Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pan Bone (Michael Jai White) dodržuje dané sliby, a aby mohl splnit ten, co dal ve vězení svému teď už mrtvému příteli, musí se zúčastnit několika pouličních zápasů. To ho vynese výše, tam kam potřeboval, aby se seznámil se správnými lidmi. Dodrží své slovo či nikoliv? (c.tucker)

Recenze (155)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Říkají mu Bone, protože kost kost je to, co láme, když udeří." Mlčenlivý pan Bone, známý to bijec, šermíř, střelec, filozof a šachista, mi byl velmi sympatický. Jeho cesta za pomstou dokonce z počátku nabídla i několik drobných tajemství, což mne potěšilo, a naučila mne jednu větu, kterou nyní budu často užívat před svými nadřízenými: "Ani nedokážu vyjádřit slovy, jak moc mne to nezajímá." ()

NoFiction 

všechny recenze uživatele

Docela levný béčkový film, kde negr oslovuje dalšího černocha : "negře". Nečekejte od něj žádnou extra zápletku. Snímek je převážně zkonstruován na základě street soubojů. Michael Jai White působí ve fightech až příliš sebejistě, jakoby to bylo vše uměle vykonstruované. Závěrem : odpočinkový film, nad kterým nemusíte přemýšlet. ()

Reklama

KoRner 

všechny recenze uživatele

Takémuto typu filmu odpustím stupídny dej, hrozných hercov, ale nemôžem zabudnúť otrasné bojové scény. Ani by sa to nedalo nazvať bojové, ale čosi ako telocvik, kde "hrozne podceňovaný" 120 kg svalovej hmoty vážiaci MJ White skáče po multikolorovaných svalovcoch, niektorí viditeľne pod jeho váhovú kategóriu. Sapp je možno najväčší odstrašujúci príklad, ale ten najpotenciálnejší zápas s Kimbom vo väzení ma proste sklamal. Jediný fajt, ktorý vyzeral zo začiatku celkom dobre bol ten posledný s Mattom Mullinsom, ale keďže ho nechali zápasiť v obleku (!) asi vieme ako veľmi chceli tvorcovia vyzerať vierohodne. ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Velice příjemně překvapen jsem byl tímto né příliš známým filmem (shlédnuto ve fázi sledování filmů Neporazitelný) a celkově v éře sledování M.J.Whitea. Je fakt neuvěřitelný, jak může být taková hora svalstva hbitá a mrštná, neuvěřitelně dynamickej kulturista.................... moje hodnocení = 6,5 z 10. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Slušně rozepsané postavy (včetně kultivovaného záporáka) si držely své charisma počas celé jednoduchoučké story. Michael Jai White v ní ve stylizaci do "bedés" nepřemožitelného suveréna předvedl pár velmi vychytaných kopů, když každého "neporazitelného" soupeře knokautoval v několika málo vteřinách. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Když Isaiah Bone (Michael Jai White) přihlašuje Angelu (Michelle Belegrin) na klinice, je ujištěn, že je vše anonymní. Později, když James (Eamonn Walker) pošle své lidi, aby ji přivedli zpět, najdou její pokoj podle jmenného seznamu na recepci. (jarkolar)
  • Bojovou choreografii filmu vymyslel Michael Jai White (Isaiah Bone). (ČSFD)
  • Michael Jai White má čierne pásy v siedmich druhoch bojových umení: shotokan, goju-ryu, tang soo do, kyokushin, kobudo, taekwondo a iaido, wushu kung-fu. [zdroj Muscle & Fitness] (joske88)

Reklama

Reklama