Reklama

Reklama

Chuckyho kletba

  • USA Curse of Chucky
Hudební videoklip

Je zpátky! Tvůrci, kteří vám přinesli Chuckyho, znovu uvádí na scénu malou panenku posedlou duchem nechvalně proslulého sériového vraha. Když Nica (Fiona Dourif - True Blood: Pravá krev) dostane tajemný balíček, nevěnuje jeho obsahu přílišnou pozornost. Po záhadné smrti její matky ale začne mít podezření, že je to právě mluvící zrzavá panenka, nejoblíbenější hračka její neteře, která rozpoutala brutální řádění. Návrat nejpopulárnější americké hračky, kterou opět hlasem obdařil Brad Dourif, je plný krvavého vzrušení a napětí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Hudební videoklip

Recenze (234)

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Luxus. Človek, ktorý sériu stvoril i zabil, sa ju rozhodol oživiť - a podobne ako bol Seed of Chucky prekvapivo zlý film, je Curse of Chucky až šokujúco skvelý oldschool horor. V prvom rade je to dôstojné pokračovanie, ktoré skvelo prepája čiernohumorné diely 4 a 5 s originálnou trilógiou a rozvíja mytológiu ďalej. Má síce svoje muchy (o predvídateľnom scenári sa dá slušne povedať, že je to 80s rutina), no je úžasné po dlhom čase vidieť poctivé pokračovanie starého hororového franchisu. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Chuckyho kletba není špatná, ale na to, že to je horor z roku 2013 tomu přeci jen něco chybělo. Atmosféra tu není špatná, ale že se celý děj odehrává pouze v jednom domě je poměrně škoda. Cpát sem také nemuseli nějaké ty homo scény. Spíš bych se soustředil na dokonalejší a propracovanější ukončování života rukou nelítostné panenky, no a Andy na konci nebyl špatnej... ()

Reklama

zdenotvor 

všechny recenze uživatele

Napriek tomu že sa dej odohráva v podstate na jednom mieste a vraždy za moc nestoja,Chuckyho kletba mala dosť slušnú atmosféru a príjemne sa mi sledovala. Bol som celú dobu v napätí a dokonca som sa niekoľko krát vyľakal. Taže som si odniesol fajn zážitok a nebyť tých poslabších vrážd udelil by som aj 4*. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Nakonec se z toho vyklubal další příjemný díl vražedné série o panence, co sice nemá koule, ale zato místo nich dřímá obrkudlu. Divák jistě tuší, že hlavní dějovou linkou bude vraždění, a tak nečeká, že by byl šokován nějakou bombastickou zápletkou. Oku lahodící kamera nás provede křížem krážem starým horrorovým domem, ukáže pár naháněček a vydařených gore efektů (třeba jak pan farář spěchal, až ztratil hlavu) a nezastaví se, dokud není dokonáno (pozor, po titulcích následuje vtipný doušek!). Podařená hudba (od klasika žánru Josepha LoDuca) snad zbytečně několikrát okopíruje známé pasáže od J.Carpentera... Vítej Chucky zpátky, ty hnusáku jeden! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Malinko je škoda že si ke konci hraje Chucky na něco co není a snaží se zodpovědět všechny otazníky z minulosti a také se zavděčit jak starým fanouškům tak novějším. Jinak by se dalo říct že se jedná o poměrně povedený díl série čítající 6 dílů. Doporučil bych počkat na potitulkovou scénu. Chucky se držel trošku zpátky a tak jeho skóre nabotnalo jen na 4 chudáky, kteří si víceméně o smrt koledovali. Odřených 50% ()

Galerie (53)

Zajímavosti (26)

  • Oproti předešlým filmům již nemá Tiffany (Jennifer Tilly) na svém pravém naďru tetování. (ČSFD)
  • Tento film jako jediný ze série poukázal na minulost Charlese Lee Raye (Brad Dourif). (Lajty)
  • Ve scéně v čase 1:14:47, kdy padá Nica (Fiona Dourif) z výšky na vozíku, je vidět že Nica dopadá dříve než vozík, který je ale v čase 1:15:07 vedle ní. (dc125)

Reklama

Reklama