Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (693)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už po čtvrté nějaký americký Teen-Pandrhola zatloukl kmotřičku ve velkém sudu a ona pak vylézá ven patřičně nasraná.. Nejslabší úvodní předtucha neštěstí, otravná užití déjà-vu, vatu suplující kecy mezi úmrtími + hlavní postavy znázorňující až na výjimky tupé hovada a hloupé husy, kterým když nebudete smrt přát, tak alespoň uznáte, že jim sluší.. Nápaditých sice bylo snad jen posledních 15 rentgenových sekund, ale člověk u série Final Destination už dopředu ví, do čeho jde.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Je smutné kam až se nedávno ještě vcelku slušně rozjetá série dostala. Od výborného dílu prvního, přes skvěle černohumorný díl druhý a vlastně i vcelku fajn dílu třetím až k naprosto odfláklé rutinérské práci. Žádné nové nápady, ba ani už žádné zajímavé smrti, tady už se jede jenom podle zavedeného receptu. Nic nového se nepřidává a i to staré je odfláklé. Počáteční nehoda, která byla na každém dílu vždy to nejlepší, je tady neskutečně odfláklá a dokonce tu chybí i nějaké aspoň stručné představení postav (místo toho se hned šoupneme do vize). Hlavní hrdina je matnej až běda a vlastně tady kromě celkem solidní hudby není ani moc co pochválit. Čtvrtý díl je pro mne nezvratným důkazem o tom, že tahle série směřuje do pekel a další díl už si s klidem nechám ujít. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Další předtucha, další náhodná úmrtí, některá až s podivnou náhodou, ale i o tom to je. Samozřejmě jde o komerci, těžko za tím hledat něco jiného. Takže nemá cenu nic protahovat, toto zná každý. Některé nehody se mi sice zdály přitažené za vlasy, ale jedná se o klasickou popcornovou zábavu, tak proč si ji kazit... 60% ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Děs běs. Jediný Nezvratný osud, kde mě štvaly úplně všechny nudný postavy, "vynalézavost" úvodního masakru je fakt nulová, stejně jako dalších smrtí, který stojí za hovno. Neskutečně otravný je obzvlášť následující: Pět minut scéna, jak se všechno možný rozhejbává a člověk ví, že se schyluje k nějaký bizarní smrti, nakonec to všechno byla jen falešná stopa a nebožáka zasáhne jen tak nahodilej letící předmět, co se náhodou odmrštil od nějakýho jedoucího auta. Navíc je to furt to samý, parta přežije, chvíli nevěřej, že je smrt chce stejně dostat, pak se dozví, že se už několikrát stalo, následuje klasickej děj, kdy se snaží někoho z nich zachránit, aby řetěz přerušili, což se jim nepodaří a stejně všichni zkapou. Proč já se na to vlastně dívala? Ztráta času. ()

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak aby sme si to zrekapitulovali. Kazda cast sa nataca kazde tri roky (2000, 2003, 2006 a 2009). Jednotku a trojku natocil James Wong a dvojku a stvorku kaskader David R. Ellis, co sa preukazalo aj v dvojke brutalnou havariou na ceste alebo terajsou havariou na pretekoch - proste havarie su Ellisove speciality :-) V jednotke vybuchlo lietadlo a v trojke sa povolili koliecka na husenkovej drahe, ak ste trojku nevideli, urcite si mozete domysliet, ake to malo nasledky. Vsetky dalsie casti nemozu priniest nic nove, jedine ak desiatky roznych necakanych brutalnych umrti, pri ktorych niektori ludia so slabsou povahou otacaju hlavou do vsetkych smerov hlavne prec od platna alebo obrazovky. Tak ako sa mi vlastne pacila stvorka? Mam zmiesane pocity, ale urcite viac, nez trojka. Ta explozia v kine nemala chybu a pacila sa mi viac, ako samotna havaria na zaciatku, kde bolo pouzitych az prilis vela citelnych alebo na dnesnu dobu nie prilis kvalitnych vizualnych efektov. Proste Ellisovi sa dvojka podla mna podarila lepsie. Zatial moje najoblubenejsie casti su teda dvojka a jednotka, ale uz by s tym asi mali tvorcovia skoncit, lebo to uz nic nove priniest nemoze, jedine by to mohlo ist dolu vodou, tak ako SAW. Reziser David R. Ellis natocil este napriklad CELLULAR (2004) s Kim Basinger alebo HADI V LETADLE (2006) so Samuelom L. Jacksonom. _________ Bobby Campo - (Nick O´Bannon) +++ Shantel VanSanten - (Lori Milligan) +++ Nick Zano - (Hunt Wynorski) +++ Haley Webb - (Janet Cunningham) +++ Mykelti Williamson - (George Lanter) +++ Krista Allen - (Samantha) +++ Andrew Fiscella - (Mechanik) +++ Justin Welborn - (Rasista) +++ (Videl v kine 08.09.2009) +++ ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Při závodě Nascar hraje píseň „Devour“ od skupiny Shinedown. (Duoscop)
  • Když se Lori (Shantel VanSanten) na eskalátorech zachytí noha v ozubených kolech, tak jí z pusy vyteče krev. To by se ale při zranění nohy nestalo. (Duoscop)
  • První díl série uvedený i ve 3D. (TomikZlesa)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama