Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První díl minisérie podle stejnojmené komiksové předlohy. Vysokoškolský student Light Yagami se chce stát policejním důstojníkem stejně jako jeho otec a prosazovat právo a spravedlnost. Proto když nalezne zápisník 'Death Note' s jehož pomocí lze zabít kohokoli jen se znalostí jeho jména a tváře, bere to jako příležitost očistit svět od kriminálních živlů jednou provždy. Masová úmrtí kriminálníků se brzy začnou spojovat s nadpřirozeným zabijákem Kirou (podle anglického 'killer') a po jeho stopě se vydává geniální detektiv L. Bude L schopen dopadnout Kiru dřív než ten uvidí jeho tvář a přijde na jeho pravé jméno? (Genryuusai)

(více)

Diskuze

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

trochu zdĺhavý začiatok, ale potom začne celkom slušná hra, kto je chytrejší 4*

Shley

Shley (hodnocení, recenze)

Některé věci v anime jsou vysvětlený lépe, ale film na mě zapůsobil doře. Rozhodně nepřestanu obdivovat Kirovu a Elovu genialitu ve svých postupech.

vincchuppo

vincchuppo (hodnocení, recenze)

Hej, vymazaný scény: COOL! B-D Teď k filmu: Nevim, kdo a jak sledujete anime, ale musím říct, že na hranej film podle anime se docela zasnažili. Samozřejmě, že anime a manga jsou detailnější, ale na mě působil dobře i film. Dávám plný počet hvězd. Nikdy nepřestanu obdivovat Kirovu a Elovu genialitu, ať to je ve filmu, či v manze. :-)

novoten

novoten (hodnocení, recenze)

DArtanan: Shinigami jsou v seriálu vysvětleni o poznání hloubějí..a na druhou stranu jsou to andělé smrti, tak proč bych chtěl v jejich očích život? :) A ještě jedna věc - nechápu, proč tu spoiluješ rozuzlení druhého filmu..

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Dobrý motiv, který byl uchopený mizerně. Animovaný seriál jsem neviděl, takže nemám s čím srovnávat. A z této nezávislé pozice to bylo celé nějaké divné. Co jsou andělé smrti zač ? Kde se berou ? Proč jen tak pohazují kolem své deníčky ? Na co jim vlastně jsou ? Andělé byli udělaní mizerně, oči bez života, obličej pouze dva výrazy. Úchylný "L" neustále žeroucí sladkosti měl umřít na cukrovku a ne na infarkt....

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Som vedel že to má s anime niečo spoločné.... Ten anjel smrti sa im celkom podaril, zo začiatku ma to moc nebavilo ale potom sa to nejak roz"anjelovalo" :D Jeden z mála Japonských filmov čo ma bavil.....

Looser

Looser (hodnocení, recenze)

Tohle je celovecerni film, který je prakticky totožný s anime (souzeno podle prvnich dvou dílů). Vypada to zajímavě.

Vesman

Vesman (hodnocení, recenze)

mandes: anime se začalo vysílat teprve nedávno a myslím, že není snad ani v půlce

Reklama

Reklama