Reklama

Reklama

Bu neng shuo de mi mi

všechny plakáty
Trailer
Hongkong / Tchaj-wan, 2007, 101 min

Na střední školu Tamkang přichází do hudební třídy nový student Le. Ze staré klavírní učebny slyší tajemnou skladbu, jde se proto podívat za zvukem. Spatří tu dívku Yu, se kterou se ihned spřátelí a tráví s ní poté spoustu času. Jenže jednoho dne uvidí Yu Lea s jinou dívkou, a tak uteče. Le na ni čekává před jejím domem, ale dívka se stále neukazuje. Nakonec mu jeho otec poví neuvěřitelný příběh o jedné dívce a hudební skladbě s názvem Secret… (JxMx)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tak s tímhle filmem jsem se absolutně nepotkal... :( Chyba je z velké části ve mně, měl jsem od toho příliš velká očekávání (aktuálně 84%). Dočkal jsem se ale jen příšerné nudy a špatného vkusu hlavního hrdiny. Kdyby si aspoň vybral tu druhou roztouženou micku... Ale pálit za ošklivou, skrz na skrz nemocnou a ještě žárlivou, to už je nerozum, který dotyčného blouda zbavuje nároku na byť jen ždibec sympatií. Máš, cos chtěl. A je to o to horší, že s ní budeš muset vydržet bez internetovýho porna. Dobře ti tak. ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Musíte milovať Južnú Kóreu tak bezhranične, ako ju milujem ja, aby ste zniesli toľko sentimentu, romantiky, melanchólie či smútku. Ja som bola spolu s nádychom fantastična a podmanivého klavíra, ktorý sa stáva akýmsi kľúčom k vyvrcholeniu, okúzlená a nechcela som, aby sa to skončilo. Tá záverečná snová scéna, tie tajuplné bolesťou podtrhnuté oči hlavnej hrdinky, tie nebesky krásne klavírne sekvencie, snaha priviesť diváka na pokraj znesiteľnosti. Uverila som zámerom režiséra a rada sa nechám týmto nesmrteľným príbehom dojímať znovu a znovu... Nič pre cynikov. ()

Reklama

zette 

všechny recenze uživatele

Tak je to takova romanticka pohadka, ale s fakt hezkym scenarem a krasnou hudbou. Natoceno je to hezky, herci dobri. Jestli jste sbalili nejakou holku a chcete se predvest vecer s nejakou romantikou, nema nic proti zlutym a umi pocitat alespon do tri, tak ji to pustte a uspech zaruceny. Ja uz na to cumim po nocich sam:-))! ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

"Bu neng shuo de. mi mi" jsem si pustila, protože měl mít údajně dobrou hudbu. Neměl. Měl tu nejlepší hudbu co jsem kdy slyšela, v druhé půli jsem samovolně uronila asi deci vody s množstvím soli, tento film je jedinečný. Ze začátku vás asi jako každého Evropana pobaví ohromně legrační řeč, jste okouzleni naivním mládím (přestože jste sami mladí), ale jak se příběh začíná rozmotávat, víte, že nakonec dojde k nevyhnutelnému a pláčete jako malé dítě, když zjistí, že Ježíšek neexistuje. Toto jsou moje možná zmatené pocity bezprostředně po shlédnutí, oči mám ještě červené a vím, že si to pustím brzy znovu. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Nadherne rozohrany milostny pribeh 2 stredoškolakov, ktory prinaša plnu hrsť krasnych pocitov. Pomaly a veľmi prijemne plynie až do onoho zvratu(podobnu zaludnosť som očakaval), ktory je na môj vkus mierne prekombinovany, avšak rozhodne nie zly. Byť to tajomstvo jednoduchšie, mohlo to byť dokonale dielo. Napriek tomu je Secret vysoko nadpriemernou romancou. Oh, skoro som zabudol.... UŽASNA HUDBA!!! ()

Galerie (21)

Zajímavosti (2)

  • Yuhao Zhan, druhý účastník klavírního duelu, je i ve skutečnosti vynikajícím klavíristou. S Jay Chouem vystupují a předvádějí "klavírní bitvy" naživo. (Jirka_Šč)
  • Překlad čínského názvu zní: "Tajemství, které nesmí být vysloveno". (Jirka_Šč)

Reklama

Reklama