Reklama

Reklama

VOD (1)

Filmová série těžící z našich nejhlouběji ukrytých strachů přidává novou, podivuhodnou kapitolu, která přináší to, co očekáváte – ovšem velmi napínavým a neočekávaným způsobem! Podivná předtucha donutí partu přátel, aby odešli z automobilových závodů krátce před tím, než děsivá hromadná srážka vozů rozmetá auta až mezi přihlížející diváky a rozpoutá ohnivé peklo. Podvedli Smrt, ale Smrt se teprve rozjíždí.... Režisér Hadů v letadle přichází s děsivým a vynalézavým příběhem zoufalého boje, který přátelé svádí, aby oni i ostatní zůstali naživu. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (694)

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Na čtvrté pokračování docela překvapivě koukatelné, přemýšlel jsem možná i o čtyrech hvězdách, ale to už by bylo asi moc. Trochu mé hodnocení ovlivnila blu-ray verze, která do detailu ukázala každou drsnější scénu. Co docela sráží atmosféru byl konec, oproti předešlým dílům nebyl tady příběh tolik promyšlen a poslední dojem z filmu upadá. Jinak určitě za zhlédnutí to stojí a doufám, že pátý díl už nebude, to ať radši vymyslí něco jiného, ale kdoví třeba už je to dávno nezvratný osud a sním si není sranda zahrávat. ( Hodnocení: 5/10 ) ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Už trojka bola celkom zbytočná... a štvorku má ospravedlniť prítomnosť 3-D atrakcií. Ungh! Ak má 3-D nahrádzať akýkoľvek príbeh či originálny nápad (a tu to platí), tak vravím, že táto technologická vymoženosť je Zlo. V kontraste s napínavou, atmosférickou jednotkou a zábavným gorefestom dvojky je toto iba sled načisto samoúčelných killovacích scén. Všetko medzi nimi je nudná, nezaujímavá, zle napísaná a príšerne zahraná vata. Samozrejme, niekomu budú jednotlivé "smrte" pripadať zábavné - pri vtipne vypointovanej scénke v kaderníctve či v bazéne sa ani nečudujem, sú chutné. Mňa však tých pár digitálnych mŕtvol nevzrušilo a najlepšou časťou filmu zostávajú úvodné titulky so súhrnom úmrtí z predchádzajúcich dielov v podaní röntgenových kostier... geniálne! ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Ellis prokazuje, že to má v malíku o dvě třídy navrch před Wongem. Osmdesát minut nekompromisně vysmáté zábavy, v níž paradoxně oproti předchozím dílům za nic nestojí úvod, aby se to pak bohatě vynahradilo zbytkem, ve kterém se najde dost místa pro krev, blbé efekty, deja vu a hlavně nekompromisní legraci. Na postavy i děj kašlat, hlavně že to pokaždé originálně koupí a ani na vteřinu to není nuda, i když se vyvařuje z minula. V možnostech své škatulky je ‚čtyřka‘ naplněna po okraj. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Je to sen? Nebo hlas v hlavě? Prostě jen vize nedávající smysl….. Může se zdát, že řetězové efekty způsobující již počtvrté divné nehody nepřinesou nic nového. Za sebe říkám: OMYL! Pokud k nim přistoupíte s velkou dávkou nadhledu a touhou bavit se morbidností a krásou úmrtí, budete-li s úsměvem na rtu očekávat ,,ten okamžik“, nemusí být těch 77 minut utrpením. Lituji jen, že jsem film neviděl ve 3D, protože je určitě zábavnější než Valentýn. Z celé série čtyřku řadím za úvodní film. Což stejně jako fakt, že NIKDO NEŽIJE VĚČNĚ vlastně nic neznamená. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Co mělo teda tohle znamenat, to mi hlava nebere??!! Jak se taková krávovina vůbec může dostat do kin a nejde rovnou na video?!! Kvůli 3D kinosálům? Kvůli předchozím nejdříve perfektním a postupně upadajícím dílům?!! Naprosto příšerná kravina, která hraje jen na efekt a i ten je neuvěřitelně špatný. Triky a gore, které tvořili zřejmě USA středoškoláci v hodinách výpočetní techniky mne opravdu nebaví. Děj ... prostě neexistuje, ne že bych u horrorů vyžadoval děj, ale tady je všechno naprosto stupidní, postavy, dialogy, závěr, chvíli humor k popukání a v tom tam tvůrci střelí srdceryvné scény!! Prostě úplnej výplach ... kdyby se pod tohle podepsala TROMA, tak to beru, ale takhle fakt ne ... prostě neskutečná zhovadilost, která jen těží z prvních dvou špičkových dílů... ()

Galerie (27)

Zajímavosti (30)

  • Kavárna, ve které se na konci filmu sejdou přeživší, se jmenuje "Death by Caffeine" (Smrt kofeinem) a na jídelním lístku má několik položek souvisejících se smrtí. (Duoscop)
  • První film ze série, ve kterém si nezahrál herec Tony Todd, který v předešlých dílech ztvárnil majitele pohřebního ústavu, pana Bludwortha. (Pumiiix)
  • Severoamerické tržby byly 66,5 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 186,2 mil. (NIRO)

Související novinky

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

Osud znovu udeří, Freddy a Jason ne

02.02.2011

Pokračování úspěšných hororů je téma, které z nás dostane jen nešťastný povzdech. Když jsme se konečně zbavili Saw (na jak dlouho?), je tu Paranormal Activity – na podzim očekávejte trojku. Nezvratný… (více)

Raimi a horory pro celou rodinu

Raimi a horory pro celou rodinu

05.10.2009

Podivnou novou divizi vytvořil Sam Raimi v rámci své na horory zaměřené produkční společnosti Ghost House Pictures. Pod hlavičkou Spooky Pictures prý budou vznikat „thrillery pro celou rodinu“.… (více)

Reklama

Reklama