Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ben Stiller společně s Robinem Williamsem vévodí hvězdnému hereckému obsazení tohoto neskutečně zábavného filmového hitu. Když Larry Daley (Stiller) získal práci nočního hlídače v muzeu, velkou zábavu nečekal. Brzy ale zjistil, že výstavní exponáty po setmění ožívají. A tak se Larry v novém zaměstnání ani nestačil rozkoukat a už se ocitl tváří v tvář kostře Tyrannosaura Rexe, jež je plná energie, kolem něj korzují římští vojáci a kovbojové a navíc ho zlobí neposlušná opice, která ho přivádí k naprostému šílenství. Ale možná se mu nakonec podaří najít způsob, jak tenhle chaos dostat pod kontrolu a v očích svého syna se tak proměnit v hrdinu. Nad neuvěřitelnými speciálními efekty si údivem vykroutíte hlavu a smíchy se budete řezat od začátku až do konce. Noc v muzeu – to je vaše vstupenka do říše nekonečné zábavy! (Magic Box)

(více)

Recenze (597)

Sabiana 

všechny recenze uživatele

Moc příjemná rodinná komedie, se kterou si asi každý dospělý zase připadá jako malé dítě... Souhlasím s komentářem od uživatele Lima. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Na tuhle fantasy komedii jsem se opravdu těšil,stejně tak na Bena Stillera a Owena Wilsona.Námět je opravdu skvělý.Bohužel už při psaní scénáře nebyl ani zdaleka využit.A režisér Levy taky nevytáhl žádný trumf z rukávu(jak by to asi dopadlo,kdyby u režie zůstal Stephen Sommers?).Což u takovéhleho námětu mrzí dvojnásob.Naštěstí technické zpracování je dokonalé-ano logika tu dostává na frak,ale tady mi to až tak nevadilo-prostě jsem se nechal bavit),,atmosféra muzea skvělá a herci vtipní a zábavní.To velkou část filmu zachraňuje.Chvílemi jsem si připadal jako malý kluk,čekající a natěšený,která z jeho hraček ožije.Samozřejmě a logicky měli američané z filmu více,protože obsahuje spousta postav americké historie a informacích o nich,To evropského diváka zas až tolik nezajímá.I přes to všechno mám tenhle film rád a vždycky mě dokáže pobavit.Hudba Alana Silvestriho do filmu krásně zapadá,stejně jako T-rex,takže dávám muzejních 70% a slibuji,že se co nejdřív do muzea vypravím. ()

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Jako ridnná komedie ej to výborné a kdybych byl malý, tak ten film miluji. Shawn Levy ty rodinné filmy umí. Ono stačí vymyslet nějakou blbost, získat jednu velkou hereckou hvězdu (zde je to vždy vtipný Ben Stiller) a potom to jde samo. Nicméně si nejsem úplně jistý, jestli tento film může mít velký úspěch u dospělého diváka. Je to hezky udělané, sem tam je tu hezký vtípek, má to velmi příjemný příběh a slušné herce. Nicméně ten děj je tak příliš jednoduchý a průhledný, že tomu nejde dát lepší hodnocení. ()

Mihail123 

všechny recenze uživatele

Príjemný rodinný film ale - komédia rozhodne nie. Miestami príliš rozťahané, väčšinou príliš trápne. Dobré gagy sa tu nenájdu ale svoj účel film splnil. Pobavil. ()

Danny F. 

