kocoura, který si na návštěvě Anglie užije doslova královského zacházení! Garfielda s Jonem (Meyer) a Odiem čeká Británie na všechny způsoby. V Londýně potkávají věrnou Garfieldovu kopii – královského kocoura jménem Prince, který právě zdědil úžasný zámek. Obě kočky si nečekaně vymění role a Garfield si brzy užívá bohatství, jak to jen jde! Je tu jen jeden problém: podlý lord Dargis se ho chce zbavit. Garfield 2 – to je dvojitá porce smíchu a zábavy pro celou rodinu… Ono totiž není špatné být králem! (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (209)

FireTight odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby se ta kočka nejmenovala Garfield a neměla by tedy s tím geniálním komixem Jima Davise nic společného, ani si tohoto filmu nevšimnu. Jenže, ona se tak jmenuje a já tenhle film považuji za zneuctění tohoto jména. Nechápu, jak mohl Jim Davis (pokud měl tu moc) něco tak odporného schválit. Vždyť tohle není ten líný a cynický kocour, kterého znám! Tohle je jen nějaká tlustá, hnusná, líná, "vtipná" kočka, která si hraje na strašného amerického frajera! ()

spaceboyCZ 

všechny recenze uživatele

Upřímně, po tom, co kritika strhala první filmový počin s Garfieldem v hlavní roli jsem nevěřil tomu, že se objeví jeho pokračování. Diváci však názor s kritiky nesdíleli a film slušně vydělal a bavil nejen děti po celém světě. A jsem rád, že se druhý díl objevil. Bavil jsem se náramně a to i přes to, že kritici opět trousí mezi zuby hanlivá slova. Copak v dnešní době nemůže film POUZE bavit? Zvlášť takový, který je určen hlavně menším divákům? Co na tom, že dějová linka pokulhává, postavy jsou nevyvážené a Jon s Liz nedostali tolik prostoru, kolik by zasloužili? Tento film je tady proto, aby pobavil. Je tady proto, aby se děti smály a rodiče nenudili (hm, přemýšlím, zda se nějaký rodič nudil, pokud si ale pamatuji, sál se bavil NÁRAMNĚ). ()

Reklama

Zodd 

všechny recenze uživatele

Jen zneužití slavné značky pro jednu z variací Prince a chuďase od Marka Twaina. Tedy pochybuju, že Císařův pekař je ve světě nějak zvlášť zažitý. Už od minulého dílu víme, že s původními stripy má film společná jen jména, nikoli vzhled ani osobnost, navíc se radikálně mění i kulisa. Spousta mluvících zvířat zůstává, Odie opět černá ovce. Navíc si furt pamatuju díl Heathcliffa s doppelgangerem, to už o něčem vypovídá. Ovšem scéna s Big Benem není zlá. Bez ironie! Bohužel jediný nápad v celém filmu. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

No, osobne nemám veľmi rád námet tohto typu. Zámena. Nie preto, že by nebol zábavný a žeby neponúkal množstvo gagov a humorných situácií s tým súvisiacich, ale preto, lebo som stále na ihlách a odvádza ma to od celkového pôžitku s filmu. Je to z mojej strany čudesné, ale tak to je. Každopádne film ma pobavil, má jednu dve zapamätania hodné hlášky a celkovo sa chytá na diel prvý. A to stačí. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Poměrně dobrá poloanimovaná komedie, která mohla být na můj vkus srandovnější. Většina zvířecích hrdinů mi přišla nevýrazná, tím pádem i jejich humor byl slabý. Ovšem najdou se i vyjímky jako třeba Garfield. Fascinuje mě, jak je ten koucour zdechlý a rozmazlený a taky se mi libí jeho pohodlné chování. Příběh byl spíše průměrný, nicméně záplatky, kdy dojde k záměně dvou kocourů slibuje slušnou podívanou. Závěr není nijak nečekaný, ovšem jiný i třeba překvapivější konec by zde neseděl. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Práca na digitálnom kocúrovi začala vytvorením makety, ktorá dala kameramanovi a hercom určitú predstavu o tom, kde sa kocúr nachádza a ako je veľký. Po dôkladnom preskúšaní každej scény bol natočený ostrý záber bez makety (alebo akéhokoľvek iného zástupného objektu), aby tvorcom vizuálnych efektov v zábere neprekážala. V tretej fáze celého procesu bola na miesto, kde sa mal Garfield nachádzať, umiestnená najskôr neutrálna šedá, a potom lesklá zrkadlová guľa. (Greenpeacak)
  • Bill Murray nebyl jediným adeptem pro hlas hlavního hrdiny. První volbou byl Lorenzo Music (namluvil postavu Petra Venkmana v kresleném seriálu The Real Ghostbusters. Venkmana si v původním hraném filmu Krotitelé duchů (r. Ivan Reitman, 1984) zahrál právě Bill Murray). Chvíli však měl úlohu v rukou i John Goodman. (imro)
  • Stejně jako v předchozím díle a následujícím pokračování dá vždy Jon Arbuckle (Breckin Meyer) pěstí hlavní záporným hrdinům. (tequilla)

Související novinky

Číslo 5 brzy umře

Číslo 5 brzy umře

08.08.2011

Ano, další klasika z 80. let se vrátí na plátna kin v remaku, jehož jediným důvodem je pokrok v trikových technologiích. A prachy, samozřejmě. Hrdinou rodinné sci-fi Short Circuit, u nás známé pod… (více)

Reklama

Reklama