Reklama

Reklama

Pustina

Trailer

Obsahy(1)

Skupina mladých delikventů je přivezena do nápravného zařízení na pustý ostrov. Záhy však zjišťují, že ostrov není úplně opuštěný. Čeká zde na ně psychopatický vrah se zákeřnými pastmi, hladovou smečkou psů a smrtícími zbraněmi. Hrůza, násilí a boj o přežití vtrhne na vaše obrazovky v tomto mistrovském thrilleru od režiséra filmu Mrtvá hlídka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (286)

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Pustinu" bych označila spíše za drama či thriller, protože jako horror na mě tenhle film příliš nepůsobil. Děj je jednoduchý a veskrze předvídatelný, atmosféra příjemně syrová, hezky koukatelné prostředí ostrova, hrdinové nejsou tak otravní jako rozjívení (a následně hysteričtí) američtí teenageři, padouch... no, nic moc, takový odfláknutý. Nehledě na to, že mám ráda psy, zvláště pak ovčákovitá plemena, tahle složka příběhu mě tedy patřičně neděsila. Ve vyvražďovačkách mírný nadprůměr, není to vyloženě hloupé, ovšem z mého hlediska "Pustina" nejvíce trpěla postavami, ke kterým jsem si nedokázala vybudovat kladný vztah - zase mi jednou byli všichni naprosto ukradení (až na ty krásné hafany:-)). 66,6% ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Som rád, že už to mám za sebou - znova by som sa nato už určite nedíval! Uznávam,myšlienka by ušla. Ale ten trápny scénar a to prevedenie bolo hrozné! "B" horor u ktorého sa málo kedy budete báť, skôr u Vás vyvolá nechuť a smiech! Nedá sa tuna hovoriť ani o hereckých výkonoch ani o nejakej réžii. Skupinku najhoršej mládeže premôže pár psov a to ani radšej nehovorím o zvyšku "akčných scén"! Od odpadu delí tento film len malý krôčik! Chápem, že ide o nizkorozpočtový snímok, ale vydel som už aj oveľa lepšie..! ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Čirá náhoda tomu chtěla a na pustém ostrově se setkávají dva turnusy táborníků, co mají k pionýrským ideálům daleko. Přišel čas modifikované zkoušky Jestřába Foglara! Bobřík nosiče vody, bobřík hledání medvědích pastí, bobřík cvičitele ovčáckých plemen, bobřík hasiče, či bobřík psychoanalýzy tak už čekají na své statečné lovce.. Obroušené hrany stereotypů, nehostinná krása Británie, příliš brzo předhozená kostička S.Pertwee a přesný Stephen Wight v roli asociálního nacíčka, co by svými morálními vlastnostmi jistě udělal u Gestapa velkou kariéru. Bassett se vykašlal na nucené momenty překvapení a nebál se občas přetáhnout linky žánrové šablony - za to mu patří uznání, dokonce jsem mu i odpustil, že vrahem je jeden ze seskupení Hale and Pace.. Málem bych zapomněl na bobříka hledání bobra, což byl vlastně jediný, který se skautům z pasťáku podařilo ulovit a hned z toho byla láska na první styk.. ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Podprůměrně zfilmované béčko od fanouška Predátora. V té nejvíce predátoří scéně až směšné. Toby Kebbell jako badass, kterému jde důvěřovat to vede, ale ostatní banda výrostků je toporná. Pointa v důvodu, proč se ocitnou na ostrově je hloupá a nedovysvětlená. A ten ultra-cheap soundtrack je snad z nějaké free databanky. Pro fanoušky Neila Marshalla ale asi dobrý. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 6/10 Prostředí 8/10/// +námět, zpracování, atmosféra -pomalejší rozjezd a slabší začátek/// Atmosférou a zpracováním mi to mírně připomnělo režiséru prvotinu Mrtvá hlídka. Jen tady je to ještě o něco přehlednější a tentokrát se tvůrci oprostili od velkého množství nočních scén, takže je i něco vidět. Je to (sice řečeno s nadhledem) dobrá sonda do myslí těch, kteří nejsou tak úplně nevinní a zároveň pomsta jednoho otce za smrt svého syna. Některé záběry jsou pak hodně drsné a jsou až do morku kostí (do krve by bylo slabé slovo). Závěr je pak slušně vystupňovaný a vlastně od začátku si nejste jisti jestli někdo přežije./// Celkem 74%/// ()

Galerie (20)

Zajímavosti (3)

  • Louise (Alex Reid) hovorí o službe v 7. obrnenej divízii v Basre (Irak). 7. obrnená divízia však bola rozpustená po druhej svetovej vojne, a preto bolo pre ňu nemožné, aby v nej slúžila. (misterz)
  • Keď Callum (Toby Kebbell) dostane úder nožom do chrbta, je vidno otvorenú krvavú ranu. V ďalšom zábere je však koža holá bez krvi a následne je opäť krvavá. (misterz)
  • Natáčení probíhalo ve Skotsku a Severním Irsku. (Terva)

Související novinky

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (více)

Reklama

Reklama