Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Výtečná hororová komedie, nenudil jsem se ani chvíli. Nenechte se zmást začátkem, který ukazuje spíš na kriminálku než na horor, protože to, co přijde po několika málo minutách, už se hororem rozhodně nazývat dá. Stylový zabiják, zábavný postavy i vraždy a spousta krve. A závěr, kdy krev téměř stříká z obrazovky, je podbarven takovou hudbou, že vám naskočí dlouhotrvající úsměv na tváři. Doporučuju. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tak to byla fakt megaprdel. Naprosto ujetá blbost u které se prostě musíte smát absurditě všeho. Smál jsem se rytířovi, fandil Borisovi a ze všeho nejvíc bych chtěl šukat Jaime Murray. Pokud nemáte rádi absurdní filmy, vůbec na to nekoukejte. Pokud vám občas nějaká blbina nevadí, tak vás 100 minut ve společnosti alfa mana Borise obviněného z kanibalismu a homosexuálního znásilňování jistě potěší, tak jako mě. ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí filmu řekla sestra :"Byla to bajka". A já se ptám :"Co to vlastně bylo?" -komedie? Ne, protože jsem se ani jednou nezasmál ! -horror? V žádném případě, až na trochu krve, to s horrorem nemělo nic společného ! -krimi? Možná první 3 minuty ! -thiller? Za thriller považuji film, kde je napětí! To zde chybí ! Film je vhodný na takové dopoledne na Nově. Větší paskvil jsem prostě neviděl a film je vyloženě ztrátou času! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Tenhle film, je potřeba brát pouze jako Komedii, Nikoli Horor.. Krve tam je sice požehnaně, ale celé to působi Amatérsky, Zabíjak je jediný výhoda, vypadá jako by utekl z Hradu, ale nejde z něj strach, Opět působí Legračně.. Takže na pobavení docela fajn!:) ()

Viktooorka odpad!

všechny recenze uživatele

I když jsem půlku filmu solidně prskala smíchy, faktem zůstává, že Botched je veliká sračka,.. chtěla jsem říct špatný film. Díky tomuhle filmu dostává absurdita nový rozměr. Přestože jsem dala filmu odpad, páč moje svědomí by mi nic jiného neodpustilo, nelituji té hodiny a půl, co jsem u toho strávila. Zvláštní. Že bych zkusila druhou projekci? ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Parádně ujetá splatter-slasher komedie, která svým absurdním pojetím spolehlivě polechtá bránici i odpůrcům jakéhokoliv humoru v "hororu". Ty uvozovky jsou tentokrát na místě, hororu se to dotýká spíš okrajově, i když krve je tu hafo. První minuty se sice tváří jako kriminálka, ale potom, co se partička zlodějů ocitne s rukojmími ve výtahu, začíná ta pravá jízda. Hlášky, super zabiják a zase hlášky. A po dlouhý době taky sympatický obsazení, každá postava tu má svoje pevné místo, žádná nepřebývá. Nejúžasnější hlody ale měli mafián Petr a Alfa muž Boris, kteří díky výborně napsanému scénáři dělají z filmu spolehlivou zábavu. No a pak je tu samozřejmě kráska Jamie Murray... ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Taková srandovní vyvražďovačka, kdy se tady kombinuje snad skoro až crazy komedie s drsnou vyvražďvačkou, kde neni nouze o usekaný hlavy, střeva a tak podobně, ale celkově to je stejně dost nudný, snad jen ten zabiják je hustej, když tam pobíhá jak uchylák v brnění a vraždí jak se dá ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bizarní klání na uzavřeném patře moskevské výškové budovy má dva rozdílné poločasy. Ten první, kterému vévodí anglický Michel Galabru s upilovanou brokovnicí a tragikomickým ruským přízvukem, je kvůli své retardovanosti na předčasný odchod do šaten. Když ve 47. minutě Jaime Murray svlékne dres a hrozný vlasatec začne psát svou krvavou bylinu, trochu se to okysličí, ale to nic nemění na tom, že špílmachr Dorff prosebně vzhlíží směrem k lavičce, aby ho už stáhli z hřiště.. ()

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Slušná krvavá odychovka, ktorá sa po vážnom úvode zmení na naprostú šialenosť. Toto som priznám sa trochu nevstrebal a rovníko čim potrhlejšie, tým lepšie neuznávam. Navyše keď sa dalo z tej sloniej dávky absurdity vysekať oveľa viac zábavy (a krvi). 55% ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Ritchie neprežíva najúspešnejšie obdobie lúpežníka na objednávku. Potom ako mu nevyjde kšeft krádeže diamantov pre miestneho bossa, dostáva druhú šancu. Tentokrát má za úlohu zmocniť sa posvätného zlatého kríža Ivana Hrozného umiestneného v jednom z posledných podlaží mrakodrapu v Moskve. Podarí sa mu konečne splniť čo mu bolo šéfom prikázané? Idiotské, nelogické, stupídne, no presto všetko miestami pomerne zábavné. Nakoniec, predsa len ide o komediálny horor, ktorý sa od samého začiatku ani len nesnaží tváriť seriózne, takže niet sa čo čudovať. Zo žánru horor tu veľa nenájdete. Snímok je obohatený o pár (asi 3 - 4? ) pomerne slušných gore scén. Eto Vsio - 55%. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

