Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Ujetá komedie, která si jde od začátku za svým...ano, bude to často hodně trapné, ale i tak se budete za břicho popadat :D a někdy Vám přijde, že je tam opravdu už moc těch nechutností (například určité zvuky), ale celkově je to nadprůměrná komedie. Půl hvězdy za Unrated verzi, která je hlavně zajímavá na tomhle filmečku. Marsden si svoji roli užíval :-). ()

sonnak 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že jde jen o nadprůměrnou teen komedii, jenže zatímco většinou je ve filmech tohohle žánru dobře napsaných a opravdu bavících postav pomálu, tenhle film nabízí: 1) neskutečně zábavného pošuka Rexe v podání Marsdena; 2) totálního pohodáře a sympaťáka Lance; 3) magory Andyho a Randyho; 4) krásnou, sympatickou a moc sexy slečnu Felicii; 5) mistra sarkasmu Greena a nakonec hlavního hrdinu, který mi sice příliš nesedl, ale ne zase tak moc, aby to zkazil. Navrch je tu samozřejmě pár trapných a fekálních scén a hlavní příběhová linie nestojí absolutně za nic, ale tak už to bohužel bývá. Tenhle film dělají "vedlejší" postavy a hvězdičky patří jim :) ()

Reklama

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sakra! Tak tohle bylo tak vtipný, až jsem téměř padal ze židle. 18-ti letý panic si píše na chatu s krásnou slečnou, která ho pozve na různé hrátky a tak se tento teenager vydává za ní. Zdá se to být povědomé? Ano, něco podobného jsme viděli v Eurotripu. Eurotrip byl vtipný, ale co se týče zábavnosti nesáha filmu Sex Drive ani po paty. Viděl jsem verzi Director's cut, která má 130 minut. Neni to moc na komedie něco málo přes dvě hodiny? Tuto otázku jsem si na začátku pokládal. Myslel jsem, že to bude vtipné první půl hodinu a potom bude procento zábavnosti pomaloučku k nulovému bodu. Ale pozor! Je to vtipné po půl hodině, je to vtipné po hodině a co víc, ba dokonce i po hodině a půl je to vtipné. Při některých scénach jsem se smál nahlas. Dokonce mi to nedalo a nějaké scény jsem si pouštěl párkrát dokola a slzy smíchu se jen řítili po tváři. Po skončení jsem nevěřil tomu, že to opravdu šlo přes dvě hodiny. Tak moc jsem se bavil, že mi to uteklo jak voda. Jakoby to šlo hodinu a půl. Herecké obsazení se zkláda ze 70% (pro mně) z neznámých herců, kteří mně docela překvapili. Největší třešničkou na dortu pro mně byl ovšem 35-ti letý James Marsden. Kdyby jeho v roce 1999 vybrali tvůrci American Pie do role Stifflera, tak by lehce nahradil Seanna Williama Scotta. Přemýšlím, jestli se na to nemám jít podívat znovu. Tohle opravdu stojí za to!!! ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tak tohle byla teda neskutečná pecka a od dob Millerovi na tripu jsem lepší komedii snad neviděl. Sean Anders (Millerovi na tripu, Táta je doma, Instant family) natočil komedii, která má morálku někde hluboko v zadku a každou sekundu tady tasí hlášky, vtipy, neskutečně komické scény a když řeknu, že tady bylo přes sto holých zadků, ptáků a koz, tak je to ještě málo. Necenzurovaný, delší režisérský "Directors cut" je šíleně zvrhlý a když není na place co k vidění, jen tak do scény vběhne nahá ženská a za 2 sekundy zase zmizí. No bizár největšího kalibru. Na to, o jaký film jde, je to v jádru vlastně fajn road movie, která má hlavu a patu, dobrý příběh, výborné postavy, šikovně načrtnuté vzájemné vztahy a finále je už úplně za hranou. Fajn herci jako James Marsden, Josh Zuckerman a Clark Duke už jenom završují finální výsledek a já jsem teda spokojený a lepší komedii snad už ani nenajdu. Pro fandy Prciček/Millerovi/Machři a podobných věcí je to povinnost. ()

Johny_fork 

všechny recenze uživatele

Mám velkou slabost pro pubertální humor a takovýchto filmů by rozhodně mělo být více, v úvodní scéně se dočkáme prcičkového odkazu, ale pak již Sex Drive kráčí svojí road teen comedy cestou, která je navzdory a někdy i díky předvídavosti většiny gagů a událostí velmi zábavná a vlastně i pravdivá, nikdy se nepřekročí hranice demence a závěrečná scéna na parkovišti je prostě masakrální. Vhodný výběr vedlejších postav, zejména amišský sarkastický opravář aut mě dostával. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)

Reklama

Reklama