Reklama

Reklama

Dětská hra

  • USA Child's Play (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Andy dostane k narozeninám úžasnou hračku, která překračuje všechny představy a fantazie. Nejnovější výkřik technologií, funkcemi a možnostmi nabušená panenka, která umí cokoliv. Už to není jenom hračka, je to ten nejlepší kamarád. Je roztomilá jako obrázek a dětem přináší jenom nadšení a štěstí. Andymu a jeho mamince ale přinese jeho nová panenka ještě něco navíc... hrůzu, děs a strach o život. Nikdo totiž netuší, že tahle panenka je zlá jako všechna pekla světa, že dokáže zabíjet, že vraždí moc ráda a navíc s vynalézavostí těch největších psychopatů. Andy i jeho máma Chuckyho opravdovou podstatu brzy poznají, pomoci se ale nedočkají. Takovéhle pravdě totiž nikdo nevěří. A pokud uvěří, tak nepřežije, aby ji mohl potvrdit. Jako třeba soused, jehož záhadně přejela vlastní sekačka na trávu... Dobrou noc, Andy. (Bontonfilm)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (231)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Tak už od plakátů jsem se tohohle remaku děsně bála, protože prvních pět dílů s původní pannenkou je moje srdcovka a novej Chucky nevypadal zrovna přesvědčivě. Pak přišel nudný remake Řbitova zvířátek a první recenze na novou Dětskou hru a já si tím rozmyslela i návštěvu kina. Dnes na mě za sychravého počasí mrkl z hlubin internetu znovu, tak jsem se rozhodla že mu šanci dám a musím konstatovat, že je mi najednou skoro líto, že jsem kino vynechala. Nový Chucky oproti plakátům v reálu zase tak umělej není a rozhodně legendárnímu sériovému killerovi Charlesovi Lee Rayovi ostudu nedělá, naopak bere si to nejlepší z jeho prvních dvou filmů a doplňuje to o své vlastní moderní nápady, jelikož je asi i velkým fanouškem Black Mirror. A scéna s údržbářem tak působila jako skoro dokonalá reklama na chytrý modem jednoho tuzemského operátora XD. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Reboot Dětské hry reflektující aktuální dění od všudypřítomných high-tech zařízení, přes rasismus (watermelon stereotype), až po konzumerismus mileniálů a údajnou podobu panenky s Trumpem. Gore okamžiky ujdou, ale co je to platné, když při budování napětí, atmosféry i humorných vložek evidentně vyndali z Klevberga baterky. Nehledě na to, že ten jediný pravý Chucky z ´88 by tohoto panáčka s vražedným rozhraním přehnul přes koleno, naplácal mu na hardware a pomocí acetylenové svářečky ho poslal vstříc křemíkovému nebi. No Buddi Likes it.. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Řemeslně zdařilý příběh ze světa vraždících panenek postrádá, jak tomu je bohužel u řady současných hororů zvykem, napětí a strašidelnou atmosféru. Ty se dostaví až v samotném závěru, což je škoda. Chybí rovněž mystično, které je spojeno s prvním dílem, a tak většina děsu je nahrazena levnými lekačkami. Rovněž samotný Han Solo, tedy Chucky, neoplývá vtipnými hláškami a sarkasmem, jak tomu je v předchozích filmech, a navíc nepůsobí vůbec strašidelně. Ať se snaží udělat sebehrůznější grimasu, vyjde mu nakonec jen komický škleb. Vše tak zachraňují rudé ďábelské oči. Zamrzí i průměrné gore. Ano, dojde na skalpování, jenže očekávaný masakr kotoučovou pilou v přímém přenosu je okleštěn na minimum, a tak ho do kapsy strčí i ukázky z Texaského masakru motorovou pilou 2, kterýžto omladina sleduje a jenž Chuckyho inspiruje. Protože jsem ale čekal větší ptákovinu, dám hezké 3*. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Chtít dneska od remaku Child’s Play biják by bylo naivní. Osmdesátky, které uživili podobný námět, jsou dávno pryč. Ale je chvályhodné, že nedopadl vysloveně špatně. Upgrade námětu s propojením panenky přes mobil a zneužitím umělé inteligence se strefuje do dnešní doby a přesto že jde Chuckyho kouzlení v pozdějších scénách mimo veškerou technologickou logiku, působí to efektně. Jako horor film vnímat nejde (pokud vám není osm), čeho si je sám vědom a i tu nejdrsnější scénu odlehčuje ironickým humorem. Vizáž Chuckyho s červeně svítícíma očima (když je zlej) je cool, a jeho postupné propadání násilí je dobře vykreslené. Jde o nejlepší pasáže filmu. “Velkolepé” finále, které chce původní, komornější vývin děje pořádně nakopnout, naopak film sráží okoukanými a ne moc nápaditými momenty. To mělo v hlavě scénáristu krystalizovat déle. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hororová série o vraždící panence Chucky čítala již 7 dílů, když se tvůrci rozhodli o úplný restart. Děj se převedl do současnosti, takže Chucky umí ovládat veškerou elektroniku. Sympatický pokus, nicméně jsem postrádal více hororové atmosféry. Těch dětských postav bylo na můj vkus zkrátka až moc. Za mikrofonem se vyřádil Mark Hamill a určitě obstál. 50% ()

Galerie (40)

Zajímavosti (13)

  • Film okrem iného odkazuje aj na Star Wars. Hračku Chuckyho v origináli dabuje Mark Hamill, ktorý stvárnil v legendárnej vesmírnej ságe postavu Luka Skywalkera. V jednej scéne sa Chucky pýta Andyho na meno, ktorým by ho chcel volať, a ten mu odpovie: "Han Solo," čo je ďalšia veľmi známa a dôležitá postava zo sveta Star Wars. (tXtX)

Reklama

Reklama