Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fred chtěl jenom udělat dojem na syna své snoubenky a obstarat pro něj basketbalový míč podepsaný Mercuriem Müllerem, hvězdou klubu Alba Berlín. Mercurio však svůj rekordní míč vždycky háže na tribunu s tělesně postiženými. Fred se tedy rozhodne předstírat, s pomocí svého přítele Alexe, že je na vozíčku, čímž se absolutně změní jeho dosavadní život... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (73)

Ravi 

všechny recenze uživatele

Ježišmarjáá, kdo by řek, že sehnat basketballový míč podepsaný od hvězdy týmu bude takový problém. Pitomost, která není ve výsledku tak absurdní jen proto, protože předem předhazuje, že absurdní bude ... Til Schweiger a A. M. Lara jsou tahouny filmu, u kterého jsem chvílemi chytal smíchy křeče a chvílemi jsem si říkal, že hloupost postav už daleko překročila meze. Nemůžu si pomoc, byla to skvělá romantická komedie, kam se hrabe kdejaká americká přiblblá romantika. Po profesionální stránce to není žádný zázrak, bodejť, ale všechny ostatní požadavky splňuje film perfektně. 80% = 4/5 ()

italka63 

všechny recenze uživatele

Netvrdím, že se nenašlo pár úsměvných momentů, to ano. Bohužel celkově je to přehrávání čehosi, o čemž už dopředu herci vědí, že to bude konina. Til Schweiger se tak trochu snažil, jenže kde děj není, ani herec se na hlavu nepostaví, tím spíše když předvádí postiženého vozíčkáře. Děj byl předvídatelný, ještěže fungoval půvab Alexandry Marie Lary. ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Německý filmy nějak moc nevyhledávám, ale Schweiger je prostě borec, jeho hraní je vyníkající. A retarda zahrál dokonale. I když film nedostahuje kvalit jiných Německých filmů jako například Klepání na nebeskou bránu, tak tenhle film má rozhodně co nabídnout. DAl bych 4* ale za nečekané překvapení dávám plné. ()

runner85 

všechny recenze uživatele

Aleluja ! Po veľmi dlhej dobe je tu romantická komédia ktorá ma zaujala, hlavný hrdina je síce arogantný blbec, ktorý má hlúpu snúbenicu s trafeným deckom, popri tom tu je celkom vtipný príbeh a i keď tam bolo pár hlúpostí v deji, napríklad keď mal vypité a zrazu je triezvy, i tak sa do nedá porovnať s 90% amerických romantických komédií, tie tápu úplne spodných vrstvách, príjemným prekvapením je tu herečka Alexandra Maria Lara, objektívna hodnota filmu asi 3*, no za to že ma neskutočne potešili pridám jednu navyše - nech nežerem ! ()

danco123 

všechny recenze uživatele

Celkovo nemecké filmy moc nemusím ,ale na tento film som sa nechal nakoniec presvedčiť a zistil som že som spravil veľmi dobre.Úvod bol docela nudný a pravdupovediac nečakal som, že by to mohlo byť aj lepšie ,ale mýlil som sa.Dej ma tak zaujal že som ani nevedel ako a bol koniec filmu. Til Schweiger ,ktorý hral hlavnú úlohu, nesklamal a zahral rolu retarda tak presvedčivo že som neveril že ním vôbec nie je. Film obsahuje kopu čierneho humoru že sa dá na tej komédii skutočne dobre zasmiať a ja som sa teda zasmial! Na koniec možem len napísať že, film sa oplatí pozrieť a stoji za to zhliadnutie. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (3)

  • Ve Fredově (Til Schweiger) bytě je několikrát v pozadí záběru možné spatřit plakát k filmu Big Lebowski (1998). (nopud)
  • Několikrát je ve filmu zmiňováno, že se sportovní události odehrávají v Max-Schmeling-Halle, tedy v berlínské sportovní hale pojmenované po Maxi Schmelingovi, největším německém sportovci 20. stotetí. V životopisném filmu Souboj o vše (2002) hrál Schmelinga Til Schweiger. (NinadeL)
  • Když Alex (Jürgen Vogel) ukazuje Fredovi (Til Schweiger) své ošetřovatelské osvědčení, na listu je uvedeno datum narození 19.12.1963, Freiburg. Ve skutečnosti se však tento den ve Freiburgu narodil Til Schweiger. (LucMosss)

Reklama

Reklama