Reklama

Reklama

Doghouse

Trailer

Skupinka mužů se vydá na záchranu svého přítele do odlehlé vesnice. Když ovšem dorazí na místo, něco není v pořádku. Neznámý vir totiž nakazil zdejší ženy a následkem toho se z nich staly krvelačné kanibalky. Začíná hra o život, v níž proti sobě budou stát kanibalové a skupinka kurážných mužů, hledajících cestu ven z pekla. (.killer.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (162)

Cedr 

všechny recenze uživatele

S hororovými komediemi je to těžké. Trpívají totiž docela zásadním problémem - nejsou hororové a nejsou vtipné. Doghouse moc hororový také není, ale vtipný je naštěstí docela dost. Bezchybné je hlavně obsazení. Danny Dyer a Stephen Graham ten film táhnou a vedle nich se snaží i ti ostatní, takže co by jinak bylo další nevýrazná břečka je takhle poměrně dost stylová jízda. Tyhle "lad movies" nemají prostě chybu :) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

No to bola blbosť. Dávam to na úroveň Lesbien vampire killers. Keď sa raz za čas objaví takýto film, pobaví. Ale nesmie sa to s nimi preháňať. Som ochotný si pozrieť ešte Zombieland a potom chvíľu dosť. Kto máte chuť na komediálno-hororovú kravinu kde partička chlapov, čo šli na riadnu kalbu, zrazu bojuje o život všetkým čo je po ruke (a to im tvorcovia dali do rúk kadečo). ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Chch, tak to mě zas něco pobavilo. Místama mi to ale přišlo až zbytečně moc vtipný, jenom aby proběhla nějaká hláška nebo něco. Nevadí, nenudil jsem se. Hodně originálních smrtí a narážek na ženskou rasu. Není to moc na to vzít do kina holku na rande. Mimochodem, v roli Mikeyho maník z videoklipu Invaders Must Die od Prodigy (Noel Clarke). ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase ma sklamala britská tvorba - resp. britský humor, na ktorom chcel Doghouse stavať. Zopár originálnych nápadov a snaha priniesť niečo nové (zábavnejšie) sa tvorcom uprieť nedá, no výsledok zostal niekde na polceste. Nevyhli sa totiž klasickej šablóne (chorobe) hororových movies, a tým vlastne Doghouse prichádza o moment prekvapenia a pobavenia divákov. Škoda. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Dan Schaffer .. Odfláknutá zombie "sázkanajistotu" komedie, která měla potenciál být hodně sexy a vtipná. Humoru sice občas trochu pobrala, ale jinak ji ustavičně devalvuje amatérismus a laxnost tvůrců. Pár zajímavých herců a dobré masky pak už nic nezachrání. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

  • Společnost, se kterou jeli hrdinové do vesnice, se jmenovala West Tours, po režisérovi Jaku Westovi. (Chatterer)

Reklama

Reklama