Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Pôvodne som premýšľal nad 2..ale po Sethovi "amišovi" Greenovi a Jamesovi "gayovi" Mardsenovi som musel sa prikloniť ku trom..pretože títo dvaja páni úplne zatienili hlavné postavy svojimi excelentnými a hlavne vtinými výkonmi...práve vďaka ním sa mi tento film neznechutil, ináč to bolo dosť trápne a už fakt otrepané ale finále ma dosť pobavilo... ()

Reklama

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Mix Prciček a Road tripu se ukázalo jako příjemná podívaná v podobě Sex Drive. Předvídatelná přiblblá teen komedie za nekončící cestou jednoho 18-ti ročního kluka a jeho přátel, za ukončením panictví, která má pár dobrých vtipů a Amandu Crew. Díky Amišům,Pánovi Koblihovi, Ianovu staršímu bratrovi a jeho nejlepšímu kámošovi se film u mě dostal na 4 hvězdy i když slabší. Učelem bylo pobavit za každou cenu a to se povedlo. ()

GodComplex 

všechny recenze uživatele

Tezko rict jak vypada normalni theatrical version, ale unrated edit byl docela povedeny ulet. Vsude okolo naprosto randomne se promenadujici naked playboy girls s ultimate narazniky, obcas zaber na nejaky extra velky cerny penis (OK, tak bez toho bych se klidne obesel) a sem tam i backstage zabery aniz by to narusovalo beh filmu. Sice se vam na zacatku dostane vtipneho intra tvurcu o tom, ze byste se meli nejdriv podivat na normalni verzi, ale kaslete na to, tohle je good stuff. Sympaticti hlavni hrdinove, beautiful hlavni girl, sexy vsechny ostatni girls, dostatecny pocet vtipnych scen. Bohuzel se to misty nevyhne pro podobne filmy tolik typicke stupidite. Napada me prirovnani k memu oblibenemu Eurotripu, ktery ale ve sfere over-the-top sex komedii stale vede. 5/10 ()

Matrinx 

všechny recenze uživatele

Doporučení na začátku unrated verze působí stejně směšně, jako okénko na pornostránkách oznamující jejich věkové omezení... Koho to zajímá? Kdo by dal na to doporučení a stáhl nejdřív cenzurovanou verzi? :D Ale dobře no... po zhlédnutí mám vážně pocit, že bych si vystačil i s rated verzí. Bez těch prostitutek, co sehnali někde na parkovišti a nesmyslně se promenádovali nahé na obrazovce, bych se vážně obešel. Nakonec největší kočka ve filmu je ta, která neukázala ani "blbé prso", za to ukázala charakter - a to mluvím o Felicii. Zkrátka největší plus tenhle film má za výběr hlavních postav, hlavně tedy za Felicii a za Lanceho. Není to zrovna film roku, ale já se většinou bavil a mám takový pocit, že bych to chtěl vidět znovu - třeba s přáteli při pití nějakého zázračného nápoje :) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Poté, co Ezekiel a Lance zastaví s povozem na silnici vedle Iana a Felecie, auto "Judge" zabrzdí, jako by ho někdo řídil. Ale v předešlých záběrech nikdo do auta nenastoupil. (c.tucker)
  • Na začátku filmu přijde Rex (James Marsden) vzbudit Iana (Josh Zuckerman) a stáhne mu a zahodí deku. V následujícím zaběru je ale Ian opět přikrytý. (Cheeker)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)

Reklama

Reklama