Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Superbad je varujícím příběhem dvou dospívajících chlapců, které čeká maturita. Jsou na sobě obrovským způsobem závislí, ale teď by měl každý z nich jít na jinou vysokou školu a čeká je odloučení. Evan (Michael Cera) je milý, chytrý a stydlivý. Seth (Jonah Hill) je drzý, náladový a posedlý děvčaty. Ve filmu sledujeme jejich zoufalé pokusy zapůsobit během jedné bláznivé noci na osoby, po kterých touží... během jediné příšerné, potupné noci, na kterou po zbytek života vděčně vzpomínáte. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (693)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Musel som sa stále usmievať. Je v tom veľa výborných fórov a premyslených uletených situácií, ten hlavný dôvod permanentnej spokojnosti pramenil ale z úplne niečoho iného - ten film je dokonale výstižný. Skvelé dávkovanie osobitého humoru, ktorý ma veľmi baví, zaujímavé postavy (McLovin je nezabudnuteľný) a dvaja úplne úžasní ochrancovia zákona. K tomu mladá Emma Stone, ktorá tu rozbieha svoju hereckú kariéru veľmi milým spôsobom. ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Skvelá a výstižná teenagerská komédia, ktorej hlavnou nevýhodou je, že je nepríjemne nepredvídateľná a celý čas som sa pri nej cítil trápne alebo nervózny. Vrcholom je jednoznačne úvod plný apatowovských fuckovačiek, kde kraľuje božský Jonah Hill. Casting brilantne dopĺňajú dokonalí fízli (Seth Rogen) no najmä grandiózny McLovin/Fogell!!! Ten by si zaslúžil vlastný spin-off. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

McLovin a jeho eskapády s dvojicí svérázných policajtů jsou snad ještě lepší než hlavní dějová linie chlastové výpravy. Čtvrtá komedie z „Apatowa“ a opět extra příjemné obhroublá řachanda, ze které až nebezpečně vykukuje každodenní lidství, nikoliv však formou nějakého kýčovitého poselství, prostě jen svou přítomností. ()

somnar 

všechny recenze uživatele

Tam, kde Zbouchnutá vinou přebujelé stopáže nebezpečně balancovala na hranici nudy, Superbad neohroženě pokračuje a nepolevuje v kadenci vtípků, které jsou lacinému prvoplánu teen komedií poslední doby na míle vzdálené. Velmi mě potěšil finiš, který dokazuje, že teenagerovská komedie nemusí nutně končit zásunem. Apatow a spol. mají zkrátka know-how... ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Docela vtipná komedie, výhradně pro kluky, holkám se to nesmí dostat do rukou:) A divák se u toho pobaví jen když mu sedne velmi specifický druh humoru. Takže pozor na to, rozhodně to není film pro všechny. Většinou je to prostě sprostej teen humor, ale občas je i totálně absurdní - dva policajti sou totální nářez!!! Btw z trojce hlavních hrdinů byl zdaleka nejzabavnější Fogell - prostě už to, jak ho poldové oslovují McLovin mě pokaždý rozsekalo:) Záplekty Setha a Evana prostě nebyly ani zdaleka tak zajímavé.. I když, Evan, považovaný za Jimmyho bráchu, toho zpěváka, byl fakt vtipnej. Celkově příjemnej úlet se spoustou vtipnejch momentů, ale i několika slabšíma a závěr nic moc, slabší čtyři. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (21)

  • Ve filmu si zahrál i herec Justin Long, ale jeho scéna byla vystřižena a objevila se tak až na DVD a BD. (Paulie88)
  • Pri natáčaní Fogellovej (Christopher Mintz-Plasse) sexuálnej scény musela byť kvôli jeho veku na natáčaní prítomná jeho matka. (ladko)
  • Když Jonah Hill, představitel Setha, udeří v jedné ze scén Emmu Stone, která si zahrála Jules, její reakce byla naprosto improvizovaná a tvůrci se jí rozhodli ponechat do konečné fáze filmu. (Paulie88)

Související novinky

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

Pátá Past, čtvrtý Blade, nové Prcičky...

25.02.2010

...a spousta dalších pokračování v dnešní novince. Neztrácejme čas: Bruce Willis po fiasku s Náhradníky ví, že jeho kariéru už zachrání jen návrat k nejslavnější postavě a tak si představuje, že by… (více)

Násilí na ženách?

Násilí na ženách?

13.04.2009

To už k dnešku tak nějak patří ;-). A tak tady máme protest radikální feministické organizace WomanAndHollywood, která sokolím okem dohlíží na to, jestli američtí filmaři zobrazují něžnou polovinu… (více)

Náš kámoš Marťan

Náš kámoš Marťan

15.11.2008

Simon Pegg a Nick Frost jsou zpátky. Po hororech (Soumrak mrtvých) a akčních kriminálkách (Jednotka příliš rychlého nasazení) si chtějí utahovat (samozřejmě láskyplně) z žánru science-fiction.… (více)

Reklama

Reklama