Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Obsahy(1)

"V podstate si chcú len vrznúť."... Po tom, čo Willa a jeho matku opustil otec, odchádza Will kvôli finančným problémov zo súkromnej školy a nastupuje na klasickú strednú. Tu sa snaží začleniť medzi ostatných, ale hneď v prvý deň si znepriatelí celú školu; nakoniec sa mu ale predsa len podarí spriateliť sa aspoň s niekým - s trojicou "Inbetweenerov", t.j. ľudí, ktorí nepatria ani medzi školskú elitu, ani medzi úplných šprtov; ľudí stojacich uprostred spoločenského rebríčka. (lakikaki)

(více)

Recenze (143)

Muzaffer 

všechny recenze uživatele

Takový seriálový american pie. Tohle určitě nebude na 5 hvězdiček pro každého, ale mě tenhle fekálně-pubertální humor vždycky dobře pobaví. ()

Avarga odpad!

všechny recenze uživatele

No, tohle se vážně nedá. Tohle je jedna absurdní trapnost za druhou (Když 17-letého zmlatí 12-letý, nebo když je jeden z představitelů vyhoněný 12ctkou na diskotéce.). Celková stupidita je do očí tak bijící, že to snad ani neni možné. Nechápu, že tento seriál má 81%, opravdu ne. Vždyť bych v každé 10 sekundě každé epizody našel totální nesmysl, trapnost a ubohost. Nečekal bych, že tohle bude made by VB, ale tak USA. Bože bléééé! ()

arbeit 

všechny recenze uživatele

Niektoré scény za 5* iné aj za 2*. Celé to najviac zráža trápny Will (Simon Bird), ostatní jeho kamoši sú už pomerne lepšie zahraté postavy (hlavne dementný Neil). Keby nebolo tretej série bolo by to za 4*, takto ale len za 3. ()

sefa 

všechny recenze uživatele

Možná to je mým vysokým očekáváním způsobeným zdejším hodnocením, možná špatným castingem, či scénářem, ale Inbetweeners mě zrovna dvakrát nechytli. Přirovnání k prcičkám se asi nabízí, ale na rozdíl od této kultovní série (nepočítám díly 4-7), jsou zde hlavní postavy extrémně nesympatické, sexbomby školy tuctové, dialogy nijaké a zápletky bez nápadu. Přirovnávat tuhle věc k How Not to Live Your Life už je fakt velká drzost... Inbetweeners jsou ve všech směrech o pár levelů níž. Chtěl bych ale dodat, že jsem se sledováním skončil v půlce 2. série a tak je kldně možné, že se z tohoto průměrného počinu v druhé polovině vyklube záležitost plná parádního humoru a podpořená nápaditým scénářem. Sám tomu neveřím a nejspíš už to nikdy nezjistím. ()

Brano 

všechny recenze uživatele

Veľmi vtipný komediálny teen seriál z britskej produkcie o štyroch kamarátoch, s príjemným hereckým obsadením. Ten typ humoru, ktorý si rád pozriem stále. Mám rád teen komédie, ale vzhľadom nato, akým odpadom nás posledné roky kŕmi USA ma tento snímok veľmi potešil. Za poslednú dobu, to najlepšie čo som z teen komédii videl a takisto sa aj film veľmi vydaril. Perfektné scény a nezabudnuteľné hlášky. " Ooh, friends, football friends". Škoda len, že nenatočili viac sérii. ()

LukeKiller 

všechny recenze uživatele

Po prvom diely som si povedal, že takto úchylny, trápny pubertálny seriál nebudem ani pozerať. No a teraz, po pozretí všetkých troch sérií... Som sa nemohol viac pliesť. Narozdiel od filmov 20 minút stíhajú scenáristi udržať svižné tempo humoru a možno aj pre túto stopáž sa mi vtípky s "telesnými tekutinami" nezdali tak otravné a v príliš veľkom množstve ako vo filmoch. Ak niekomu nevadí nasprostastý humor a chce si zaspomínať na niektoré boliestky dospievania v komickej forme, je toto správna voľba. ()

Xpojntman 

všechny recenze uživatele

Fakt asi nejsem na takzvanej britskej humor, nebo jsem ho tu neviděl, možná hodně málo. U některej scén se mi chtělo zvracet a to mi nějaký drobný uchylarny neva. Párkat jsem se zasmal. Seriál je lepší než film. ()

Crybaby 

všechny recenze uživatele

Po prvej serii to musim hodnotit velmi kladne, jeden z mojich najoblubenejsich serialov. Neustala sranda, vyborne hlavne postavy, humor ovela lepsi ako v americkych Prcickach, len dufam ze druha seria tu prvu este prekona a bude to stale lepsie a zabavnejsie. ()

Charlinka 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je britský až to bolí. Proto jsem se divila, že se pokusili udělat americkou verzi. To snad ani nejde, ne? Množství trapných situací bylo trošku přehnaný ale díl ve kterém parta vyrazí na koncert a tam se zhulí je k nezaplacení. Speciálně u scény s Willem jsem se smála v kuse asi 5 minut bez přestání. ()

Nowasek22 

všechny recenze uživatele

Geniální seriál o partě 4 školáků, kteří jsou tak nechutní, nesympatičtí a trapní, že si nikdy nezasunou. V životě jsem se za televizí nestyděl tak, jako při sledování tohohle seriálu. Ač to zní možná jako paradox, rozhodně jsem se u The Inbetweeners nenudil. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Až moc neustále na jedno brdo. Je to opravdu jen sex, sex, sex, sex, sex, sex, chlast a sex. Jsou tam i zábavné části, ale je jich pomálu a obecně to bylo spíš utrpení a na můj vkus už byly postavy asi až příliš velcí loseři. Nikoho z těchto lidí bych rozhodně nechtěl za kamaráda a kdybych je znal, tak si myslím, že jsou spíš nepřátelé, protože je nespojovalo nic, kromě toho, jaký to byli nesympatičtí kokoti. ()

Jamall 

všechny recenze uživatele

Bohužel se nemůžu přidat k místnímu nadšení. I když britský humor miluju, tak tady jsem se hodně nudil. Pouze silou vůle jsem dokoukal první sérii. Postavy mi přišli otravné a znechutili mi ostrovní angličtinu. Možná jsem měl vysoká očekávání. V souboji VB vs. USA (Inbetweeners vs. Blue Mountain State) vítězi USA drtivě, to jsem nečekal. ()

mouzi 

všechny recenze uživatele

Hodne neprijemne na tomto serialu pro me je, ze jsem si kazdou vterinu musel tlouct do hlavy, ze je britsky a ne americky. A bylo to hodne, hodne tezke :( Jinak se jedna o hodne podarenou zalezitost, hodne dela britska anglictina, o neco mene je tam pak typicky anglickeho humoru. ()

jan.patek 

všechny recenze uživatele

Britský seriál o čtyřech pubertálních zoufalcích, kteří jsou od začátku silně trapní, tak trapní, že vám to s postupem času přijde docela i vtipné. Komu se líbí prcičky a chce seriál, nad kterým nemusí moc přemýšlet, Inbetweeners bude to pravé. ()

Reklama

Reklama