Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

ladko 

všechny recenze uživatele

"Who the fuck is Bambi?" Ferrella môžem vo veľkých dávkach a na Semi-pro som sa veľmi tešil. Ukázalo sa, že oprávnene, lebo bavil som sa kráľovsky počas celého filmu. Už pri úvodnej piesni Love me sexy v podaní samotného Jackieho Moonea som sa dusil smiechom . A to čo nasledovalo, bola jednoducho našľapaná komédia s vynikajúcimi scénami, hláškami a aj zábavnými vedľajšími charaktermi(napríklad skvelí komentátori). Scény s medveďom, palacinkou, Dukesom a mnoho ďalších je skvelých. A idem si to pustiť znovu, aby som si trochu skrátil čakanie na Step brothers. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, čím to je, ale Will Ferrell mě poslední dobou nějak točí. Když hraje hlavní roli, nějak moc se nesnaží přizpůsobovat, nechce se měnit, pořád si hraje to samé. Tahle sportovní komedie rozhodně není něco, co by na tom mělo změnit. Ferrell na sebe stahuje pozornost, i když zajímavější jsou postavy Woodyho Harrelsona, ale také třeba André Benjamina. Nic to nemění na tom, že to je komedie spíše podprůměrná, která nijak nesnaží měnit nebo převracet klišé sportovních filmů, ale sama na nich jede. ()

Reklama

Kopik 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell dokáže v pohodě sám utáhnout celou komedii, ale v tomhle případě se to moc nepovedlo. Předvídatelná komedie o basketbalu, kde to tým loserů může dotáhnout do NBA. Po pravdě jsem se u této komedie ani moc nebavil, spíše se jsem se nějak donudil až do konce. Takže dvě hvězdičky, ale Will umí lepší komedie. ()

carAnthony 

všechny recenze uživatele

Will hrá skvele rolu hráča, majiteľa aj trénera klubu Flint Tropics z ABA a snaži sa zo všetkých síl dostať svoj tým do najprestážnejšej basketbalovej ligy sveta - NBA. Skvelá partia obklopená pánkom Andrém 3000 Benjaminom (spevák/rapper zo skupiny Outkast už niečo málo na filmovom ptátne ukázal - Buď v klidu, Čtyři bratři, Revolver, Detektivové z Hollywoodu, Battle in Seattle) či Woodym Harrelsonom ktorého predstavovať určite nemusím. Zábavné a najmä klasické basketbalové dielko - 70e roky, dlhé vlasy poprípade afrá, podkolienky až nad kolená :) či funky, no proste klasika. Ešte spomeniem že vo filme chvíľku hral aj jeden z najlepších a najslávnejších streetbalistov sveta Grayson "Proffesor" Boucher. ()

ed_wood 

všechny recenze uživatele

Vidno, že Will Farrell je "pán herec a srandista od narodenia":). Lenže v tejto komédii sa mohol snažiť ako veľmi chcel, vôbec to nepomohlo. Slabučký scenár a ešte slabší humor. Harrelson nehral nič a takisto ani ostatní herci. Farrellova ďalšia komédia zo športového prostredia, ale táto je asi najslabšia (tromfla ju asi len Zelená je tráva) ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Kromě Flint Tropics jsou všechny názvy týmů a jejich dresy autentické z doby fungování ABA. (Caszidy)
  • Will Ferrell se nechal slyšet, že toto bude jeho poslední komedie se sportovní tématikou. (Caszidy)
  • Hoci sa film odohráva v 70. rokoch minulého storočia, ľudia v dave majú na sebe súčasné oblečenie. Je to obzvlášť viditeľné, keď sa dav rúti k východu zo štadióna. (Arsenal83)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama