Reklama

Reklama

VOD (1)

Rytíř John Gregory (Jeff Bridges) byl posledním žijícím členem řádu válečníků, kteří po staletí chránili svět před silami temna. Byl to on, kdo jim mohl zasadit smrtelnou ránu, když ulovil Královnu čarodějnic (Julianne Moore). Stačilo ji zabít. On se do ní místo toho zamiloval a místo smrti pro ni zvolil vězení, z něhož nebylo úniku. Pouze zdánlivě. Mocná čarodějka hnaná nenávistí se dokázala dostat na svobodu a teď shromažďuje armádu svých věrných, aby se pomstila za své pokoření, a to nejen Gregorymu, ale všem, kteří stojí na jeho straně. Aby Gregory nebyl na svůj boj sám, musí najít mýty opředeného Sedmého syna, muže s mimořádnými schopnostmi. Měl by jím být Tom Ward (Ben Barnes), jenže mladý farmář jako legendární válečník rozhodně nevypadá a moc toho na první pohled neumí. V jeho rodokmenu se však skrývá tajemství, které Gregorymu naznačuje, že se přece jen nemýlil. Společně se vydávají na pouť po podivuhodných krajích, během níž čelí čím dál těžším nepřátelům, které proti nim Královna čarodějnic posílá ve snaze získat čas. Čas k tomu, aby její rostoucí moc byla neporazitelná. (CinemArt)

(více)

Diskuze

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Nevypadá to zle, ale přijde mi jako bych v traileru viděl všechny akční scény, které tam budou .. 

Felix I.

Felix I. (hodnocení, recenze)

Vyzerá to na peknú sračku, ďalší klasický vyjebaný blockuster s ladyboyom v hlavnej úlohe, ktorý vsádza všetko na efekty. A hlavne nepochopím ako môžu dať rolu ochráncu ľudstava ladyboy-ovi, ktorí vyzerá, že ma 50kg aj s topánkami. Ved ten týpek by nedvihol ani meč. Ktorý cock vyberá tých hercov.

na příspěvěk reagoval Monoxid, Monoxid, Prometheus69

Inirdin

Inirdin (hodnocení, recenze)

Nevím jak tvůrce traileru, ale já bych klidně u tohohle strávil den v kině :D Je to dobře nastřihané. Dost se mi líbí spojení fantasy a hybridní epic / electro hudby. Jen škoda že to tak nebude ve finálním filmu...

noriaki

noriaki (hodnocení, recenze)

Netušíte někdo jestli je to na motivy knížky od Orsona Scotta Carda? Nebo jde jenom o shodu náhod? 

flanker.27

flanker.27 (hodnocení, recenze)

Já se na to celkem těším, konečně zas fantasy co se neodehrává americkému teenagerovi :)

 (hodnocení, recenze)

kto strihal ten trailer, tak by som ho za trest priviazal k velkemu platnu a nechal ho to pozerat cely den. do vecera by zosalel a oslepol. riadny humus. blika to jak neonka pred popravou panenko.. hroza. inac film moze byt zaujimavy, ale toto ho odrovnalo.

na příspěvěk reagoval Inirdin

Brasi

Brasi (hodnocení, recenze)

hypnos11

S tím bych si hlavu nedělal - u Muže bez minulosti tu taky bylo léta uvedený, že je to "mysteriózní". :-D 

na příspěvěk reagoval hypnos11

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Ant: Sto mega je viac než slušný rozpočet. A PG-13 tiež nemusí nutne znamenať zlo ak to bude na hranici PG-13 a R. Čím viac brutality tým  budem šťastnejší.

Ant

Ant (hodnocení, recenze)

ywo666: Hádám, že něco mezi. Předloha je spíše určená pro náctileté, ale Barnes v rozhovoru řekl, že to rozhodně pro děti nebude. Prý tam dokonco ubijí nějakou čarodějnici klackem či co, ale netuším, jestli tohle bude ve filmu. Tipuju to na PG13. Stát to má nějakých 100 miliónů $.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

A tiež by ma zaujímal rozpočet. Nech to vo výsledku nevyzerá smiešne.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

Vie sa či to bude nejaká detská ptákovina, alebo drsné dospelé fantasy?

Ant

Ant (hodnocení, recenze)

Sam Claflin tam nehraje. Už by to taky někdo mohl opravit... Ale těším se, jen je škoda, že premiéru posunuli až na říjen 2013. Snad se to aspoň odrazí na výsledné kvalitě.

zorz

zorz (hodnocení, recenze)

Obsazení mě celkem zaujalo. S Bodrovem mám jednu rozporuplnou zkušenost u Čingischána. Každopádně jsem zvědav, z toho se může vyklubat klenot i velké zklamání.

strougy

strougy (hodnocení, recenze)

Venus: No ta AnčaRambo či jaký to má nick má ve filmotéce i další Burtonovi připravovaný filmy, což je samozřejmě poněkud nemožné, že. Ale takových odborníků, co vlastní či viděli filmy, co se často ještě ani nezačali natáčet je tu bohužel více.

PeterNet

PeterNet (hodnocení, recenze)

Burton si toho plánuje hodně, což jej jen a jen dobře. Už se těším.

Vitason

Vitason (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se těším, jen vidím jméno režiséra. Zaslechl jsem, že to má být o vymítači duchů z 18. století a to už se můj chuťoměr protáčí do červených čísel. Snad to bude druhá Ospalá díra.

Související novinky

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

Kdo se vytáhnul na Super Bowlu?

02.02.2015

Super Bowl je každoročním svátkem nejen pro fanoušky amerického fotbalu, ale také filmu. Studia totiž utrácejí miliony dolarů za to, aby mohla mezi reklamy procpat své půlminutové TV spoty, obvykle… (více)

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

Legendary a Warner: Velký hollywoodský rozvod

19.08.2013

Produkční společnost Legendary Pictures založil v roce 2000 „vlk z Wall Street" Thomas Tull poté, co shromáždil 500 milionů dolarů z kapes soukromých investorů. Legendary podepsalo smlouvu se studiem… (více)

Reklama

Reklama