Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky: Spolek Beta

  • Česko Prci, prci, prcičky: Akce století (více)
Trailer

Erik Stifler se chystá na vysokou. Tracy se s ním rozešla a on společně s kamarády odjíždí na Michiganskou univerzitu. Tam studuje jeho bratranec Dwight, který vede tradiční spolek Beta. Zve ho i s kamarády, aby přišli na seznamovací mejdan. Tam jsou svědky výhry Dwighta v soutěži spiťarů a příchodu nádherných děvčat, které však brzy odcházejí, když je odláká spolek Šprtů. Ti jsou velkými konkurenty Bety, protože mají stipendia a mnoho a mnoho peněz. A to dívkám imponuje. Také je Dwight seznámí s podmínkami, za kterých budou moci být přijati do spolku Beta. Je to 50 úkolů, které musí provést. Chlapci v rekordně krátké době mají splněno, a to včetně posledního úkolu, ukrást něco z domu Šprtů. Když jsou pasováni na právoplatné členy spolku Beta, objevuje se šéf šprtů a vyzývá Dwighta na souboj v Řecké olympiádě. To je soutěž, která byla před lety univerzitou zakázána, protože obsahovala sexuální soutěže. Dwight výzvu přijímá, i když vítěz bude brát všechno - včetně domu poraženého. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (337)

necisty 

všechny recenze uživatele

No, sranda to byla, ti trapáci se od posledně naučili trošku hrát, ubylo nechutností, nebo na ně aspoň nešlo vidět, přibylo opravdu moc krásných pohledů na ženské obnažené těla a ... to je myslím vše. Dal bych tomu slabé 4, kdyby se to nejmenovalo American Pie. Za tohle vyžírání kvalitní značky uděluji trest ve výši odnětí jedné hvězdičky po dobu ... navždy. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Tolik krásnejch nahejch holek a úplně k ničemu... Film je mizerně natočený (po technické stránce), není v něm snad jeden jediný slušnější vtip, naprosto to nefunguje... Jenom kvůli tomu velkému množství nahotinek jednu hvězdičku dát nemůžu, protože to už se můžu podívat na net a tam je jich ještě víc... ()

Reklama

Arkanoid 

všechny recenze uživatele

Povrchné aspekty teenegerského filmu ako divoké párty plné nahých žien, alkoholu tečúceho potokom a nezabudnuteľných momentov, večné trápne okamihy, ale aj sympatickí hrdinovia sú dodržané, samozrejme, pohybujeme sa v plytkých vodách, kde má ten najhlbší charakter rozmery stokrát videného milého, správneho sympaťáka, no škoda, že humoru nebolo viac, tento je zásadne len prvoplánový a na každý vtip zabúdate s ďalším glgom piva, s ktorým je tento film jednoznačne omnoho lepší. Minulá časť mala nejaký, ako tak hodnotný cieľ od začiatku, tu niečo také chýba, len táto rivalita sa snaží mať väčšie rozmery než tá minulá, no súperi nebudia ani rešpekt, ani pobavenie, ani odpor. Všetko sa deje neuveriteľne povrchne rýchlo, kde všetko, čo mohlo byť trochu vážne a trochu viesť dej, je zabité nejakým nepodareným vtipom. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Jak tak člověk stárne začíná svět chápat trošku jinak a na tomhle filmu se to celkem hezky vysvětluje. To co vám přijde vtipné ve 14 budete za pár let považovat za ubohé a trapné, proto je dost důležité, kdy se na tento film díváte. Jinak se jedná o velmi podobný film těm předchozím. Je vybudován zase na nějakém velmi jednoduchém příběhu a nenabízí o nic míň a ani o nic víc než filmy předchozí. * ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Totální guilty pleasure. Hrozně mi na tom filmu vadí, že tam pořád někdo zvrací nebo se dějí jiné podivnosti s tělesnými tekutinami, protože jinak se z toho mohla vyklubat vážně slušná teenagerská řachanda. Zápletka o tom, že banda geeků bojuje s bandou pařanů je správně švihlá a spousta fórů je vyloženě ultimátních. Ať už je to "tekutina života" letící přes pokoj ve zpomaleném záběru, kradení takřka posvátné Základní desky nebo jedna z mnoha parodií. U mě vede Copollova Apokalypsa s hláškou: "Miluju vůni koziček po ránu", ale pozadu nezůstává ani svádění ala Star Trek, bitka s Davem Maulem, goldfingerovská centrála geeků nebo ruská ruleta z Lovce Jelenů (i když u týhle scény se mi solidně zvedal kufr a lidé slabšími žaludky by jí nemuseli rozdýchat). Navíc mě vždycky dostávaly ty zidealizovaný americký vejšky se spoustou sexuchtivejch, většinou polonahejch krasavic, kde se objeví jenom ta jedna chytrá, do který se zabouchne hlavní hrdina. Úchylka na ovce jest pouhou třešničkou na dortu. Čtyřku ani pětku jsem neviděl a napravovat to neplánuju, ale šestka je ideální snímek třeba na pařbu s kámošema. Bééé. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (12)

  • Keď scenárista filmu Erik Lindsay svoj hotový scenár predstavoval Universalu, rovno z fleku im hneď na úvod povedal, že kultový Zverinec (1978), ktorému sa film podobá, neprekonajú, a skúsi ísť vlastnou cestou. (Real Tom Hardy)
  • Keď štvorica oficiálne vstúpi do spolku Beta, začne v pozadí hrať melódia "Faber College Theme" od Elmera Bernsteina, čo je vlastne hlavná zvučka filmu Zverinec (1978). (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama