Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Uprostřed deštivé noci v jedné ze slepých washingtonských ulic dochází k úkladné vraždě navenek bezvýznamného pouličního feťáka. Vlastně nejen jeho. Za oběť padne i náhodně jedoucí cyklista, který se, jak už to v podobných případech bývá zvykem, ocitl v nesprávný čas na nesprávném místě. Tutéž noc v metru najde svou smrt i mladá ambiciózní žena - osobní asistentka prestižního kongresmana Stephena Collinse. Do celého případu se okamžitě obuje charismatický investigativní novinář Cal McAffrey, který je blízkým přítelem zmíněného politika. Jeho novinářskou objektivnost a střízlivost pečlivě hlídají jeho kolegyně Della a šéfredaktorka Cameron Lynneová. Vzhledem k tomu, že pátrání míří do nejvyšších míst vrcholné politiky, měly by mít spíš strach o samotného Cala než o jeho práci. (TV Nova)

(více)

Diskuze

Naimad

Naimad (hodnocení, recenze)

Dobrý film, od kterého jsem čekal mnohem mnohem víc. Tisíckrát přežvýkané schéma bez špetky novoty, které korunuje několik vyloženě špatných scén. Herci hrají skvěle, ale koho to například u Crowea ještě překvapuje? Míra iritace z tuctovosti tohoto filmu je tak velká, že nemůžu jinak, než hodnotit takto, i když si to po řemeslné stránce samozřejmě nezaslouží.

Galning

Galning (hodnocení, recenze)

Scéna na chodbě a následně v podzemním parkovišti mě dostala...

hanibalx

hanibalx (hodnocení, recenze)

velmi dobry filmik s prostredia novin kedy sa novinary seru do vsetkeho a nasaduju svoje kejhaky dobra zapletka velmi dobry herecky vikon Russell Crowe no zase rozbehol celkove velmi dobre hod*****

Djkoma

Djkoma (hodnocení, recenze)

dotaz ohledně konce (spoiler): Russell si na konci podle Aniny hlášky o 26 tisících uvědomí, kdo to "zavinil", ale znamená to, že Anna o tom věděla nebo že to jejímu manželovi před ní někdy (?) uletělo?

Zaprtek

Zaprtek (hodnocení, recenze)

Kdyby nebylo rozuzlení příběhu takové jaké bylo, tak bych dal o hvězdu více. Ale ten konec který už byl k vidění v X filmech a kterého jsem se celý film bál že nějaký takový bude mě dožral.

A8

A8 (hodnocení, recenze)

Špičkový film, skvěle vygradovaný, nepředvídatelný, špičkové herecké výkony(včetně Afflecka a toho jsem nikdy neměl rád) a výborná hudba. Vřele doporučuji. Dle mého soudu podstatně zdařilejší než Labyrint lží a ten se mi hodně líbil.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

V kině a prý moc krásné .. už se v předpremiérách dá na film narazit...

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Pěkně thrillerové. Nakročeno je velice slibně, snad vytáhne i něco čím překročí stín škatulky..

Kryton

Kryton (hodnocení, recenze)

butterman : chlape ty píšeš tak obsáhlé příspěvky, že musím v průběhu dojít zkontrolovat datum. Zda už není další den.

MrPierc

MrPierc (hodnocení, recenze)

Nechci to nějak předem odsuzovat, ale podle indicií z traileru se bude jednat o klasický detektivní film, který odhalí nekalé obchody produkované samotnou vládou. Film bude postaven na hercích. Russel vypadá jako správny hippies :-)

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

Což o to thrillery mu jdou od ruky, jen kdyby to nevypadalo tak tuctově. Ale Russel Crowe vypadá k zbláznění dobře. :-)

prome

prome (hodnocení, recenze)

trailer vypada bajecne ... snad to bude lepsi jak Last King of Scotland

zlabus

zlabus (hodnocení, recenze)

Solidní obsazení a celkem dobrý režisér, jsem zvědav, co z toho pojde.

Související novinky

Ridley Scott a rozparovač

Ridley Scott a rozparovač

16.10.2009

Hollywood našel nový zdroj inspirace (nebo kradení námětů, chcete-li). Po Na odstřel a Edge of Darkness (právě vyšel nadupaný trailer a Mel Gibson je navzdory hlubším vráskám opět za drsňáka) se… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

Starověký Řím na plátnech i obrazovkách

01.04.2009

Nikdo neví, odkud ta móda najednou přišla (vždyť posledně tady byl průšvih s názvem Poslední legie), ale najednou filmové a televizní tvůrce ohromně zajímá antický Řím. Kromě plánovaného… (více)

Crowe jako kontroverzní komik?

Crowe jako kontroverzní komik?

20.08.2008

Russell Crowe měl právě v těchto dnech honit Robina Hooda po Sherwoodském lese, ale projekt Nottingham byl přesunut na příští jaro (jedním z důvodů je prý požadavek Ridleyho Scotta natáčet v svěže… (více)

Reklama

Reklama