všechny recenze uživatele

Tady se Ben Stiller opravdu ukázal. Senzační komedie u které jsem se slušně bavil. Dějově na koukatelné úrovni. 70% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Nejsmutnější věc na celém filmu je ta, že nedokáže využít své potenciálu. Při úvodních titulcích, kdy procházíme muzeem si jen můžete říkat, co s tím tvůrci udělají. O několik málo minut na to dostaneme odpověď, která se nám nebude líbit, tak moc jako naše představy. Velkou zásluhu na tom má režie Shawna Levyho, která se dá popsat slovem obyčejná. Celému filmu chybí momenty, které by ho povýšili někam více. Dalším problémem je Ben Stiller, který si odehraje svoje, ale není z něho cítit uvolněnost a nadšení. Bohužel tvůrci nedokážou využít ani Carlu Gugino což velká chyba, jelikož její postava by dostala nový rozměr. A právě proto potěší, že vedlejší postavy jsou zahrány s velkou elegancí a nadhledem. Owen Wilson opět hraje cowboye a užívá si svoje hlášky, Steven Coogan je na tom stejně. Film má pěkné triky i atmosféru. Ve filmu se toho děje poměrně dost, přesto ne všechno stojí za pozornost. Noc v muzeu je obyčejná rodinná podívaná, která neurazí a zvládne pobavit za předpokladu, že po ní nechcete něco více. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vlastně to není o ničem jiném, než o Stillerově infantilním, iracionálním, často až iritujícím šaškování s (digitálně) oživlými exponáty muzea (jako např. aportující dinosauří kostra či čůrající nezbedná opička, haha), naroubovaném na průhledném rodinném mustru "jak se nespolehlivý otec stal pro syna hrdinou". A já se tedy u této instantní hollywoodské rutiny docela nudil (a nesmál). ()

wenca 

všechny recenze uživatele

Moc nechápu nízké hodnocení tohoto filmu, sice není nějak skvěle napsaný, zahraný nebo natočený, ale je to příjemná rodinná komedie, u který se budete smát a často. Ben Stiller mě svou rolí překvapil, vždycky jsem ho měl za nějakého pošuka, role hlídače mu sedla perfektně. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Netreba čakať drámu od šejkspíra a deti sa na tom naozaj pobavia, vrátane tých dospelých. Kto by odolal roztomilým zvieratkám a hlavne malej zlodejskej opičke. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Shawn Levy je postrachem komedií, který měl s Nocí v muzeu štěstí na Bena Stillera, který spoustu Levyho nedostatků-neschopností zakryje. Film je nepochybně určený převážně mladšímu publiku, ovšem slušně se u něj pobaví i starší diváci. Nečekejte nic převratného, jen Stillera v muzeu plném obživlých historický exemplářů. ()

faraon 

všechny recenze uživatele

presne to, čo som čakal, nič viac ništ menej: Stiller~ looser(vo filme),groteskny humor(niekedy nudny a rovnaky).... ale aj vizuálna stránka potešila.... okrem ()

ssfan 

všechny recenze uživatele

Noc v muzeu je povedený rodinný film, který má celkem originální příběh o oživlém muzeu. Po technické stránce dost povedené, herecky rovněž. ()

Soweek 

všechny recenze uživatele

Ten vtip mi tam doopravdy nějak unikl a příběh byl "dokonalý" takové zápletky se jen tak nevidí. Jediné plus co mohu říct-hezká pohádka. ()

Hortenzia 

všechny recenze uživatele

priznávam,smiala som sa,dokonca na celé kino,ale nie na miestach,kde to zamýšľali tvorcovia ,ale na trápnosti tohto filmu...miestami som sa hanbila za nich ()

Související novinky

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

Jurský pirát Joe Crood v nočním muzeu

12.09.2013

Ano, tato novinka je o pokračováních několika letošních, ale i starších, v podstatě už klasických filmových hitů. Bez zbytečných řečí: čtvrtý film o pravěkých ještěrkách ponese název Jurassic World a… (více)

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

Místo Avataru Noc v muzeu 2

Místo Avataru Noc v muzeu 2

20.12.2007

Pravá blondýnka Reese Witherspoon se po těžkotonážním dramatu Odvlečen vrací k lehčím žánrům. Režisér Seth Gordon už brzy odstartuje natáčení komedie Four Christmases, námětem vzdáleně připomínajícím… (více)

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

Sandlerovy báchorky na dobrou noc

05.12.2007

Jistý významný filmový kritik jednou prohlásil, že hvězdný status Adama Sandlera je pro něj jednou z největších záhad naší doby. Pro někoho nesnesitelný nýmand, pro jiné kultovní komik však stále… (více)

Reklama

Reklama