Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Newyorští hasiči Chuck a Larry jsou už od školy ti nejlepší přátelé. Zatímco Chuck nemá vážný vztah a naplno si užívá mládeneckého života, Larry se po smrti manželky sám stará o dvě děti. Larry má kvůli rizikovému zaměstnáni uzavřenou výhodnou životní pojistku, po smrti své ženy však neurčil nového příjemce pojistky, a tak pojišťovna hrozí, že mu pojistku zruší. Larry přemýšlí, že od hasičů odejde, tíží ho myšlenka, že v případě jeho smrti nebude o děti postaráno, pak ale přichází s geniálním řešením. Uzavřou s Chuckem registrované partnerství, a pokud se s ním něco stane, bude Chuckovi vyplacena jeho životní pojistka a Chuck se pak postará o jeho děti. Jak ale přesvědčit vyšetřovatele sociální správy i okolí, že jsou Chuck a Larry homosexuálové? (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (419)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ďalšia psychopatická obrana homošov založená na pár humorných situáciách a Jessice Biel, na čo sa dá ešte pozerať. Sandler tam donekonečna opakuje, že jedine prijateľné slovo je gay. A pre mňa je to, kamarát, jedine buzerant. Pretože homo lobby už dosiahla takú fázu, že bežný priemerný človek sa cíti byť buzerovaný týmito ľuďmi, ktorí vytrvalo odmietajú nechať si svoj súkromný život za dverami svojich príbytkov. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Komedie se Sandlerem nevyhledávám, ale tady mně zaujal náhodně viděný úvod (asi díky těm hasičům). Komedie bohužel značně osciluje mezi hodně vtipnými a kupodivu inteligentními dialogy a fekálním humorem, který si Amíci nějak prostě neumí odpustit. Klasickou ukázkou je prdnuvší si zachráněný tlouštík ležící zadnicí velikosti menší lednice na Sandlerově hlavě. Největší překvapení mně však čekalo v půlce filmu a to překvapení se jmenovalo Jessica Biel. Z té jsem paf už od komedie Lekce neslušného chování a tady byla opět skvostná! Sandlere! Jak já ti záviděl!!! :-). No, zpět k tématu... jinak komedie nijak nevybočuje z amerických mainstreamových komedií. nakonec zlí spláčou nad výdělkem a hodní zvítězí a řekne se při tom i nějaké to moudro po americkou vlajkou. Prostě tak jak to mají Amíci rádi. Za mně je to za 3 sežehnuté krysy. * * * ()

Reklama

MáŠa 

všechny recenze uživatele

Nó, s těma hvězdama váhám, váhám, zasmál jsem se jako to jo, ale asi to bude spíš průměr, takové to hlavní téma je zajímavé, ale jak k němu bylo docíleno, to už na mě působilo celkem podivně. Tedy nejsem znalec amerických reálií, ale to, jak se tu ze svazku kvůli pojistce dělá celkem "tradiční" a hodně špatná věc, tak to ten můj výsledný dojem celkem kazilo. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Předvídatelný film s Adamem Sandlerem. Nemyslím tím ovšem špatný film. U filmu jsem se pobavila královsky. Ale dopředu jsem tušila co hlavní postavy udělají, a tak nějak mě snad ani nic nepřekvapilo. Krom toho, že oba hasiči Larry a Chuck při zásahu v naprosto ohněm zničené budově našli papíry, které neshořely. Asi nějaké ohnivzdorné papíry, které mají jen v Americe. Když se tedy chcete královsky pobavit a nemáte moc vysoké nároky a nevadí vám předvídatelnost děje, je tento film geniální volbou. Ostatně asi jako u všech filmů, ve kterých hraje Adam Sandler. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Taková neurážející oddychovka na zahnání nudy, Sandler a James si střihli film spolu už po několikáté a spolu jim to prostě sedí. Na “sandlerovku” mi to přišlo moc krotké a s humorem se drželi až moc při zemi, což je velké mínus, místy trochu přihlouplé, ale když není do čeho píchnout, tak to postačí. Nic intelektuálního od toho nečekejte, prostě jenom vypnout a bavit se. Btw číňan při svatebním obřadu byl úžasný, vtipný a český dabing byl bezchybný, povinně pustit!:D ()

Galerie (33)

Zajímavosti (16)

  • Když se v čase 19:02 jedna s dívek ptá Chucka (Adam Sandler), zda má něco k pití, že má žízeň, můžeme vidět, že z pokoje vychází 5 dívek, ale o pár sekund později, když jsou dívky u lednice, jsou jen 4. V dalším záběru je však zase dívek 5. (DanielW94cz)
  • Knížka, ze které čte Chuck (Adam Sandler) dětem před spaním se jmenuje „The Puppy Who Lost His Way“. Ze stejné knihy čte učitel Billa ve filmu Billy Madison (1995). V obou filmech hraje v hlavní roli Adam Sandler. (don corleone)

Reklama

Reklama