Reklama

Reklama

Kat: Válečná zóna

  • USA Punisher: War Zone (více)
Trailer 2

Bývalý člen speciálních sil Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách - s podsvětím i s FBI. V hlavní roli vykonavatele spravedlnosti se představí Ray Stevenson, jehož známe ze seriálu Řím.  Bývalý člen speciálních sil a agent FBI Frank Castle je po šesti letech zpět v plné zbroji jako Punisher, který tentokrát vede válku na dvou frontách. Poté, co zabil mocného mafiánského dona, se nyní jeho terčem stává druhý darebák v pořadí - krutý šéf gangu Billy Russoti (Dominic West). Castle ho při přestřelce znetvoří, ale zahyne přitom i tajný federální agent. Russoti, který si říká “Jigsaw”, touží po odplatě a najme si na to Franka, nejnechvalněji proslulého zločince z podsvětí. Ale ani FBI nechce zůstat pozadu. Je na Punisherovi, aby nalezl způsob, jak v tomto adrenalinem nabitém akčním thrilleru obejít zákon a zničit smrtící armádu zločinců. Herec Ray Stevenson (seriál Řím), se přesvědčivě zhostil role vykonavatele spravedlnosti, jehož žena a dcera byly zavražděny, kterou převzal po Dolphu Lundgrenovi (1990) a Thomasu Janeovi (2004). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (369)

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Čistokrevné akční béčko, které si díkybohu hlavně na nic nehraje a občas nemá daleko k odlehčené nadsázce. Ray Stevenson i Límec jsou v pohodě a hlavní záporáci jsou fakt vtipný. Prvních pár minut jede scénář překvapivě věrně podle komiksové série Punisher MAX - In The Beginning z roku 2004, která v roce 2008 vyšla i v ČR. Postupně se děj filmu vydá vlastní cestou, ale stále v duchu série MAX, tedy hodně přímočaře a přehnaně brutálně. Samotný komiks nebyl žádné veledílo a film ho v tomhle ohledu věrně následuje. Stejně ale dost zamrzí, že jsou zde občas logické chyby... Jinak mě to ale příjemně překvapilo, stylové béčko, které je lepší než Punisher z roku 2004, punisherovitější. 70% hlavně když to porovnám s podprůměrnými Fantastic Four nebo třeba tragicky blbym Ghost Riderem. PS: Nejdebilnější komentář: Lesumir po lobotomii. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Oproti predošlému Punisherovi som mierne sklamaný.Na akčné scény sa síce pozerá pekne, ale zmena hlavného hrdinu mi dosť prekáža, pretože Thomas Jane je neskutočný sympaťák.Nieje že by bol predošlý Punisher super, ale tento je pre mňa ešte horší.V jednotke to malo emócie, ktoré neboli nasilu napasované do filmu a akcie, ktorých bolo pomenej, ale keď prišli stáli za to (napr. scéna s rusom).Tu je to len výbuch, streľba, úskok a nožík v hrdle.Ako som hovoril na začiatku, pozerá sa na to pekne, ale keď nefandíte hlavnému hrdinovi, tak to určite nebude veľký zážitok s filmu. 65% - 3* ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

"BůH S TEBOU, FRANKU." - "NĚKDY BYCH HO RÁD DOSTAL DO RUKY." Stevenson je typově nejpřesnější Punisher, eRko je tu rozhodně vidět v podobě slušné dávky brutality, nestojí si to špatně ani po akční stránce a béčkové vychytávky a fórky se na vás sypou jeden za druhým stejně jako samoúčelné kraviny, nad kterými ale nemíním u akčního béčka koumat. Bohužel Stevenson je značnou část filmu nucen tvářit se jako že se každou chvíli rozbrečí, protože scénář Frankovi ve snaze ho polidštit předepsal zabití hodného tajného poliše a hodil mu na krk jeho ženu a dcerku (což je jinak celkem zajímavý tah). A to by fakt nešlo. Navíc si moc jistý nejsem ani duem zuřivě přehrávajících šílených záporáků. Ennisovského Punishera (ze kterého se tu objevuje postava Soapa) mám poctivě načteného a stejně jako u minulého filmu si říkám, že kdyby ho zfilmovali jak je, udělali by stokrát líp. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Navzdory hodnocením okolo jsem byl mile překvapen. Punisher je jen a pouze totální akce, ovšem se spoustou nápadů a syrovým humorem, se kterým porcuje všechny ty padouchy, kterých je opravdu požehnaně. Taky nutno podotknout, že všechny postavy jsou něčím zajímavé a bez nich by to nebylo to pravé ořechové. Mimo Punisherovu "nesmrtelnost" je komiksový nádech cítit i díky povedené kameře, která umě využívá hry světel. I díky rázné hudbě jsem se dobře bavil, o to míň to bylo pro mě "trestem". :-) 70% ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další pokus převést Punishera na stříbrné plátno a zase to není žádná sláva, i když na druhou stranu jsem to čekal i horší. Je to totiž přece jenom lepší než předchozí pokus, který se tvářil až moc vážně a celý to bylo těžký wtf. Lexi Alexander naproti tomu zabrousila do béčkových vod a i když je příběh úplně blbej a pár wtf momentů by se tu taky našlo, tak jsem se u toho ani chvilku nenudil a docela příjemně to uteklo. A to asi kvůli akci, která je doopravdy dobře natočená. Škoda, že ty brutální záběry vyznívaj někdy malinko směšně. I tak je ale docela pěkný v dnešní době vidět, když někdo sestřelí člověka raketometem nebo mu propíchne krk skleničkou. Ten Ray Stevenson se sem ale prostě jednoduše nehodí, jakkoliv ho mám po Římu rád. Pořád je ale z toho jinak otřesnýho obsazení nejlepší. Celkově to teda žádná sláva není, ale svým způsobem jsem u toho bavil a nijak jsem u toho netrpěl. Třeba z toho bude časem takový malý guilty pleasure. 50% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (18)

  • První film společnosti Marvel, který používá logo Marvel Knights. (HellFire)
  • Režisérka Lexi Alexander byla proti použití Punisherova znaku – lebky. Naštěstí jí v tom zabránili fanoušci. (HellFire)
  • Vo filme je použitých viac ako 120 druhov strelných zbraní. (Kadas97)

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

Starosti se zjizveným pistolníkem

Starosti se zjizveným pistolníkem

07.12.2008

Adaptace drsného westernového komiksu Jonah Hex, která vzniká u studia Warner Bros., si prošla dlouhou a strastiplnou cestu. A možná ještě není všem změnám konec. Shrňme si to: Prvním kandidátem na… (více)

Řím na filmových plátnech?

Řím na filmových plátnech?

04.03.2008

Pozvolna se blíží celovečerní završení seriálu Sex ve městě (věnujte pozornost pohodovým trailerům) a zdá se, že produkční společnost HBO Films už pomýšlí na další film, kterým by navázala na úspěšný… (více)

Další lovec přízraků

Další lovec přízraků

23.10.2007

Je to tak předvídatelné! Jakmile se horor 30 dní dlouhá noc stal přes víkend jedničkou v americkém komerčním řebříčku (a weby, včetně tohoto, se zaplnily spokojeným vrněním nejen žánrových fanoušků),… (více)

Reklama

Reklama