Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Měsíc dopadl masivní asteroid a způsobil počátek bouří na planetě Zemi, skrze náhlé změny v přílivech a odlivech. Další zkoušky a zkoumání potvrdily to, že povrch Měsíce je značně narušen a je nestabilní - hrozí zničení veškerého života na Zemi. Jak letí čas, tým odborníků se obrátí na jediného muže, demoličního experta - Johna Reddinga, s žádostí o pomoc, aby nalezl řešení a hlavně zachránil Měsíc. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Patrick_VI.

Patrick_VI. (hodnocení, recenze)

Kterak větší bludný šutr z vesmíru natrhne prdel Měsíci až do železných útrob (sám chudák nevěděl, že má takový nádor) a parta lůzrů, kterým bych nesvěřil ani opravu auta nebo zbourání králíkárny Měsíci tu prdel sešije pidiatomovkama (nesnáším to slovo páč atomy se štěpí, i když si hodím doma u takových fílmů do Blue lagoon plátek citronu - bacha, nepoprskat pak smíchy sedačku, curacao trochu barví ...).
Sem na začátku zaregistroval, že to je kanadsko-americký katastrofický film, tady je jen USA. Tak jsem čekal, že to bude aspoň na 1 hvězdu, páč to budou hrát herci. Ale ono nee (:-(((

To je pořád dokola. Kurňa, že by v Kanadě neměli ve škole fyziku a že by měli zablokovanou Wikipedii?!?!?!?!?!

Měsíc, prý má 4,8 mld tun !!!!!!!!!!!!! (:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
miliarda tun = 10 na 9 kg.
Wiki: Hmotnost  7,347 673×10 na 22 kg
To je o 13 řádů víc. Tj. stobilionkrát víc. Tyvole, to je jako říct, že Švýcarům urvu Matterhorn a donesu si ho domů na zahradu na skalku. Jestli ne celé Alpy.
No a pak zase udělají těma atomovkama (fuj !!) brajgl, co tam pomíchá všechny možné fyzikální zákony, ignoruje rychlost světla (komunikační odezva přes 2 sekundy, že ...), svaří to tam při porušení všech Newtonových pohybových zákonů a v podobném poměru, jako s tou hmotností Měsíce, tak u toho popřou mimo jiné i fatálně známou Einsteinovu rovnici E=mC2 .............................................................................
Prostě fakt fyzikou nepolíbeni (:-(( Takovou známku by ve škole ani neuměli napsat, by se jim nevešla do kolonky na vízu.
Kam se serou lůzři Coperfield se všemi Avengery a Voldemorty dohromady ... (:-))))))))))))))))))))))))))

Ale tak k úklidu a vaření apod. fajn relax na prodloužení života od smíchu (ale bacha na bránici a vyprsknutí toho drinku až do nosu !, i když protažení dutin taky nemusí být nezdravé), když se člověk chce pobavit ve stylu "najdi víc kravin", to jde. Jako u všech kanadských Sci(plých)-fy(zikosraček).

Zelenáč

Zelenáč (hodnocení, recenze)

Nechápu jak je možné, že ty nejhorší filmy natočené v USA se vždycky na televize v Evropě objeví (a jsou prezentovány za filmovou pecku, k tomu v vysílány v nejlepších časech), ale aby se evropský film dostal do USA musí vyhrát Oscara?

DArtanan

DArtanan (hodnocení, recenze)

Fyzika: Na měsíci není magnetické pole a proto se rozpadá ? Kusy měsíce se odpoutají a padají na zem ? A co gravitace měsíce ? To by se kosmonauti na měsíci odrazili a letěli až na zem :-D Hlášky: Z raketoplánu hlásí: "Svítí nám tři červené kontrolky!" (myšleno asi jako nějaké chyby :-D) a ve velíně NASA, kde sedí tři lidé operátor opakuje šéfovi: "Svítí jim červená kontrolka !" - pravděpodobně neví která a co to znamená :-D No prostě film pro tupé...

agent00074

agent00074 (hodnocení, recenze)

Zrovna se na to dívám a je to neuvěřitelný škvár - katastrofické filmy mi nevadí ale je to pořád to samé dokola a ktomu tenhle nestojí vůbec za nic.. dívat se na tento film je ztráta času. PS: úplně mě dorazilo když z nějákého důvodu rozebírali v raketoplánu část el. obvodu či co a to co vyhli byl odkrytovaný zdroj z PC, to jsem měl fakt dost a co se týče efektů samotných - serial červený trpaslík má efekty lepší :-) dal jsem jednu * z milosti...

ibariak

ibariak (hodnocení, recenze)

V celku pohodovy film, trocha pokrivkavajuci na specialne efekty. Dej mi pripominal znamy Armageddon, ale ten napad s mesiacom bol vskutku originalny. Herci role zvladli celkom slusne. Pre milovnikov katastrofickych filmov to je uvolenie na vecer, ked nic nevysielaju v TV.

Reklama

Reklama