Reklama

Reklama

Mladík Ian konečně dostal příležitost zbavit se panictví. Vydává se na dlouhou cestu za svou internetovou známostí, která mu slibuje zasvěcení do všech tajů sexu. Společnost mu dělá kamarád Lance, pro kterého naopak není nejmenší problém sbalit holku, a nejlepší kamarádka Felicia, která se Ianovi velmi líbí. Jenže Felicia si hledí jen Lance. A tak začíná bláznivá výprava plná pikantních dobrodružství a nehorázně vtipných situací... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (408)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Sakra! Tak tohle bylo tak vtipný, až jsem téměř padal ze židle. 18-ti letý panic si píše na chatu s krásnou slečnou, která ho pozve na různé hrátky a tak se tento teenager vydává za ní. Zdá se to být povědomé? Ano, něco podobného jsme viděli v Eurotripu. Eurotrip byl vtipný, ale co se týče zábavnosti nesáha filmu Sex Drive ani po paty. Viděl jsem verzi Director's cut, která má 130 minut. Neni to moc na komedie něco málo přes dvě hodiny? Tuto otázku jsem si na začátku pokládal. Myslel jsem, že to bude vtipné první půl hodinu a potom bude procento zábavnosti pomaloučku k nulovému bodu. Ale pozor! Je to vtipné po půl hodině, je to vtipné po hodině a co víc, ba dokonce i po hodině a půl je to vtipné. Při některých scénach jsem se smál nahlas. Dokonce mi to nedalo a nějaké scény jsem si pouštěl párkrát dokola a slzy smíchu se jen řítili po tváři. Po skončení jsem nevěřil tomu, že to opravdu šlo přes dvě hodiny. Tak moc jsem se bavil, že mi to uteklo jak voda. Jakoby to šlo hodinu a půl. Herecké obsazení se zkláda ze 70% (pro mně) z neznámých herců, kteří mně docela překvapili. Největší třešničkou na dortu pro mně byl ovšem 35-ti letý James Marsden. Kdyby jeho v roce 1999 vybrali tvůrci American Pie do role Stifflera, tak by lehce nahradil Seanna Williama Scotta. Přemýšlím, jestli se na to nemám jít podívat znovu. Tohle opravdu stojí za to!!! ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy, které si na nic nehrajou. Proto mě překvapil Sex Drive - čistá teen road movie od puberťáků pro puberťáky. Nevím jak kino-verze, ale v té UNRATED se dočkáté všeho - aktuálních fórů, fekálního humoru, nádherných (nahých) slečen, sexu... No prostě vše co bere puboše je na svém místě, snímek drží skvěle pohromadě a ani chvíli nenudí... Nemám proč nedát 3 hvězdy. I refuse to be embarrassed by a car that looks like a Trapper Keeper. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Tak o tom že to je zábavné nieje pochýb, ale niečo my tam tam chýbalo, aby som tomu mohol dať za 5*................... Soundtrack: 1. "Let's Get it Up" - AC/DC ,2. "Got You (Where I Want You)" - The Flys ,3. "The Moment" - X5 ft. Mr. Fang ,4. "Nasty Girl" - Nitty ,5, "All Shapes and Sizes" - The Lucky Stars ,6. "Time to Pretend" - MGMT ,7. "You Better Do Better Than That" - Candy Chase ,8. "Life is Beautiful" - Vega4 ,9. "Grand Theft Autumn/Where Is Your Boy" - Fall Out Boy ,10. "Message from Yuz" - Switches ,11. "Bang Bang to the Rock 'N Roll" - Gabin ,12. "My Perogative" - Bobby Brown ,13. "Cramming for College" - Pornosonic ,14. "Give Up?" - Hot Hot Heat ,15. "Danger Zone" - Kenny Loggins ,16. "Flying High" - Jem ,17. "Disco Inferno" - The Trammps ,18. "Atlantis" - Donovan ,19. "Can't Fight This Feeling" - REO Speedwagon ,20. "Life is Beautiful" - Vega4 ,21. "Porcupine Jacket" - Tramps and Thieves ,22. "I Don't Care" - Fall Out Boy , ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

[Unrated verze] Další teenage - road movie - komedie, tentokráte však s tunou koziček a bohužel i pánských genitálií navíc. Což o to, na množství poprsí je velice příjemné pokoukání a do obrazu jsou lepé děvy zakomponovány vtipně a chytře, výsledkem je však jen krátké pousmání, ve scéně běhu kukuřičným polem pak dokonce znechucení. Postavy jsou jako vystřižené z ostatních komedií a jen zakomponovány do obrazu stejně jako slečny. Ian z EuroTripu, Rex jakoby Stifflerovi z oka vypadl, měl však své momenty a byl to právě James Marsden, který Sex Drive kraloval. Já si však našel ještě jiného favorita - Pontiac. Nádherné, zbožňuju muscle cars... ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mívám štěstí na opravdu vtipný a podařený komedie, kteří nedělají ostudu svému žánru. Podobně je tomu i tady. Sympatičtí mladí hrdinové, krásný kočky, Ianův brácha, kýbl srandy, dobrej příběh a několik zajímavých myšlenek ohledně vztahů potěší nejen panice ;-) Recenze na: http://fanmovie.cz/recenze/sex-drive-sex-drive/ ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Mitsubishi Eclipse, ve kterém jezdí Andy (Charlie McDermott) a Randy (Mark L. Young), je totožné s vozidlem, které se objevilo ve filmu Rychle a zběsile (2001). (DoMoS)
  • Trojice jezdí ve sportovním autě z roku 1969 z třídy tzv. "muscle cars" (silná americká auta). Jedná se o model 1969 Potiac GTO Judge s motorem V8 (osm válců), s výkonem cca 300 koní a objemem 6250 ccm (prostě 6,3l). Rex (James Marsden) jezdí na motorce Honda CR 125 R. (c.tucker)
  • Dva asistenti výroby strávili dva dny věšením všech bot na strom, na který pověsili boty v celkové hodnotě 1 000 amerických dolarů. (veronikajel)

Reklama

Reklama