"Dimitriji, začínáš být hysterický. Asi ti budu muset dát facku." Krásná ukázka toho, že když se dá dohromady maximálně přestřelený, ale zábavný scénář, slušně obsazené absolutně bizarní postavičky (alfa samec SPECOPZ s plánem pro každou situaci, tři brokárnou ozbrojené náboženské fanatičky s vizáží šílených postarších matek, tupé ruské bratrské duo, vraždící fanoušek středověku, Stephen Dorff a Lyla!!), několik cisteren krve a kopa hlášek, tak že se může zrodit luxusní ptákovinka, která fanoušky ujetých hovadin nemůže nepotěšit. Mimózní a over the top až na půdu, ale pod 70% nejdu. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Komediální vyvražďovačka plná zvratů, skvěle zamotaná, bláznivá a vtipná. Jen jsem měl bohužel nějakou špatnou verzi, a pořád se mi to sekalo, tak jsem si to nemohl řádně vychutnat, takže jakmile seženu film v lepší kvalitě, hned se na něj podívám znovu, a kdo ví, třeba zvýším hodnocení. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Svojím komediálnym vyznením by som to prirovnal k The Hatchet (2006) i keď réžia je slabšia, čo vidno hneď na začiatku pri automobilovej búračke, no v interiéry sa to zlepší a našťastie sú tu opäť výborné komediálne postavy ťažiace z ruského prostredia na ktorých táto hororová taškarica stojí. ()

oli.G 

všechny recenze uživatele

Klasický prípad filmu, ktorý ide do prdele vo chvíli, keď sa objaví vrah. Prvá smrť totiž dávala tušiť, že postavy budú zomierať v štýle KOCKY, čo v kombinácií s krimi komédiou vyzeralo veľmi lákavo. No netešte sa veľmi, príde rytier a bude horšie. Začnú nudné naháňačky a ustúpi konverzačný humor, a vašu pozornosť budú po zvyšok filmu udržovať len dve veci: sexy angličanka z Dextera, ktorá je "bledá ako skurvená mŕtvola", a "alpha male" Boris Bogdanovič. Ten jednoducho nemá chybu. :) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

,,Ty si Bůh?" ,,Ne, já sem Ďábel!" O.K. rádoby řachanda s pokusem o gore fest, který se nekoná. Trikové efekty na velmi mizerné úrovni, což by nevadilo, pokud by se scéna koupala v krvi. Ale párkrát jsem se zasmál, to zase ne, a tak dám 3 hvězdy. Ivan Hrozný (jako by vypadl z metalové kapely), nábožná rašple s Biblí (zde je jasně ukázáno, že zbraně ženám do rukou nepatří...ostatně vymysleli je muži, že...) a relikvie v podobě kříže. Chvílemi mi sice unikalo, co ta baba chce, ale to zřejmě nebylo důležité. Pobíhání chodbami v rytmu disca a častušek a čekání na to, kdo vyvázne. Proč horror? Že někomu uletí hlava nebo ruka, nebo že se u stropu houpá půlka mrtvoly s vytaženým střevem (co vypadá spíše jako čabajka), ještě neznamená, že dám žánr horror, jelikož strašidelného tu není nic a dokonce se u toho i v klidu najíte. Škoda, že to dopadlo tak nějak asi dobře..... (s protrženým břichem). ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Tohle je solidní šílenost. A já moc takové nepochopové filmy v lásce nemám. Tohle se ještě dalo unést, protože některé scény stály za to a atmosféra byla taky docela slušná. Ale jinak to byla hrozná hovadina, které jsem na chuť moc nepřišel. 40% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že je to film o náboženských fanaticích. Ale přeci jen tu něco úplně nesedí. Svým způsobem je to docela originální věc, ve které narazíte na několikere tajemství. Bohužel mě zaráželo chování postav, které bylo zvláště u některých až moc klidné na to, co se tam všechno dělo... ()

Paldini 

všechny recenze uživatele

Slasher, ve kterém má pošahaný vraždící maniak tu smůlu, že si jako své oběti vybral zrovna partičku ještě pošahanějších magorů. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Jaime Murray s upnutým dekoltem, solidní Dorffík a k tomu jedna pobožná svině a pravý Alfa samec! Co víc si přát? Jen "Thor" mi teda moc nesedl, ale v závěru stejně dostal, co si zaslouhoval. Některé dialogy naprosto parádní ("Kde je Jurij?" "Támhle za závěsem." "A proč tam je?" "Protože je tuhej!" "Jaktože je tuhej?" "Ivan Hrozný ho oddělal." "A ten je kde?" "Nevím, někam odešel."). Zábavná taškařice :-) ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Normalně průměr, místy až možná trochu trapné. Ale ruské reálie a nevšední prostředí přidávají notně na zajimavosti. 70%. ()

Reklama

Reklama