Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

Colonist 

všechny recenze uživatele

Futurama měla vždy ujeté zápletky a u komediálního seriálu na ději přeci jen tak moc nezáleží, ale tohle byla vážně podivná splácanina, která místy neměla hlavu ani patu. S vtipy je to tu tak 50:50. Polovina výborných, polovina trapných. Navíc některé gagy, byť by byly docela vtipné, trvají příliš dlouho, takže do té trapnosti nakonec stejně spadnou. Předešlé dva filmy byly o něco lepší, ale i tak se jedná o zábavnou blbost na jedno zhlédnutí. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Tvůrci slibují spoustu odkazů na trilogii PÁNA PRSTENŮ i jiné fantasy". Tohle bylo asi trošku problémek. První polovina filmu ještě šla, ale potom už to byla jen taková parodie na Pána prstenů. A že to byla parodie dost nevydařená, dokazuje mé probouzení u Benderova řvaní a pořád stejné pobíhání, hopsání a střílení. Tohle mělo s originalitou Futuramy hodně málo společného. ()

Reklama

VasaX 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobně nejlepší kousek ze zatím vyšlých filmů Futuramy. Oproti minulému se drží spíš lokálněji, netahá do toho příliš mnoho postav, i přes dobrou zápletku (která byla v minulém díle snad i lepší) nepůsobí překombinovaně a je trochu více parodičtější než předchozí kousky. No můžeme se jen těšit co nám přinese další, a myslím že poslední, film. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - To není hazard. Hrajeme tu Dračí doupě!!.......Bendrova fantazie se ještě neprojevila. CITÁT - Nemožné je pouze nesmysl. Co se to děje? A proč mě tohle tak vzrušuje?.... Jedna dobrá hláška za druhou. Seriál jsem nikdy neviděl, ale tohle je prostě super. CITÁT - Padejte z mýho močálu, fakani!!!!!........... DIALOG: Co ještě můžeme zabít? Není támhleto Hobit? Ne, není ten by měl větší pytlík............... Scéna v jeskyní "Beznaděje" je brutální a krvavá. CITÁT - Tak, teď už jsem umřel.............. A já u tohoto dílu umíral smíchy. Tohle je fakt brutus. CITÁT - Už mě zabila před chvilkou, copak jsem sekaná?..........Nedělej ze mě sekanou!!!......... Parodie snad na vše možné. Například se tu parodije Pán prstenů, Robin Hood, Souboj Titánů a v neposlední řadě i legendární hra Dračí doupě. Já se královsky bavil. CITÁT - Všichni jí chtěějíí, všššichni chtěějííí získat koššštičku.......... Tady došlo asi k nějaké chybě. To je neuvěřitelné. ()

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Z Futurama filmů jednoznačně nejlepší. Je tu opravdu hodně velké množství geniálních frků, konečně zase skvělá hra s malými fóry, které se ocení až napovíceré. První dva filmy nebyly špatné, ale nebylo to ono, většinou vyšel skvělý začátek a pak to šlo do kytek, tohle je Futurama v plné síle po celou dobu, navíc si myslím, že závěrem vtipnost nabývá ještě na intenzitě (klokani!), 4 hvězdy dávám jen tak pro jistotu, abych to mohl v budoucnu navýšit :-). Navíc to fantasy pánoprstenovské prostředí byl skutečně výborný nápad, i když je vlastně půlka filmu z hlediska děje úplně zbytečná, ale to vůbec nevadí. Však u tvorby Matta Groeninga většinou platí pravidlo: čím zbytečnější děj, tím kvalitnější vtip. Všemocný Ateisme, dej ať je čtvrtý film aspoň stejně tak dobrý, jako tenhle...dodatek: tak nakonec ses na mě zase vykašlal! ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Když poprvé spatříme důl na temnou hmotu, vyjede ven náklaďák. Slova psaná v mimozemském jazyce znamenají „OBEY MOM“ (podrobte se mamince). (HellFire)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno