Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zábavná show, ve které profese hraje prim.
Čtyřčlenná porota složená ze známých osobností hádá, kdo co dělá. Že se při tom užije spousta legrace, je více než jisté. Sledujte zábavnou show, kterou moderuje Petr Vondráček. (TV Prima)

Recenze (202)

gotham 

všechny recenze uživatele

Tento pořad měl jednoznačně vyšší kvalitu, když v něm účinkovala Dana Morávková, Eva Holubová jí nedokázala nahradit. Jak znalostmi, tak šarmem, vtipem či vystupováním. Velmi se mi líbí, jak soutěž moderuje pan Vondráček a skvělý je také pan Klepl. Je třeba přiznat, že jsem viděl pouze pár dílů, ale myslím si, že je to celkem sympatická zábavní soutěž. 40% ()

raelz 

všechny recenze uživatele

Odpad? Nechápu. Vondráček naprosto exceluje, je vidět, že si to moderování užívá a nebere to příliš vážně, Klepl solí vtipné komentáře (podle mě se jeho vtipy neopakují, přesně vždy vychytá, kdy s jakým přestat) a na půvabnou Morávkovou (škoda jí ve Vztazích a vůbec škoda všech těch "mrch" které hraje..) je radost koukat. Jeden z nejlepších zábavních show. ()

Reklama

dainio 

všechny recenze uživatele

Nízké hodnocení nechápu ! Mě tenhle pořad vždy pobaví a příjemně naladí. Zejména, Bob Klepl a Martin Zounar jsou opravdu jistotou dobré zábavy...ale samozřejmě, že ani Bendová není špatná. Jenom, ta Holubová mi tam nějak "neštimuje". To ovšem ale nijak nesnižuje hodnocení -- já s naprostým klidem dávám 4 hvězdy !!! ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

nechápu, jak tohle může někdo (a bohužel se i v naší rodině tací najdou) sledovat pravidelně... naskakuje mi husí kůže, jen jdu kolem TV! ale podobnými hrami se bavíme kolem třetí hodiny ranní v nonstopu... bohužel tady jsou všichni střízliví a myslej to poměrně vážně! jedna hvězda za díly, ve kterých má bendová aspoň odvážnej dekolt... :-) UPDATE: musím hvězdu přidat, minule jsem se ve slabší chvilce párkrát zasmál... :-) takže 40% ()

Tom Riddle 

všechny recenze uživatele

Dana Morávková mě překvapuje svou intuicí a bystrostí, Alice Bendová zase tím, jak andělsky neustále působí, Bohumil Klepl mě irituje tím, jak moc se opakuje a Martin Zounar mě unavuje svým primitivním humorem. Petr Vondráček je "hrozně zajímavej" (to jsou jeho slova...), každopádně nestíhající vtipně a trefně reagovat na hadačskou čtverku, a svým nelogickým přístupem przní soutěžícím šanci k výhře. Nicméně se na to dá koukat, a občas je to i docela sranda. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama