Reklama

Reklama

Ve zpustlém Hollywoodském motelu došlo ke smutné události. Loutkoherečka a matka dvou malých dětí se předávkovala drogami a zemřela. Její děti vše viděly. Do péče je dostal zvrhlý strýc, který ale také záhy umírá. Nyní je dívce 18 let a bere svého mladšího bratra do Las Vegas, aby se mohl stát loutkohercem po vzoru matky. Berou sebou i hrůzostrašně vypadající loutku, která jim zůstala po matce. K jejich velkému překvapení loutka ožívá, a co víc – mluví za chlapce, který od matčiny smrti nemluví. Toto podivné trio spolu oslaví Halloween, který ale končí smrtí malého dítěte, z níž je obviněn němý bratr a následně je zavřen do ústavu. Po pár měsících jej ale sestra spolu s loutkou osvobodí a dávají se na útěk. Zdá se ale, že loutka začíná mít svou vlastní vůli a vraždění nebere konce. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (64)

nevermore 

všechny recenze uživatele

Něco takového jsem ještě nikdy neviděl. Absolutně jsem nechápal jestli si ze mě tvůrci filmu dělají sradnu nebo to myslí vážně. Spousta chyb ve filmu kterých si všimne i laik (borka co v jednom záběru lítá bez rifllí pak s něma, pak zas bez nich...) Otřesné dialogy, vtípky, potažmo i dabing. Ale za neuvěřitelnou originalitu zpracování, dám velkopansky 2 hvězdičky ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Po smrti své matky zůstávají sourozenci Norbert a Angelina sami. I když - až tak úplně sami nejsou - po matce jim zůstala ošklivá dřevěná loutka, která jim nahrazuje třetího do party. Po mnoha letech kdy se tak porůznu potloukají po různých příbuzných, nápravných zařízeních a podobně se Angelina rozhoduje - vyrazí s Norbertem a loutkou do Las Vegas, kde získají nehynoucí slávu jako břichomluvci (mluvení obstarává loutka). A pro svůj plán je Angelina ochotna udělat cokoliv ... Celý film se velmi zdařile pohybuje na tenké hranici mezi maximálním pětihvězdičkovým úletem a totální a bezkonkurenční sračkou. Pochybnost příběhu nahrazuje brutalita, s jakou se Angelina vyrovnává se svými vnitřními tlaky - a to vám říkám, že budete překvapeni co všechno Angelina (ať už sama, nebo leckdy s pomocí loutky) dokáže. Ač jsem rád, že jsem tenhle filmeček viděl - znovu už si ho rozhodně nepustím - takovej masochista zas nejsem... ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Navnazen loutkou z filmu Zlověstné ticho jsem se pustil do tohoto kousku. Očekával jsem nějakou stupidní chujovinu. O to větší bylo moje překvapení. Takovou ujetost jsem rozhodně nečekal. Tohle pro mě byla pořádná porce zábavy. Chytrý, vtipný, akční a trochu krvavý. Navíc vraždící loutka Dummy je fakt povedená. K tomu všemu hraje perfektně vybraná hudba. Soundtrack k tomuhle filmu musí být naprostá pecka. Jedinou výtku, kterou bych k filmu měl je absence gore. Ale když vidím zdejší hodnocení tak dávám 5 hvězd. Tenhle film je většinou zdejších uživatelů naprosto nepochopenej což je škoda. Já už teď vím, že jsem tenhle snímek neviděl naposledy. Vždycky se k němu rád vrátím. Tenhle kousek se nebere absolutně vážně a tak by ho i lidi měli brát. Doporučuju všem co mají rádi ujetou zábavu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Obsazení - magoři, děj - magorský, jako celek - magorfantazie. Jeden z těch filmů, které jsou tak blbé, až baví. Tedy pokud si je pustíte k tělu. Počítám, že Jitka Ježková vychrlila nejvíce sprostých slov za svoji dabérskou kariéru. Ale i když řekne stokrát za sebou kurva, zní to od ní pořád tak nějak mile, sametově. Tedy obnažené prsatky se výbavou moc pochlubit nemůžou, ale budiž, absence drsnějšího gore zamrzí více. Přeci jen mrtvol bylo dosti, a tak se krvavé orgie přímo nabízely. V žánrovém zařazení ovšem chybí komedie, jelikož tohle je jedna velká bžunda! ()

foundation odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Jones a Leprechaun bola na svoje pomery celkom vydarena kravinka na ktorej sa dalo pobavit, v klude pozriet a cloveku z toho hned neprislo zle. Asi preto som siel aj do jeho dalsieho filmu s tragickym nazvom Rumplcimprcampr. Kedze to dopadlo asi najhorsie ako dopadnut mohlo Triloquista som si pustil s naivym vyrazom na tvari ze horsie to uz byt nemoze. Jones opat nesklamal a vyprodukoval tak nehoraznu hovnovinu ze jeho dalsi film si pozriem uz len z dovodu ci sa este dokaze prekonat. V tejto chvili mi to pripada absolutne nemyslitelne. Vedzte ze som za vsetky mozne chore nechutnosti a zvratenosti vo filmoch ale naozaj nevidim nic cim k tomu Jones tymto filmom prispel. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Kalifornii na místech Woodland Hills (Los Angeles) a Lancaster. (noelcoward73)

Reklama

Reklama