Reklama

Reklama

Susedia

(seriál)
Slovensko, (2006–2022)

Scénář:

Andy Kraus

Kamera:

Peter Bencsík

Hrají:

Andy Kraus, Peter Marcin, Viki Ráková, Zuzana Tlučková, Marta Sládečková, Helena Vondráčková, Eva Matejková, Martin Malachovský, Ivan Vojtek (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(164)

Obsahy(1)

Na základe diváckej odozvy na krátke scénky v relácii Hurikán, v ktorých sa stretli rodiny Františka Stromokocúra (Peter Marcin) a Lászla Komároma (Andy Kraus), sa ich tvorcovia a televízia Markíza rozhodli preniesť ich osudy do samostatného komediálneho seriálu. Manželské dvojice síce bývajú vedľa seba, ale temperamentom, názormi a životným štýlom sú si dosť rozdielne. Zažívajú spolu humorné situácie založené na nedorozumeniach a náhodách, ktoré prináša život. (TV Markíza)

(více)

Recenze uživatele MT_Y k tomuto seriálu (2)

Susedia (2006) 

První tři serie seriálu jsou super, nemám k nim nějak extra výhrady. Možná někdy až na Ildiko, která je možná až přehnaná (Takže někdy kazí seriál - myslím si, že jí měly nechat to, že jí nejde slovenština a jak je ''hloupá'') Nemyslím si, že by to seriálu ublížilo. Děti Gergej a ta dcera Zuzy a Františka tam byli dle mě absolutně zbytečně, můj názor je že tam nesehrály extra role a jak jsem zmínil byli tam absolutně zbyteční. Ale i přesto, nechávám seriálu Susedia 1.-3. Série pět hvězd a 97% ( 3% dolů za Gergeje a dceru Zuzy a Franty). ()

Season 4 (2018) (S04) 

Rád bych na jednu stranu, kdyby se natočila i další 5. řada (zda-li bude nebo ne si musíme počkat zřejmě, ale snad by mohla) nicméně, Zuza už není ta kterou František seřve a ona se roztomile potváří atak, což mi zrovna u ní chybí. Ale, myslím si, že po 10 letech, to nedopadlo špatně. Možná bych tam přidal víc situačnější komedie a asi bych buď trochu rozvinul postavu té Andrey, anebo jí úplně vymazal. Pro mě osobně je tam absolutně zbytečná i pošťák tam dělá aspoň něco, ona mi tam příjde opravdu navíc a poslední věc asi bych víc zapojil Martu. To je něco co mi scházelo i v předešlích 3. řadách. Marta tam tropila opravdu srandu a hodně zpříjemnila situace a i díly. Takže určitě bych víc zapojil Martu. Za Andreu, Zuzu a Martu (viz. výše) uberu hvězdu , takže 4 hvězdy a 85% ()

Reklama

Reklama