Reklama

Reklama

Místo v životě

(seriál)
Rodinný
Česko, (2006–2008), 26 h 40 min (Minutáž: 51–56 min)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Martinu Lukešovou (Barbora Siedlová) a jejího přítele Jana Kadlece (Ondřej Vetchý) potkáváme ve chvíli, kdy se Martina dozvídá, že je těhotná. Rozhodnou se po delší době opět vrátit do Žďáru oznámit novinu rodičům Martiny Lukešovým (Simona Stašová a Miroslav Táborský), ale stane se neočekávaná věc V prvním díle se poprvé potkáváme s novými hrdiny. Místostarostka Petra Janatová (Anna Šišková) musí řešit složitý úkol s obyvateli satelitního městečka. Současně netuší, že její manžel advokát Janata (Jan Hrušínský) má milenku a už vůbec nepředpokládá, že by se s ní mohl rozejít. Dalším novým hrdinou je otec novináře Kadlece (Luděk Munzar). Vedle hlavních postav se můžeme těšit i na další oblíbené tváře - protřelého podnikatele Václava Rokytu (Tomáše Hanáka), jeho ženu (Petru Jungmanová), svérázného policistu Šrédra (Bohumil Klepl) či starostu Tichotu (Jaromír Dulava). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (140)

#47 

všechny recenze uživatele

Hodnotit si zatim netroufám, ale zaujalo mě že pod scénářem je podepsán Marek Dobeš (Choking Hazard)...který si hned v prvním díle neodpustil menší vtípek: "Máme zamluvenej nocleh v penzionu Halali" :-)____________no tak nakonec jsem byl tímto výtvorem natolik otráven, že jsem jeho sledování vzdal asi po čtyřech dílech a kdyby se měl dávat plyšový lev za kameru, tak bych hned věděl kam šahnout. ()

McLushi odpad!

všechny recenze uživatele

Do hajzlu co to zase je? Co to zas ta stupidní nova začla dávat? Další debilní, dementskej, vydrbanej seriál !!! Kdo se má furt na takový sračky čumět?! To je ještě horší než ta ordinace. Stačí se jen mrknout na tu kameru a hned vám problejskne hlavou, co za idiotskýho, ožralýho a roztřepanýho starýho kreténa to mohl točit. To si tu kameru mohl dát aspoň na ten posranej kočárek, ne?! Jděte mi s tím do prdele !!!! ()

Reklama

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Přestože pokračování seriálu "Místo nahoře" si vzala pod svá křídla Nova, zůstal tento seriál u mě ve vyšší střední třídě - Místo nahoře vystřídalo místo lehce nad průměrem :-) Hlavní postavy zůstaly a s nimi i kvalitní herecký projev, i když jejich příběhy už mají přece jen více "novácký" nádech. Co mě ale opravdu štvalo, byla ta šílená dokumentaristická kamera...proč se s námi stále všechno houpe? ()

Peabody odpad!

všechny recenze uživatele

aneb jak zprznit poměrně slušnou první řadu. Nova tady neměla šťastnou ruku a Jiří Chlumský neměl dobré období, nebo na to neměl čas, spíše se mi zdá, e mu ho Nova nedala. Rozdíl mezi ním a panem Smyczeem je ve výsledku obrovský, kromě mizerného scénáře to vypadá, že se bralo na první dobrou (a někdy prostě na první), herci občas nevěděli, kdo přijde po nich, nebo tam byl před nimi, kolikátého je dneska a v které telenovele se zrovna pohybují. Je to dobře srovnatelné, protože spousta z nich je stejná jako v řadě první a najednou jsou jak tělo bez duše. Ono nahradit jednu trojici scénáristů jinou trojicí nemusí fungovat. ()

gusman 

všechny recenze uživatele

Na soudy je asi trochu brzy, ale už teď se mi to nelíbí :D. Bohužel je vidět (a to negativně) změna celého realizačního týmu, jiná produkce (všichni víme jaká), snaha o dynamickou kameru styl TV NOVA a její seriály k tomu opravdu nepřidá + blbosti a kraviny ve scénáři a špatné prolinky na Místo nahoře. ()

Galerie (141)

Zajímavosti (3)

  • Pokračování seriálu Místo nahoře (2004). Název se změnil, protože pokračování produkovala Nova místo České televize. (BoredSeal)
  • Natáčelo se ve Slaném, Roudnici, Hobšovicích, Žatci, Nové Vsi pod Pleší, Veverské Knínici a Brně. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Reklama

Reklama