Reklama

Reklama

Hrdina americké komedie Jackie Moon se vrací do rodného města, kde chce trénovat svůj basketbalový tým. Jenže Flint Michigan Tropics jsou nejhorší v lize a pokud chtějí přežít, musí zvítězit.
V roce 1976 se Americká basketbalová asociace ABA ocitá na pokraji kolapsu. A právě tehdy se vrací do rodného města Jackie Moon, který se prosadil díky úspěšnému hitu Love Me Sexy. Nyní chce naplnit svůj dávný sen a koučovat basketbalový tým. Jenže ten, na který získal licenci - Flint Michigan Tropics - je nejhorší tým v lize a hrozí mu vypadnutí, zvláště když ABA ohlásí plánované spojení s konkurenční NBA. Pokud chtějí přežít, Jackie a Tropics musí dokázat zdánlivě nemožné - zvítězit. V hlavních rolích americké komedie režiséra Kenta Altermana hrají Will Ferrell, Woody Harrelson, Will Arnett, André Benjamin ad. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (152)

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Dalši komedie s Willem Ferrellem ,která od jeho jiných filmu se liší v tom,že je sice taky ujetá,ale ne tolik,ale tím pádem chybí víc humoru,který má Ferrel právě na tomto.Potěšila účast Woodyho Harrelsona.Jinak je to film kde se sešla parta kámošů a zahráli si basket a přitom někdo zpovzdálí držel kameru :-).Za mě celkově 50% a tři hvězdy. ()

ZkuKol 

všechny recenze uživatele

Upřímně, čekal jsem mnohem horší. Ale jde to. Will není žádný extra komik a ani scénář zde nestojí za nic, ale basketbalové scény fungují, Woody hraje slušně a atmosféra 70. let je spolu se soundtrackem to nej! Kent Alterman bude asi šikovný chlapík, je jen škoda, že se musel prodírat takovým hnojem jako je scénář Semi-Pro a vytrpět rádobykomické scény Willa aspol. Ač už od Ferrelových komedií nic nečekám, tahle nenudí ani neotravuje, což ovšem neznamená, že by byla zábavná či zajímavá... 40% ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Theodore Shapiro: 1. Love Me Sexy - Jackie Moon (Will Ferrell) ,2. Get The Funk Out Ma' Face - (Brothers Johnson) ,3. Lady Marmalade - (LaBelle) ,4. The World Is A Ghetto - (War) ,5. Tell Me Something Good - (Ronnie Laws) ,6. Mr. Big Stuff - (Jean Knight) ,7. Give Me Just A Little More Time - (Chairman Of The Board) ,8. Why Canâ TMt We Be Friends - (War) ,9. Walking In Rhythm - (The Blackbyrds) ,10. Dance To The Music - (Sly & the Family Stone) ,11. Love Rollercoaster - (Ohio Players) ,12. Que Sera, Sera (Whatever Will Be, Will Be) - (Sly & the Family Stone) ,13. Move On Up - (Curtis Mayfield) ,14. Shining Star - (Elijah Kelley) , ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

Ferrellovo herecké zapálení je podobné třeba tomu Jacka Blacka, minimálně intenzitou a musím uznat, že poslední dobou to na mne působí ve výrazně pozitivním smyslu. Už jen nápad natočit komedii o naprostých lůzrech, kteří to svou pílí dotáhnou až ... na čtvrté místo, které stejně nic neřeší :-) a to vše v dobových retro kostýmech, které jsou svou kombinácí s účesy prostě šílené, je jednoduše slibný. Některé hlášky ( "Kdo je kurva Bambi?", "Jakoby mi do očí chcala kočka" nebo "Panikařte! Je to jako na Titanicu, ale plném medvědů") mne nekompromisně zválcovali a ikdyž má film pár hluchých míst, nakonec si můj hlas svým osobitým způsobem jakým zachází s klišé sportovních filmů získal. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Ten slovenský názov sedí viac, to boli fakt dementi. Ferrell vždy staval svoj humor na nezmyselnom presexualizovaní všetkého, ako keby mal z tej svojej klobásy komplex. A keď sa už nevie kam z konope, tak tam hodia nejaké zvratky. Vlasatý Harrelson bol o niečo lepší, ale aj tak som bol najmä zvedavý na Mauru Tierney, moju obľúbenú zo seriálu Aféra. Bol som zvedavý, či už vtedy mala tak divne skrútenú hubu a nie, bolo to o niečo lepšie. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (12)

  • Will Ferrell se nechal slyšet, že toto bude jeho poslední komedie se sportovní tématikou. (Caszidy)
  • Od začiatku natáčania boli tvorcovia filmu bezvýsledne žiadaní organizáciou PETA, aby zo scenára vypustili časti s medveďom Rockym. Cvičiteľ Stephan Miller bol medveďom napadnutý a zabitý dňa 22.4.2008, iba niekoľko týždňov po natáčaní. (whack)
  • Michael Westphal, jeden z náhradníků Tropics, je syn bývalého hráče a trenéra NBA Paula Westphala. (Caszidy)

Související novinky

Kolty a magie

Kolty a magie

02.04.2009

Kulku ze šestiraňáku by si zasloužil člověk, který vypustil na internet sice nedokončené, ale obrazově velmi kvalitní X-Men Origins: Wolverine, a magii zase studio Fox, aby se mu povedlo odčarovat z… (více)

Reklama

Reklama