Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Drsňák pan Smith žije v podezřelém kutlochu, nosí obnošené oblečení, kamarádí se s prostitutkami a umí neobyčejně dobře střílet. Původně chtěl mít jenom trochu klidu a být sám, jenže pak se stal svědkem situace, kdy před jeho očima zabijáci pronásledují těhotnou ženu. Smith uprostřed přestřelky pomůže přivést dítě na svět, ale život matky nezachrání. Zjišťuje, že o život novorozeně usiluje záhadný pan Herz. Smith se dá dohromady s prostitutkou Donou. Oba pak s nemluvnětem utíkají před houfem zabijáků a snaží se zjistit, proč chtějí všichni získat to dítě. (TV Nova)

(více)

Zajímavosti (23)

  • Smith (Clive Owen) ve filmu oblékne nemluvně do neprůstřelné vesty, která by sice možná kulky zastavila, ovšem předaná kinetická energie střel by křehké dítě stejně zabila. (HectorHagman)
  • Ve scéně,  vníž Smith (Clive Owen) říká, že Hertz (Paul Giamatti) už nemá náboje, protože má „šestiraňák“, je chybná, protože Hertz drží zbraň Desert Eagle ráže .50 AE, která je na 7 nábojů. (dc125)
  • Ve scéně na začátku filmu si Smith (Clive Owen) vezme od ženy zbraň Walter PPK a o chvilku déle si jí přebijí, přestože neměl žádný zásobník. (dc125)
  • V úvodní scéně hlavní hrdina prostřelí nádrž s mazivem, po kterém poté vleže na zádech přejede půlku místnosti. V dalších záběrech má ale kabát na zádech naprosto čistý. (jujec)
  • Během seskoku padákem jsou během střelby ruce hlavního hrdiny střídavě s rukavicemi a bez rukavic. (Jizni Tlapa)
  • Spoiler: Ve scéně na začátku filmu ukousne Smith (Clive Owen) kus mrkve, ale o chvilku díl s ní probodne hlavu, přičemž je možné vidět, že je nedotčená. (dc125)
  • Počas prepadnutia bistra na konci filmu, keď sa hlavní hrdinovia bozkávajú, na nich začne pozerať tučný chlapík v okuliaroch, ktorý sŕka z prázdneho pohára. Pri lúpeži a následnej streľbe zasiahnu však plný pohár, ktorý daného chlapíka aj ostrieka. (executive)
  • V scénke, keď Smith (Clive Owen) skočil cez strešné okno do červeného BMW je vidieť, že to okno je veľké, avšak v ďalšom zábere, keď do BMW narazilo čierne auto, je už malé. (ČSFD)

Reklama

Reklama