Reklama

Reklama

V temném lese

  • Španělsko Bosque de sombras (více)
Trailer

Mladí manželé, Ledoyen i Considine, přijíždějí na návštěvu ke svému příteli. Když v lese najdou děvčátko se znetvořenými dlaněmi, jejich klidný letní výjezd se promění v horror. Pokoušejí se ji pomoci a vezmou ji pryč z domu, kde byla vězněna. Bohužel její ochránci, místní vesničané spustí hon na manželský pár v lese... který tak dobře znají! (LIVINGDEAD)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Mladý pár, který se na venkově snaží vyřešit manželskou krizi, vesničani, co si rádi zaloví nejen divokou zvěř a jedno znásilnění, které vyvrcholí krvavou odplatou. Zkrátka parádní hixploitation, z něhož Straw Dogs dýchají na každém kroku. K tomu si připočtěte výborné obsazení (Gary Oldman dominuje), krásné exteriéry nebo důmyslnou kameru. Zajímavý je také vývoj několika postav: ten se netýká pouze ústředního "hrdiny", který se ze zbabělce promění na bezcitnou mašinu, co pro jejich ochranu neváhá použít i ty nejtvrdší prostředky, ale i hlavního "padoucha". A Virginie je moje kočička... mňau mňau. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Když jsem na tenhle film tady na ČSFD narazil okamžitě jsem si podle plakátu vybavil obal videokazety, kterou jsem častokrát míjel při návštěvách videopůjčovny. Film jsem si ale nikdy nepůjčil. Možná i proto že v té dobé jsem měl trošku jiný filmový priority(vkus) než dnes. Po dokoukání filmu a před tím nejsem začal psát tenhle komentář jsem si pročítal pár zdejších komentářů. A musím souhlasit, že tenhle film se nechal inspirovat nebo silně připomíná film Straw Dogs(1971). Mimochodem film, kterej jsem si po letech oprášil a nemohl jsem se ubránit zklamání, protože 3/4 filmu pro mě byla těžce stravitelná nuda kde vše zachraňuje až poslední půlhodina. Neříkám, že BackWoods má nějaký závratný tempo i tady je pomalejší rozjezd(ale nenudící) a má rozhodně sympatičtější postavy. Herci zahráli dobře a řekl bych, že film celkem šlapal tak jak měl. Samotnej příběh ale moc originality nepobral. Nepřijde nic co by nebylo k vidění už jinde. Na 3 hvězdy to ale v pohodě stačí. A když už jsem u toho srovnávání tak kdyby měl někdo chuť a chtěl alespoň rámcově něco podobnýho ale s ohodně svižnějším tempem tak doporučuju nedávno viděnej film A Lonely Place to Die(2011). ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to působí jako dalších tucet thrillerů nebo hororvých subžánrů hixploitation se zabíjáckýma vesničákama a hodnýma turistama,ale zmýlená neplatí, Blackwoods je mnohem víc, postavy nejsou vůbec takhle jednoduchý a ani příběh. Navíc Gary Oldman tu je naprosto úžasnej a nebýt zajímavě pojatý postavy Paddyho Considinea, tak by film byl jen jeho. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Scénář příliš nápaditý není. Zkrátka dva páry z města se zapletou do konfliktu s místními vidláky a ti se jim rozhodnou dát za vyučenou. A je jedno, jestli se na ně jen špatně podívali nebo jestli našli v lesích opuštěnou holku. Prostě burani vs. měšťáci. Co dává BackWoods hodnocení nahoru, jsou herci. A to všichni. Jak skupinka španělských křupanů, tak čtveřice naháněných, přičemž prim nehraje z mého pohledu Gary Oldman, ale Virginie Ledoyen. Dalším plusem je deštivá atmosféra, ale jinak to ničím nepřekvapí a už vůbec nenadchne. Taková thrillerová jednohubka na dobrou noc. 60% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Nuž, sedliaci sú sedliaci, pričom užiť si s kozou nie je jedno a to isté ako s nastajlovanou blondskou. To srdcu skrátka nerozkážeš. Samotnému snímku pomerne dosť dlhú dobu trvá kým sa rozbehne, čo je jeho najväčšia devíza. Od poslednej tretiny si človek sľubuje najmä výraznejšie hixplo vsuvky, no bohužiaľ, tie príliš priestor nedostávajú. Ako “obyčajný” film “V temnom lese” vysloveným sklamaním nie je, no od horor žánru má na míle ďaleko .. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama