Reklama

Reklama

Puppet Master: The Legacy

všechny plakáty

Obsahy(1)

Do opuštěného hotelu Bogeda Bay přichází mladá žena, aby našla poslední loutky a odhalila Toulonovo tajemství života. Nedobrovolně získaný deník od posledního majitele jí k tomu má dopomoct. Leč deník shoří na prach při přečtení prvních stránek a tak nezbývá nic jiného, než začít hledat od samého začátku. Při prozkoumávání sklepení narazí na muže, který ji Toulonův příběh začne vyprávět a pouští ji záznamy z magnetonových pásků, které si před smrtí loutkař pořídil. Oba v nich uslyší jeho celý životní příběh o prokletém dědictví, které ho nakonec stálo život. (Rodriguez)

(více)

Recenze (11)

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele

Tohle není fér. Mám doslova povinnost tomuhle dát minimálně 3* protože je to jen kompilace nejlepších scén z minulých dílů a má to dávat dohromady ucelený příběh. Nové záběry teda nic moc, kdyby byly lepší, a přidalo by se BEST OF z prvního dílu, dal bych okamžité čtyři hvězdy. Takhle jen spokojenost a můžu PM: Legacy označit za nadprůměr. ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Loutkář byla hororová série, která od jedničky představovala spíše béčkový typ filmu, pak se ale z toho klubal oscarový film, ale od šestky si oscarovku (Nějakou prostě filmovou cenu. Oskara asi ne) ten film nezasloužil, (I když ten děj byl dobrý). Jednička a šestka byla nostalgie mé rodiny, dvojka a trojka, byla nejoblíbenějším dílem mé rodiny i mě, čtyřka a pětka dodávala menší sci-fi příchuť, šestka byla děsivá (V dobrém slova smyslu), a sedmička jaksi pokulhávala ve slabém průměru, a osmička je shromáždění všech těchto dílů. Tento díl je vlastně poděkování od Charlese Banda všem producentům, kteří mu za tu dobu pomáhali s tvořením Mistra Loutkáře. A ten díl vlastně ukazuje to nejlepší.... A je to dobré!!!! Loutkáře nejde označit jako áčko nebo béčko, protože každý díl je na jiné úrovni. Osmička nepřináši sice nic nového, jde pouze o rekapitulaci, ale dobrých záběrů, a mě to bavilo. Ale následující díly, axis trilogie, zničila pověst této série. Ale já Axis trilogii Ignoruji. mám rád pouze díly od 1-8 a pak 12. Mistře Loutkáři, byl jsi fajn :) ()

Reklama

Psycho.R odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo chce vidět totální shit, nechť se dostaví k odkazu. Hodnotím pouze nove natočený "materiál", nikoliv vykradené předchozí díly. A to je vskutku na úrovni nižší, než amatérské. Trochu mi to připomnělo Cyborga 5, kde je však neumětelsky vse úsměvné. Tady je to jen pár scén z jedné místnosti, kde holka míří pistolí na staříka a ani ji neumí držet správně. Ztráta 70 minut, tento díl je vhodné přeskočit. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Pre všetkých, ktorý zatiaľ nemali s Puppet masterom tú česť, je to výborný odrazový mostík a lakmusový papierik, či dať sérií šancu alebo ju s odporom poslať niekam. Pre nás ostatných, ktorý majstra Toulona dôverne poznáme, neprináša toto "best of" nič nové. Ako promo video k sérií fajn, ako regulérne pokračovanie ani náhodou. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Táto časť neprináša nič, čo by som už nevidel. Pretože sú to hlavne zostrihy z minulých časti. A tak celkom nechapem, načo bolo toto dobre. Sú ľudia, ako napríklad ja, ktorý ideme postupne a hlavne dátumovo po sebe. A tak pre mna tato časť je totálne zbytočná. Nehádam sa, bola v pohode, veľa vrážd i bábky sa vyhrali i vydarili. Vraždy tiež ok, len nemôžem celkom pochopiť, na čo alebo pre koho toto vzniklo. Zmysel som vážne nepobral. 3* Sú doma, ale je to naozaj úspech? ()

Zajímavosti (1)

  • Len 30 minút filmu je novo natočený materiál, zvyšok je archívny materiál z predošlých dielov. (beso74)

Reklama

Reklama