Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o dobře utajených dětech, ďábelském plánu a o tom, jak se to nakonec stejně provalilo.  Najdou se v životě lidském situace, kdy se všechno nějak zamotá. Lidé, zvláště dokud jsou ještě mladí a nezkušení, se někdy rozcházejí a scházejí příliš rychle, a následky mohou vyjít najevo až za mnoho let. V tomto konkrétním případě vyšly najevo ve chvíli, kdy si Gábina a Petr usmysleli, že se vezmou. Všechno by bylo bývalo v pořádku, kdyby si otec Petra a matka Gábiny během vzájemného seznamování neuvědomili, že se vlastně dávno znají a co hůř, že jejich děti jsou doposud dobře utajení sourozenci. Chyba se stala a co teď s tím. Jak dostat mladé od sebe aniž by oni sami, a zvláště zbylí členové rodin, pojali podezření? Ano, je třeba vymyslet ďábelský plán… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (75)

triatlet 

všechny recenze uživatele

Po předkrmu Stop hlavní chod. (Oba příběhy vysílány v jeden večer na ČT.) Nenápadný název zcela naplňuje rošády kolem rodičovství mladých milenců. Vtipný scénář Olgy Dabrowské v padesátiminutovém formátu s výborným hereckým obsazením jednoduše pobaví. ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Vydařené jak hereckým obsazením a jejich hereckými výkony tak dobře vtipným příběhem,na jedné straně rodiče Petra a na druhé straně rodiče Gábiny a když se rozhodnou že se Petr s Gábinou vezmou a jejich rodiče se vzájemně seznámí zjistí jejich rodiče že jsou jejich děti asi sourozenci aby se rozešli vymyslí si že Gábina trpí jistou úchylkou a nastrojí to tak aby je rozeštvaly ale mladí se nechtějí vzdát,nakonec to dobře dopadne. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Když pominu příšernou kameru, tak čtveřice Stašová - umí skvěle zahrát ty překvapené, nic nechápající a zoufalé ksichty, Dušek - je vtipný sám o sobě, Holubová - ta prostě umí zahrát vtipně jinak naprosto na nervy jdoucí osobu, a Klepl - umí být vtipný i tam, kde by to jinak vtipné být nemuselo, to všechno zachraňovala. I situace, kdy se v podstatě doslova bavili o ho.ně, byly úsměvné. Celá záminka by také mohla být humornější, kdyby se z ní dalo vytěžit víc, ale jak jsem čet v zajímavostech - 6 dní a dvě kamery jsou prostě ani ne týden a dvě kamery. Škoda té mnou nepochopené zápletky s šíleným řidičem a toho konce. Otec je v podstatě rád, že jedno z dětí není jeho, ale hlavně tím vůbec není šokovaný, nechce vysvětlení a s klidem to přijímá. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Kukučky" zanechali vo mne dosť rozporuplné dojmy. Na jednej strane výborná garda skúsených hercov (Stašová, Holubová, Dušek), medzi nimi dve nie zrovna výrazné mladé ratolesti českej hereckej školy (Prachař, Issová), až po úplné nemehlo ako je Bohumil Klepl. Téma nijak zvlášť originálna, za to miestami dosť nechutná. Ani forma krátkeho, nízkorozpočtového, televízneho snímku na hodnotení tiež veru nepridá. ** ()

imados 

všechny recenze uživatele

Kukačky oproti předchozí inscenaci Stop oplývají širším hereckým ansámblem, Dušek, Stašová a Holubová jsou jako vždy výborní. Některé situace jsou vskutku vtipné, nápad se šíleným řídičem autobusu mi připadá originální a zápletka s exkrementy a koprofilíí mírně přehnaná. Ale jako celek určitě dobré. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (7)

  • Z natáčení této inscenace se dostala do rukou nejmenovaného bulvárního deníku svatební fotka mladých hrdinů z filmu. Deník ji však vydával za skutečnou svatbu Jakuba Prachaře a Marthy Issové, kteří spolu v době natáčení již takřka dva roky chodili. Oba dva, nic netušící, byli zahlceni gratulacemi. Jakub tuto fámu nějaký čas přiživoval. Vše prasklo ve chvíli kdy Martha dle svých slov "vyměkla" a uvedla věci na pravou míru. (DaViD´82)
  • Exteriéry i interiéry se točily v Praze Šeberově. (sator)
  • Paní režisérka měla na natáčení pouhých 6 natáčecích dní, točila dvěma kamerami. (ČSFD)

Reklama

Reklama