Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Mě tyhle romantické teenager komedie v repertoáru chybí. Na Sex Drive jsem si nedávno vzpomněl a hned jsem si ho šel pustil. Před deseti lety, mě to nejspíš bavilo více. Asi taky proto, že tehdy jsme byl taky teenager. Ovšem zápletka je tak fádní, že za zmínku nestojí. Ovšem herecky je Sex Drive dobrý. Clark Duke do těchto filmů zapadne a jeho pobaví a Amanda Crew je sympatická i sexy. Navíc po letech je vtipné poznávat mnoho herců, které se následně uplatnilo, nebo objevilo ve známých seriálech. Sex Drive zabaví, neurazí a rychle uteče. Na to, že má netradiční délku dvou hodin. Ale u filmu jsem se bavil a příjemně to uteklo. Bohužel humor už není dávno tak vyzrálý jako před lety. I když scény s Amiši jsou skvělé. Rád jsem si tento film připomněl. Třeba si na něj za dalších deset let vzpomenu. I když, možná už asi ne. / Verze Director Cut obsahuje možná několik prodloužených scén, což jsem tu nepoznal. Ale rozhodně více prsou i penisů. Juknete a pochopíte sami. [Director's cut] (68 %) ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Už podle názvu se nedá čekat žádná velká scenáristická paráda, ale na druhou stranu je to dobrá příležitost pro stupidní humor, se kterým jsem nikdy neměl problém. Přijde mi škoda, že to bylo poměrně natažené, ale většina vtipů funguje dobře a k tomu to má taky překvapivě dobrý morální přesah, takže čtyři hvězdy zaslouženě. 75% ()

Reklama

jahol 

všechny recenze uživatele

Jako celek svěží a příjemné a naštěstí tak hbité, že pachuť trapných scén, kterých je ve filmu poměrně dost, rychle vymizí díky dobrému fórku nebo herecké etudě. Hlavní dějová osnova je samozřejmě lehce předvídatelná, ale ve vedlejších linkách mě film párkrát docela dostal (skvělí "opraváři"). Jako oddechovka před plněním manželských povinností (po 23 letech manželství) vcelku optimální záležitost. ()

Skrk 

všechny recenze uživatele

První půlka je hodně zábavná (např. chodící Kobliha s penisem), jenže v té druhé to jde do háje. Kříží se to romantikou, nereálností, přejetým a později i umláceným zvířetem (nenávidím ubližování zvířat) a dokonce i trapným závěrem s Ianovo bratrem, který po celou dobu filmu imitoval Stiflera (Wtf?!) ()

Blizzard 

všechny recenze uživatele

Celkem pohodová road movie o jedné panické cestě v klasickém GTO z roku 1969. Je příjemné vidět, jak se film a jeho postavy postupně vyvíjejí a celé se to nezvrhlo jen v přehlídku nahých těl, chlastu a zábavných amerických večírků. Vedle té emoční roviny a nalezení té pravé lásky však zůstala zachovaná i zábava, na kterou jsme v podobných snímcích již zvyklí, a kterou tu samozřejmě také očekáváme. I přes některé momenty je to v podstatě další tuctovka, donut vás ale jistě potěší a to bude asi to hlavní, co si odsud odnesete, protože až se trochu seznámíte s hlavními charaktery, bude vám hned jasné, jak to celé dopadne. (6/10) ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)
  • V Americe vyšla na DVD "necenzurovaná" o 20 minut delší verze. Během celého filmu se po okolí náhodně procházejí polonahé slečny. (Pumiiix)
  • Film je natočen na motivy knihy "All the Way" od Andyho Behrense. (Dlee)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno