Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají. (3DD!3)

(více)

Recenze (255)

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty! ()

KanjiVital 

všechny recenze uživatele

První půlka třetího futuramovského filmu není vůbec špatná, ale ta druhá dějová linka, parodující Pána prstenů, mi tam prostě nesedí. Možná tvůrci měli natočit místo celovečerního filmu 3 kvlaitnější epizody, protože tohle je na takový kult, jakým Futurama bezpochyp je, celkem málo. Zatím nejslabší futuramovský celovečerák. Obrovské zklámání a nuda. ()

Reklama

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Benderova hra působí jako slepenec tří dílů seriálu, které jsou uměle napojeny, aby předvedli všechnu fantazii a ochotu autorů okopírovat cokoliv (Pán prstenů, Narnie i další ...). Celkově to opět vypadá jako natahovaný seriálový díl, který nemá dostatek opravdu kvalitních vtipů a i postavy hodně ztrácejí. Naštěstí právě stylizace v poslední "části" filmu v prostředí fantasy hodně film zachraňuje alespoň průměrné hodnocení... Chvílemi mi přišlo, že autoři trochu nevědí, co vymyslet a tam komplikují již jednou řečené a vzniklo by tak i pár otázek, kdyby samozřejmě Futuramu někdo bral doslovně... ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

"Tvůrci slibují spoustu odkazů na trilogii PÁNA PRSTENŮ i jiné fantasy". Tohle bylo asi trošku problémek. První polovina filmu ještě šla, ale potom už to byla jen taková parodie na Pána prstenů. A že to byla parodie dost nevydařená, dokazuje mé probouzení u Benderova řvaní a pořád stejné pobíhání, hopsání a střílení. Tohle mělo s originalitou Futuramy hodně málo společného. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Super, spolehlive zatim nejlepsi kousek ze sfery filmove Futuramy. Je to snad vubec poprve, co se ve filmu blyskla fantasticka forma tvurcu, ktera pravidelne zdobila serial, bohuzel to ale vydrzelo jen prvni tretinu. Pak se tam neco zvrtlo a zapadlo to na uroven predchozich filmu, uprostred to dokonce propadlo i kousek pod ni. Nakonec ale prislo relativni osvobozeni a castecna satisfakce v podani fantasy sveta a lotr parodie. 7/10 ()

Galerie (82)

Zajímavosti (10)

  • Film je rozdělen do šesté série seriálu Futurama (od r. 1999) a vytváří tak jeho součást. (vyfuk)
  • Samotný název filmu je parodií na knihu "Ender's Game" od Orsona Scotta Carda. (Matrinx)
  • Uvidíme zde znovu hostujícího herce Georgea Takeia. (Matrinx)

Reklama

Reklama